Cautare

351 de rezultate pentru "parfum solid lavanda" (4.67 secunde)
Carmen Iban din Ialomita de la firma Flori lavanda a venit cu produse din lavanda la targul traditional organizat in curtea MTR.
Sotii Steliana si Gigi Dumitru partipa zilele aceastea la targul Piata Taraneasca din curtea MTR cu lavanda din Daeni. Lavanda Daeni din judetul Tulcea este firma noastra: suntem producatori de lavanda si flori la ghivechi, Avem un hectar si jumatate de lavanda.
Adriana Calin de la firma Lavanda de Acasa a participat recent la targul traditional din curtea MTR cu un stand cu aranjamente de lavanda si flori uscate. Cel mai bine au mers aranjamentele cu lavanda, buchetele de lavanda, saculetii cu lavanda, dar si stropitorile cu lavanda.
Lavanda (Lavandula angustifolia) - beneficii si proprietati (Autoare: ... lavanda, levantica, levant, aspic, epichinel Denumire stiintifica: ... Romanii foloseau lavanda pentru a-si parfuma apa de baie, iar ea a ramas una dintre cele mai populare si cunoscute plante.
revistamagazin.ro / Parfum, aroma, vindecare (Autor:ADRIAN-NICOLAE POPESCU) O vedeta vegetala mai degraba discreta a verii este fragila si ispititoarea levantica, al carei parfum a sedus de veacuri oamenii. ... In terapie se folosesc tinctura, uleiul, infuzia, esenta de lavanda.
Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Marti, 13 februarie, ELYSEE a lansat in premiera nationala, in cadrul unui eveniment restrans, noul parfum Cosi Blu, ce apartine casei Pantheon Roma.
- Relaxati-va si intineriti-va cu esenta plantatiilor de lavanda care danseaza sub adierea vantului. Bucurati-va de un pranz gastronomic la umbra, savurand un pahar de ceai de lavanda cu gheata. Sarbatoriti Lavanda in toata splendoarea ei, cu o serie de evenimente centrate in jurul plantei violete, parfumate, inclusiv:
Ulei esential de lavanda In general, arsura solara se manifesta dupa un interval de expunere la soare ce depaseste opt ore. Uleiul esential de lavanda este un adevarat miracol.
Dulceata de lavanda, noutate la Bucharest Christmas Market 2015 Noutatile sunt dulceata de lavanda, magiunul de dovleac si dulceata Topoloveana de ardei iute, la standul Magiun de prune Topoloveni, al carei director general este Bibiana Stanciulov.
Doina Popovici a venit la 100 de traditii romanesti din curtea MTR cu diverse jucarii plusate, precum papusi, caluti, oi, dar si papusele cu lavanda, atat de cautate de cei mici, in preajma sarbatorilor de iarna.
'In sediul din Modrogan al Partidului Democrat, cam dintotdeauna s-a facut politica cu parfum de femeie. ... In sediul central, mirosul de parfum feminin se simtea mai rar si, indeobste, numai dintr-una si aceeasi marca. ... Alta viata, alt parfum!
• Liderul senatorilor UDMR, Fekete Andras Levente, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca el si familia sa vor petrece Pastele acasa si vor participa la obiceiul stropitului fetelor cu parfum. ... El a spus ca, la fel ca in copilarie, va participa la obiceiul stropitului fetelor cu parfum.
CANTITATEA MASIVA DE PARFUM Daca te dai cu parfum in cantitati excesive, fii sigura ca partenerul tau nu o sa aprecieze aroma, ba din contra, o sa simta ca se sufoca langa tine.
parfum? ... - Prima mea creatie a fost un parfum ambiental cu un fel de nota de mandarina. ... Nu am uitat, insa, niciodata, calitatea intrinseca a multor substante chimice, a caror particularitate da nastere originalitatii si modernitatii unei note de parfum.
http://www.opereta.ro/spectacole/gala-extraordinara-a-operetei-romanesti/ - 26 mai, de la ora 19:00 - Parfum de femeie - Sala Mica a Palatului National al Copiilor Cand tenorii George Ionut Virban, Andrei Plesca, Bogdan Lupea si baritonul Alexandru Constantin se intalnesc in scena cu renumita soprana Bianca Ionescu - Ballo, prim-solista a Teatrului Național de Opereta si Musical Ion Dacian, ia nastere un spectacol muzical, ca un parfum - suav, delicat si, totodata, puternic.
Balsamul Asevi Zen ofera parfum elegant rufelor, dandu-le acestora moliciune si o mireasma unica. ... Balsamul Asevi Dreams are un parfum care te poarta intr-o lume de vis si te indeamna sa rememorezi momente de neuitat. Formula sa elibereaza treptat un parfum subtil cu efect relaxant.
Gama Aqua Oleum de la Suma contine ulei esential de portocala, musetel albastru, menta, lamaie, geranium, citronella, lavanda, eucalipt, arbore de ceai, bergamota, patchouli, migdale dulci si trandafir moscat.
Pe site-ul iliesarbu.ro puteti citi textul "Banateanul" Parfum de toamna, parfum de liniste, parfum de dor si aduceri-aminte...
anumite materiale textile, parfum, fum de tigara; ... - folositi sapun fara coloranti sau parfum. Dupa spalare, aplicati o crema hidratanta, fara parfum, pentru a proteja pielea.
google-analytics.com