Cautare

397 de rezultate pentru "papu dragos tapu" (3.49 secunde)
Consilierii judeteni Marius Florinel Vasii, Enache Mandrescu, Mihai Jalova Racovita, Ciprian Stroia, Codrut Constantinescu, Raluca Avadani si Spiridon Tudorache, care au migrat de la PSD la PNL si PD, si-au pierdut mandatele de consilieri judeteni, locul acestora fiind luat de Paraschiv Macrineanu, Laurentiu Marin, Dragos Petrut Barladeanu, Luminita Teodorescu, Aurel Vranceanu, Lambrinia Bolovan si Costel Tica.
Deputatii PNL Nini Sapunaru, Corneliu Momanu si Dragos Ujeniuc au propus ieri modificarea Legii administratiei publice, in sensul ca presedintele Consiliului Judetean sa poata fi suspendat in cazul in care s-a dispus trimiterea lui in judecata pentru infractiuni savarsite cu intentie.
Presedintele Consiliului Legislativ, Dragos Iliescu, a fost criticat ieri in plenul Parlamentului de senatorul PRM Gheorghe Funar (foto) pe motiv ca ia in considerare actele normative semnate de premier cu numele Calin Popescu-Tariceanu, desi el se numeste Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu.
Pe langa reprezentantii institutiilor si serviciilor deconcentrate din Constanta in frunte cu actualul prefect, Danut Culetu, au mai fost prezenti la dezvelirea placii memoriale si alti cinci fosti prefecti ai judetului: Aurel Carp, Dragos Chilea, Petre Chirobocea, Marian Parjol si Dan Claudiu Chirondojan.
PNL vine cu Dragos Afrenie, pentru Termoficare, Cristian Burada, pentru Apa, Ion Popescu, pentru RAADPFL, pastrandu-l din garda veche pe Sorin Sora, la Transport.
Nicolae Corneanu, Radu Filipescu, Monica Lovinescu, Sorin Iliesiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragos Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tanase, Constantin-Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile si Alexandru Zub.
Au parasit PNL senatorii Viorel Arion, Mircea Cinteza, Gheorghe Flutur, Nicolae Vlad Popa, Ionut Popescu, Ovidiu Radoi, Mihai Tibuleac, Dan Sabau si deputatii Romica Andreica, Horatiu Buzatu, Marian Hoinaru, Mircea Iustian, Corneliu Momanu, Viorel Oancea, Dumitru Pardau, Sorin Paveliu, Florin Popescu, Vasile Pruteanu, Gabriel Sandu, Cornel Stirbet, Dragos Ujeniuc, Petre Ungureanu, Dorinel Ursarescu si Claudiu Zaharia.
"Analizez cu toata atentia sa fac gestul deputatului liberal Dragos Ujeniuc si sa sesizez Parchetul General cu plangere penala impotriva lui Emil Boc si Theodor Stolojan pentru comiterea infractiunii de uneltire impotriva ordinii constitutionale in conditiile in care, cu obstinatie, au sustinut ca, daca s-ar ajunge prin procedura de suspendare la referendum, iar populatia nu s-ar pronunta pentru demiterea presedintelui, Parlamentul ar trebui dizolvat", a spus Andon.
Deputatul PLD Dragos Ujeniuc s-a plans de "tratamentul umilitor" la care sunt supusi parlamentarii PLD de catre presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, care "ii batjocoreste" in plenul Camerei, ii intoarce de la pupitru cand doresc sa ia cuvantul si ii ignora cand ridica mana pentru a participa la discutii.
Pentru postul de secretar general nu exista inca un candidat, dar deputatul Dragos Ujeniuc vrea sa devina unul dintre secretarii regionali.
Riscul cel mai mare este insa ca mica intelegere politica sa duca la oprirea reformelor din 2005", a aratat Dragos Popescu, presedintele Organizatiei Municipale a UPSC.
Funar cere conducerii Camerei sa-i comunice daca in aceasta perioada deputatii Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Marian Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie, Ion Stoica au fost plecati in strainatate sau nu au fost in Bucuresti.
Secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu a facut aceasta precizare la solicitarea formulata de Gheorghe Funar pentru a obtine informatii privind deplasarea in strainatate sau in afara Bucurestiului, in perioada 28 mai-2 iunie, a deputatilor Roberta Anastase, Maria Iacob, Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Ion Stoica, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie.
S-a discutat si despre plangerea pe care deputatul Dragos Ujeniuc a facut-o la adresa unui coleg parlamentar pe tema unei declaratii politice.
Pe parcursul clipului regizat de Dragos Buliga vor aparea pe rând si cei de la Proconsul, interactionând cu personajele principale.
Ca si presedintele Traian Basescu, in urma cu cateva saptamani, nici premierul Tariceanu nu s-a prezentat personal la audieri in fata Colegiului, fiind reprezentat de consilierul sau juridic, Dragos Condrea.
David Dragos Florin - 39 ani. Profesia: Inginer 10. Popa Mihaela - 45 ani. Profesia: Profesor 11. Dumitriu Constantin - 36 ani.
Dragos Gardescu "Puya", component al trupei "La Familia", a devenit presedintele Organizatiei de Tineret a Partidului Verde.
Astfel, deputatul PC Dragos Dumitriu a aratat ca sarbatoarea Rusaliilor este una cruciala pentru foarte multe religii, in timp ce deputatul PRM Ioan Aurel Rus a precizat ca el a a mai avut aceasta initiativa acum cinci ani, dar aceasta nu a avut sorti de izbanda, netrecand de Senat.
Funar cerea conducerii Camerei sa-i comunice daca in aceasta perioada deputatii Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Marian Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie, Ion Stoica, au fost plecati in strainatate sau nu au fost in Bucuresti.
google-analytics.com