Cautare

510 de rezultate pentru "parinte mort" (2.77 secunde)
Prin Harul Sfantului Parinte Nectarie din Eghina, facatorul de minuni, daruiesc lumii intregi acest site dedicat Sfantului, in care, incerc, pe masura putintei mele, sa adun si sa infatisez cat mai multe informatii despre viata, lucrarile, sfintenia, minunile sale luminate de Dumnezeu.
Prima zi de scoala, moment important in viata oricarui parinte. ... Ca de fiecare data, orice parinte isi doreste sa fie alaturi de copilul sau intr-un asemenea moment de o incarcatura emotionala profunda.
Legitimarea unui parinte nu mai consta de multa vreme doar din faptul ca a dat nastere copiilor sai. ... Un parinte nu mai are nici macar dreptul de a-si renega fiul sau fiica.
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
A fi parinte de copil cu dizabilitati - o provocare limita a vietii. ... Niciun parinte nu isi doreste suferinta propriului copil, indiferent care ar fi definitia suferintei.
Potrivit specialistului, acest parinte trece prin multiple stari: ... oare, eu, parinte, voi putea sa fac fata acestei situatii?! La inceput, adesea, acest parinte este intr-o faza de negare.
Programul evenimentului cuprinde o intrevedere la Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si cu membrii Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Romane, vineri, 31 mai 2019, de la ora 15:45.
Cel mai certat este domnul Iliescu, care a ajuns in situatia unui parinte ai carui copii nu mai vor sa-l asculte.
Cel mai certat este domnul Iliescu, care a ajuns in situatia unui parinte ai carui copii nu mai vor sa-l asculte.
Voi sunteti fericiti, ne spunea coana Florica, vedeti toate inmormantarile de aici, stati in centru, nu exista mort care sa nu treaca prin fata blocului vostru - si stergea mai departe praful oftand.
Intors la Cotroceni, Basescu va fi un presedinte mort In cazul in care Traian Basescu nu va fi demis la referendum si se va intoarce la Cotroceni, va fi "un presedinte mort", a declarat Ion Cristoiu, duminica seara la B1 TV.
Copil mort Daca visezi un copil mort semnifica o suparare sau o dezamagire in viitor. De asemenea, daca iti vezi copilul mort semnifica ca bunastarea ta este amenintata. Alternativ, daca visezi un copil nascut mort sugereaza ca ti-ai pierdut increderea in ceva sau in cineva.
Dupa trei luni, baietelul disparut la inceputul lunii mai din satul Viroaga a fost gasit mort.
- Da, parinte, aveti dreptate, dar eu - stiti - din motivul cutare sau cutare, nu pot sa fac asta, sau sa renunt la cutare lucru; ... Parinte, ma cunoasteti de atatia ani, ce parere aveti, sunt crestin sau doar ma amagesc ca sunt?
- Langa Ea - scria Sfantul Parinte Paul al VI-lea - vom sti sa fim curati, buni, omenosi, blanzi, rabdatori: ... - Luna Mai - scrie Sfantul Parinte Paul al VI-lea - ne aminteste de bucuria de copii cu care mergand la scoala, duceam flori pentru altarul Maicii Domnului.
RUGaCIUNE catre SFANTUL NECTARIE Multumim, Sfinte Parinte Nectarie, ca ne-ai deschis ochii, mintea si ne-ai aratat drumul bun;
Niciun parinte nu rateaza BEBE TEI! ... Sunt nespus de bucuroasa ca trairile mele de parinte au prins voce in "Manualul mamicii ZEN", ca pot impartasi viitoarelor si actualelor mame din experienta mea:
Sfantul Parinte a fost invitat din partea Conferintei Episcopilor Catolici, de asemenea din partea Presedintiei si suntem informati ca si Patriarhia, patriarhul Romaniei i-a trimis vorba Sfantului Parinte ca este asteptat in Romania, asa incat nu stim cand va veni, dar suntem aproape siguri ca va veni anul viitor.
Sfantul Parinte a indemnat adesea la unirea diferitelor forte, la renuntarea la egoism si la acordarea prioritatii binelui comun. ... Mai apoi, Sfantul Parinte va merge la Palatul Patriarhiei pentru o intalnire privata cu Prea Fericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, precum si cu Sinodul permanent.
"Cum o fi cand esti mort?". ... "Mort trebuie sa fie ca si viu. E asa ca nici nu stii ca esti mort.
google-analytics.com