Cautare

210 de rezultate pentru "papa" (4.33 secunde)
Descoperirea si aparitia lui in anul 2005, inaintea alegerii unui nou Papa (Papa Benedict al XVI-lea, Pontificat 19 aprilie 2005 - 28 februarie 2013), au avut rolul parca sa ne aduca aminte ca suntem martorii unei istorii recurente care se face si se desface mereu peste capetele noastre.
De altfel, Papa Francisc a declarat anul acesta, in timpul unei slujbe desfasurate in Cetatea Sfantului Scaun, ca ii vede pe extraterestri ca pe niste omuleti verzi, cu urechi mari si sustine ca orice fiinta creata de Dumnezeu trebuie sa fie botezata, iar acest drept nu poate fi refuzat nici celor care ar ajunge pe planeta noastra din alte colturi ale universului.
Cu aceasta ocazie, Papa Francisc le-a transmis tinerilor din lumea intreaga un mesaj cu tema: ... Papa Francisc ii indeamna apoi pe tineri:
Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, ca aproape sigur Papa Francisc va vizita Romania in cursul anului viitor, el explicand ca vizita va coincide si cu momentul beatificarii a sapte episcopi greco-catolici martiri.
Papa Francisc ste al doilea suveran pontif care viziteaza Romania. Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea in 1999.
Acelasi lucru s-ar intampla oricine ar fi la putere. Dupa vechea vorba "Pupa-l in bot si papa tot!".
Decizie care sa arate lumii intregi ca primul pas facut de Papa Ioan Paul Cel Mare pentru apropierea celor doua biserici surori nu a fost zadarnic.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
Papa a primit in vara o masca de Spiderman de la super-eroul Marvel. Si vantul puternic i-a dat batai de cap la inceputul lunii, in Grecia.
Papa a acuzat cuplurile care nu-si doresc copii, dar vor animale de companie, ca sunt "egoiste". Suveranul Pontif a deplans faptul ca animalele de companie "iau uneori locul copiilor" in societate.
Papa - Braun, Harut, Dawa, Tiganasu - Dican, Edjouma, Papa - Tircoveanu, M. Roman II, Jaja Rezerve: Contra - D.
Papa 7, Seroni 84 Echipele de start. ... Papa, Dican, E. Florescu - Mailat, M. Roman II, Jaja Silva; Rezerve: M.
Papa Francisc a condamnat in termenii cei mai duri de pana acum invazia ruseasca in Ucraina pe care a numit-o "o agresiune armata inacceptabila" si a spus ca Mariupol, asediat cu brutalitate de invadatori, este un "oras martir", dar si ca orasele ucrainene risca sa fie "reduse la a fi niste cimitire" relateaza Reuters.
Papa Francisc a vizitat, ieri, 19 copii refugiati ucraineni aflati la Spitalul de Copii Bambino Gesu din Roma. Tinerii pacienti au fugit din Ucraina in primele zile ale razboiului, care a inceput pe 24 februarie, cand Rusia a invadat Ucraina.
Fostul Papa Ioan Paul al II-lea a fost, la randul sau, foarte prudent in aprecieri, opinia prevalenta in lume fiind ca nu trebuie creditata teoria "ciocnirii civilizatiilor", a lui Samuel Huntington.
Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a lansat un apel la adresa sefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril I al Moscovei, pentru a-si uni eforturile in vederea incheierii ostilitatilor din Ucraina.
De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti. Calugaritele posteaza pe Tik Tok despre viata lor din manastiri.
Conducerea de la Kremlin a transmis, prin purtatorul de cuvant Dmitri Peskov, ca este pregatita sa discute cu Statele Unite ale Americii si cu Papa Francisc despre o solutie care sa duca la pace in Ucraina.
google-analytics.com