Cautare

510 de rezultate pentru "parinte mort" (2.92 secunde)
Acesta a fost gasit mort in masina, in fata Academiei. ... Acesta a fost gasit mort in masina intr-o pozitie nefireasca.
Strunga a sustinut ca Stolojan nu ar fi trebuit sa renunte la lupta in alegerile generale din 2004 nici daca ar fi fost mort. ... Celebrul personaj de legenda 'Cidul' nici mort nu si-a abandonat trupele in lupta cu armatele arabe.
"Nici mort nu mai vreau sa aud de PSD!" Ultimul prezentat, dar cel mai bine cotat primar al PDL din acest moment, Florin Mitroi a tinut sa-si prezinte, cu aceasta ocazie, si mentorii: ... "Nici mort nu mai vreau sa aud de PSD!".
Basescu este mort de oftica. Cu tot DNA-ul lui si cu toate anchetele lui am castigat Constanta cu 70 la suta.
Deci, este un proiect mort in fasa, fara absolut niciun viitor. In al doilea rand, Traian Basescu se afla pe ultimul lui drum din punct de vedere politic.
PDL este in acest moment un partid mort. Printre franturile de acuzatii reciproce care au razbatut astazi din sala sedintei PDL s-au auzit injuraturi de Udrea sau Roberta, insa niciuna de Basescu - omul care a facut orice drum inainte imposibil.
Mort, dar stabil (Autor : ... Balaban Grajdan - patriotul acela sensibil, momentan mort, dar stabil (cum frumos ar zice purtatorul de cuvant de la Urgenta).
Daca era sa multumeasca cuiva, aliatii nostri NATO nu aveau decat sa-i multumeasca lui Nicolae Ceausescu, un destinatar mai indreptatit al recunostintei, chiar daca la fel de mort politic ca Basescu.
CRP e mort dupa bani. Mort de viu. Deocamdata, eu salut primirea lui Gigi Becali in PNL, ii urez succes spectaculos in alegeri si sa-l lase pe Reghe sa faca tot ceea ce stie el ca sa castige Steaua pe linie.
Ca n-am ajuns slugile unor gigei aroganti, care n-au aflat ca Imperiul Austro-Ungar e mort si ingropat! ... Suntem suficient de puternici pentru a trece peste eventuala secesiune a Tinutului Secuiesc, care e si acum mort, din punct de vedere economic si social.
Basescu iese doar mort din politica! ... Ne-a anuntat dezinvolt ca nu se lasa nici mort de politica, o postura in care a fost mai nociv decat cianurile carora el le-a gasit leacul - expunerea la soare.
Cu sau fara Dragnea PSD este mort. Mort este si PNL. Si UNPR. Si UDMR. Si ALDE. Partidele noi sunt nascute moarte.
Vrea sa castige alegerile parlamentare, sa aiba legitimitate, vrea sa vina cu un guvern pe termen lung, nu cu un guvern pe cateva luni. Problema este cat ne va costa faptul ca 2016 este un an mort din punct de vedere economic.
Cum s-a urcat Dragnea cu picioarele pe calul mort Ciolos Dragnea e eroul PSD.
"Este ca si cum ai pune impozit pe mort" Mediul de afaceri din Craiova dezaproba modul in care guvernul stabileste politica fiscala viitoare. ... Este ca si cum ai pune impozit pe mort.
Operatia a reusit, iar pacientul e aproape mort. Cand spui aproape mort, inseamna ca ar mai fi loc de sperante.
Romania, un mort frumos Ori Jeffrey Franks a innebunit de-a binelea, ori face misto de noi! ... Dupa trei ani cu FMI, Romania este un mort (economic vorbind) frumos.
Dupa aproximativ o ora de resuscitare, David Artur a fost declarat mort. Medicii au explicat ca din cauza starii grave in care se afla, transferul pugilistului la o clinica din Targu Mures sau Cluj a fost imposibil.
Transcriu, in loc de Dumnezeu sa-l ierte, acest Poem de acum din volumul "Mickey Mouse e mort", ca sa-l citim acum, si pururea, si-n vecii vecilor. ... Omul acela e mort de mult.
30.11.2018 Cand esti mort, esti mort. Sau, daca vreti, moartea e doar inceputul. O sedinta socanta de exorcism scapa de sub control, curmand viata unei adolescente.
google-analytics.com