Cautare

21203 de rezultate pentru "papa francisc a convocat cel de al treile consiliu" (3.57 secunde)
Vizita Papei Francisc in Romania. Care este traseul Suveranului Pontif si unde il pot intalni credinciosii Vizita istorica pe care Papa Francisc o face in Romania are loc peste doar cateva zile. Calatoria apostolica a Suveranului Pontif incepe pe 31 mai, la Bucuresti.
Papa Francisc: Unele pasaje din Biblie sunt depasite, deoarece contrazic mesajul de iubire si adevar care in rest radiaza din intreaga scriptura Papa Francisc spune adevarul:
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei. I-a avut ca frati pe Cesare Borgia, Giovanni Borgia si Gioffre Borgia.
Papa in Romania/ Bucuresti - prima etapa a vizitei apostolice a Suveranului Pontif Papa Francisc incepe vineri o vizita apostolica in Romania, Bucurestiul constituind prima etapa a vizitei de 3 zile a Suveranului Pontif in tara noastra.
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
Papa Francisc: Craciunul a fost luat ostatic de materialism / A devenit o sarbatoare unde protagonistii suntem noi, nu pruncul Isus (Autoare:
Mesajul Papei Francisc de Craciun Papa Francisc a condamnat joi, in mesajul sau de Craciun, traficul, abuzurile, exploatarile si violentele la care sunt supusi copiii si persecutia brutala a minoritatilor, masacrele si luarile de ostatici din lume, relateaza AFP.
Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana (Autor: Marius Nedelcu) Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua in perioada 31 mai-2 iunie 2019 o vizita in tara noastra.
Papa Francisc: Cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau (Autoare:
Papa Francisc: Cruzimea nu s-a oprit la Auschwits si la Birkenau (Autoare:
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania. Preturile de vanzare sunt:
BNR lanseaza o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania Banca Nationala a Romaniei lanseaza joi, 30 mai, o moneda cu tema Vizita Apostolica a Sanctitatii Sale Papa Francisc, in Romania. Preturile de vanzare sunt:
Papa Francisc, apel la pace si dialog pentru Tara Sfanta si Peninsula Coreeana in mesajul Urbi et Orbi Siria, Tara Sfanta, Peninsula Coreeana si Venezuela au fost mentionate de papa Francisc duminica mesajul sau traditional de Paste, inainte de binecuvantarea traditionala Urbi et Orbi.
A disparut o oaza de lumina. A plecat dintre noi ingerul pazitor al lumii. Ne-a parasit atletul Domnului, atletul lui Christos, atletul crestinatatii. Am ramas fara capitanul de echipa al lumii. S-a stins lumina lumii.
Intemnitat si torturat de comunisti la Jilava, Monseniorul Vladimir Ghika, declarat martir al Bisericii de catre Papa Francisc Sfantul Parinte Papa Francisc a semnat decretul prin care preotul roman de confesiune catolica Vladimir Ghika (1873-1954) este declarat martir pentru credinta.
Mariustuca.ro / Papa Francisc: ... Magda Marincovici) Radio Vatican transmite ca Papa Francisc a prezidat in bazilica Sfantul Petru, sambata 11 aprilie, vigilia celei de-a doua Duminici a Pastelui sau a Milostivirii Divine, ceremonia solemna de proclamare a Anului Sfant al Milostivirii (8 decembrie 2015 - 20 decembrie 2016).
LIDERUL ROMANO-CATOLICILOR A CERUT CA STRAINII SA FIE PRIMITI PRETUTINDENI. Mesajul de Craciun al Papei Francisc Papa Francis a transmis un indemn la solidaritate catre romano-catolici, in timpul slujbei de Craciun de la Vatican.
Benedict Probabil ca cel mai comentat subiect al zilei a fost abdicarea papei Benedict al XVI-lea. Intr-o ceremonie pentru care nu pot gasi decat un singur epitet, impresionanta, Benedict al XVI-lea a parasit Vaticanul, intrand, conform propriilor spuse, "in ultima etapa a pelerinajului pe acest pamant".
Ce a declarat Papa Francisc despre creatia Universului si reactia comunitatii stiintifice. ... Este declaratia facuta de catre Papa Francisc intr-un discurs sustinut la Academia Pontificala de Stiinte din Vatican, relateaza jurnal.md. Imediat, comunitatea stiintifica din Italia a salutat declaratia istorica a Suveranului Pontif.
Suveranul pontif va vizita Romania si Bulgaria la inceputul lunii mai a anului 2019. Papa Francisc ar urma sa viziteze Catedrala Patriarhala si sa oficieze o slujba in Parcul Izvor. Este al doilea suveran pontif care viziteaza Romania. Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea in 1999.
google-analytics.com