Cautare

397 de rezultate pentru "papu dragos tapu" (2.62 secunde)
Analistul financiar Dragos Cabat, reprezentantul asociatiei analistilor financiari CFA din Romania, facea, la inceputul acestei saptamani, o afirmatie extrem de interesanta: ... "Ultimele cresteri de taxe nu cred ca vor aduce mai multi bani la buget, ci vor spori evaziunea", a declarat Dragos Cabat.
Astfel, luni, 23 august, cu incepere de la ora 16:00, PNL-istii din Sectorul 2, in frunte cu presedintele TNL Sector 2, Dragos Parvulescu, presedintele PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu si consilierul local Florin Melciu, vor imparti aceleasi pliante ce au fost interzise de catre domnul Ontanu, si vor strange semnaturi de sustinere din partea aceleasi comunitati a Sectorului 2, pe care domnul Ontanu a privat-o de dreptul de a fi informata, numai ca, de aceasta data, o vor face chiar sub geamul primariei Sectorului 2", se arata intr-un comunicat de presa semnat de Dragos Parvulescu, presedinte TNL Sector 2.
Presedintele Consiliului Legislativ, Dragos Iliescu, a declarat, la randul sau, ca in urma amendamentelor trimise de la Comisia juridica, insumand 250 de pagini, a rezultat un aviz de 26 de pagini cu observatii si propuneri.
Dragos Doros, recent instalat in postul de secretar de stat in Ministerul Finantelor, a fost numit de catre premierul demis Mihai Razvan Ungureanu drept responsabil national cu autorizarea finantarii Phare, Facilitatea de tranzitie si SAPARD, informeaza mediafax.ro.
xxx Centrul de Analiza si Prognoza Orientativa a fost fondat de jurnalistul si analistul sistemic Dragos Dumitriu. ... Viorel Pana, analistul financiar Mihai Antonescu si Dragos Dumitriu.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) va infiinta o agentie pentru a sigura un bun management al datoriei publice, care se va ocupa, printre altele, de recuperarea creantelor statului, a declarat ieri Dragos Neacsu, secretar de stat in minister.
Dragos Neacsu, secretar de stat in Ministerul Finantelor, a declarat ieri ca “cea mai mare parte a finantarilor au fost acordate sub forma creditelor bancare, adica 14 milioane de dolari, din care 3,7 milioane au reprezentat cofinantari pentru proiecte SAPARD.
Cazul a fost transmis catre DNA pentru continuarea cercetarilor", a precizat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj.
Garda Financiara Dolj are nevoie de inca zece comisari pentru ca activitatea sa acopere tematicile de control, a afirmat ieri comisarul-sef al institutiei, Dragos Ursulescu. ... In ceea ce priveste Doljul, comisarul-sef Dragos Ursulescu a precizat ca nu stie cate posturi vor fi aprobate pentru a fi scoase la concurs.
Se va pune accent pe utilizarea mijloacelor electronice de contorizare (casele fiscale de marcat)", a declarat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj. ... Potrivit comisarului-sef Dragos Ursulescu, valoarea prejudiciului estimat constatat a crescut de trei ori fata de anul precedent.
Ultima transa de angajari se va finaliza însa spre sfârsitul verii, dupa cum a precizat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj. ... Laptopuri si pistoale pentru comisariComisarul-sef Dragos Ursulescu a spus ca institutia îsi va extinde în curând programul de lucru.
Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, sustine ca, anul trecut, institutia nu a avut în vizor în principal buticarii, ci si-a concentrat atentia asupra agentilor economici care obtin scutiri de la plata accizelor:
Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, sustine ca, anul trecut, institutia nu a avut în vizor în principal buticarii, ci si-a concentrat atentia asupra agentilor economici care obtin scutiri de la plata accizelor:
Într-o perioada în care piata de capital din România este în plina criza, iar pierderile pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) sunt semnificative, Generali Asigurari a decis sa investeasca "dinamic" în actiuni, pentru componenta de pensii administrate privat (Pilonul II), dupa cum a anuntat ieri, la Craiova, directorul companiei, Dragos Calin.
Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, spune ca „verificarile nu au rolul de a intimida agentii economici cu datorii, ci vrem sa mergem pe firul banilor:
"Se stia de criza din 2007" Analistul economic Dragos Cabat de la Financial View Consulting i-a informat pe managerii prezenti ca "despre criza din Romania se stia de la sfarsitul lui 2007, cand profitabilitatea companiilor a inceput sa scada, doar ca factorul politic nu a fost interesat ca lumea sa stie aceste lucruri".
Comisarul-sef al GF Dolj, Dragos Ursulescu, a precizat ca anul trecut si in intervalul scurs din 2009 cele mai mari evaziuni fiscale descoperite in Dolj sunt cele legate de comertul cu cereale.
Totodata, Dragos Cabat, presedintele CFA Romania, crede ca aceasta completare a cadrului legal privind "Prima Casa" are si o parte pozitiva, si una negativa. ... Nu cred ca acest program va avea efectele dorite deoarece se vor ivi alte aspecte care vor pune piedici majore", a declarat Dragos Cabat.
Totodata, Dragos Cabat, presedintele CFA Romania, crede ca aceasta completare a cadrului legal privind "Prima Casa" are si o parte pozitiva, si una negativa. ... Nu cred ca acest program va avea efectele dorite deoarece se vor ivi alte aspecte care vor pune piedici majore", a declarat Dragos Cabat.
"Primul siloz" trebuie vazut ca o masura pe termen lung Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Industria Alimentara (FNSIA), a atras atentia asupra faptului ca "Primul siloz" este obligatoriu in Romania, indiferent de pretul graului.
google-analytics.com