Cautare

397 de rezultate pentru "papu dragos tapu" (5.95 secunde)
Mariustuca.ro / Dragos Serban, autorul unei metode rapide de identificare a cancerului fara biopsie, decis sa-si continue studiile la o facultate din Anglia sau SUA (Autoare: Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta.
Asa s-a intamplat si acum cand Omas Hayssam, desi toata lumea il stia bolnav, a reusit sa fuga, iar acum este deja tarziu ca autoritatile sa se foloseasca de scenarii ieftine si nereusite prin care se vrea manipularea opiniei publice si care nu-si mai au rostul", a declarat Octavian Tapu, secretarul municipal al Partidului Popular Crestin Democrat.
Romania va investi in conducta petroliera Constanta-Trieste circa 1,9 miliarde de euro, a declarat ieri Eugen Tapu Nazare, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Am cerut o audienta la consilierul Dragos Neamu. ... Domnul Dragos Neamu se retrage de la minister si intra in politica, nu inainte de a ne scrie pe Facebook: ... Dragos, eu ma astept ca luni 25 iulie, sa pot intra in arhiva. - Dragos:
Firma s-a înfiintat în 2004, având ca asociati doi frati gemeni, Ovidiu si Dragos Popa. ... „Am pornit aceasta afacere din dorinta de a avea o afacere proprie si, mai devreme sau mai târziu, de a avea succes“, a afirmat Dragos Popa, directorul de calitate al firmei.
Piesa este compusa de Ionut Papu Bacula si Vlad Manolache. Pentru proiectul video, Dorian a lucrat din nou cu Iura si, pe langa cadre exclusive din film, putem vedea si cadre pe care Dorian le-a filmat separat, in Resita, pentru a se potrivi cu scenariul filmului.
Presedintele poate fi demis pe 7 martie, sansele sunt 88% -------------- Dragos Dumitriu, jurnalist si realizator TV, fost deputat nationalist si conservator in Parlamentul Romaniei, promotor al analizei sistemice, a efectuat o analiza din care rezulta ca Iohannis poate fi suspendat si demis.
„Aveam idee despre alpinism industrial, dar nu mi-l imaginam ca o afacere“, a explicat Dragos Veleanu, directorul firmei Acrobatic. ... Daca vrei sa faci ceva trebuie sa renunti la altceva“, a afirmat Dragos Veleanu.
Afacerea a fost lansata în 1997, cu o investitie de aproape 50.000 de dolari, de sotii Dana si Dragos Preoteasa.
Afacerea a fost lansata în 1997, cu o investitie de aproape 50.000 de dolari, de sotii Dana si Dragos Preoteasa.
Dragos Teodorescu - Maria Coteanu; ... balet clasic - Dragos Teodorescu - Alina Marin; balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Maria Chirila si Dragos Anutei participa zilele acestea la In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I. "Dragos Anutei este cel care face aceste dispozitive orgonice! Eu sunt ucenicul lui Dragos.
De asemenea, cei cinci membri - Gabi "Gurira" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Dragos Docan (bass), Sorin Voinea (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe) au anuntat ca la concertul de vineri vor fi lansate in premiera piesele ‘‘Lasa-ma sa spun‘‘ si ‘‘Scarboasa zi de joi‘‘, dar si noul single - ‘‘Supravietuitor‘‘ - pentru care a fost filmat un videoclip.
Daca nu l-ati urmarit pana acum pe Dragos Andrew pe canalul sau de YouTube, In Mintea Lui Andrew, unde imbina muzica si vlogging-ul intr-un mod original, acum este momentul!
cele mai mari sanse pentru a fi desemnati le au Vasile Sendrea (PD), pentru prefect, si Eugen Tapu (PNL), subprefect.
La Departamentul de resurse umane au fost propusi Dan Cristian Tapu - profesor la Liceul "Traian Vuia", si Ionut Bistriceanu - director adjunct la Liceul "Traian Demetrescu".
Constructia oleoductului care va lega Portul Constanta de localitatea Trieste (Italia) ar putea incepe, cel mai devreme, in 2007, a declarat ieri Eugen Tapu Nazare, secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
La aceasta reuniune, Romania a fost reprezentata de secretarul de stat Eugen Tapu-Nazare, insotit de o delegatie formata din reprezentanti ai Ministerului Economiei si Comertului, SC Conpet SA si SC Oil Terminal.
Asfel, secretarul de stat pentru Politici Industriale in Ministerul Economiei si Comertului, Eugen Tapu-Nazare, si Palimbetov Bolat Abalkasamovici, adjunct al ministrului Economiei si Planificarii Bugetare al Republicii Kazahstan, au semnat Protocolul celei de a V-a sesiuni a Comisiei mixte interguvernamentale romano-kazahstaneze de colaborare comercial-economica si tehnico-stiintifica.
google-analytics.com