Cautare

212 de rezultate pentru "papa la soni" (3.05 secunde)
- pana la apusul vietii, vreau sa pasesc si eu pe pamantul stramosesc al marelui nostru Stefan cel Mare, sa vad, sa calc pe "pamintul sfint" al lui, pe la Chilia si Cetatea Alba, si Hotin! ... Cata viziune la "englezul" ala.
Limba latina culta se trage din limba romana straveche, nu invers Miceal Ledwith, confident al Papei Ioan Paul al II-lea si omul care a avut acces la toate documentele secrete din biblioteca Vaticanului, a facut recent o afirmatie care a socat lumea academica si nu numai.
Inca din anii '80, marile puteri ale lumii stiau ca rezervele se vor epuiza in cateva zeci de ani si ca, daca pun mana pe ele, vor face foarte multi bani.rnIntr-o alocutiune rostita la Bruxelles, disidentul rus Vladimir Bukovski a dezvaluit ca, pe data de 17 ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valery Giscard d'Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stat al SUA Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze in marile institutii financiare ale lumii:
- Primul Craciun din istorie a fost celebrat in anul 350, cand Papa Iulius I a proclamat data de 25 decembrie ziua nasterii lui Isus Christos. ... - Istoricii n-au putut inca stabili cine a fost primul presedinte american care a facut pomul de Craciun la Casa Alba.
Una din patru persoane crede ca Iisus s-a nascut in ziua de 25 decembrie, chiar daca in Biblie nu se face nicio referire la o data, conform unui studiu comandat de Bible Society, organizatie nonprofit care se ocupa cu traducerea, publicarea si comercializarea Bibliei la preturi decente, militand pentru credibilitatea scrierilor biblice la nivel cultural.
Pana la moarte pentru LIBERTATEA DE EXPRIMARE A BLASFEMIILOR, dar pentru GRABNICA RESTRANGERE A DREPTURILOR FUNDAMENTALE de frica terorismului Masacrul de la Paris este ingrozitor, dar asta inseamna, oare, sa reactionam apasand si mai mult pe pedala blasfemiei?
E drept, la ora actuala o multime de oameni considera religia un nonsens si o pun in aceeasi categorie cu perceptia extrasenzoriala, cu fantomele si cu indoitul lingurilor prin forta gandului.
Papa Francisc a canonizat doua calugarite palestiniene (Autoare: Magda Marincovici) Pentru prima data, la Catedrala Sfantul Petru, Suveranul Pontif a canonizat doua calugarite palestiniene.
Ma refer la summit-ul dezvoltarii, care s-a desfasurat la Natiunile Unite in prezenta a peste 150 de sefi de stat si de guvern, de pe toate continentele.
Isus este ziua luminoasa care a rasarit la orizontul umanitatii. ... Pruncul pe care ea l-a purtat in san si l-a adus pe lume, dar care este Fiul Celui Preainalt, pentru ca vine de la Duhul Sfant (Mt 1,20).
Casa Maicii Domnului din Efes - traditie si istorie Conform traditiei crestine, Maica Domnului a fost adusa in Efes de catre Sfantul Apostol Ioan Evanghelistul, la scurt timp dupa Invierea din morti a Domnului Hristos, aici urmand a locui pana la Adormirea ei.
Liviu Dragnea e bun de premier, nu are vreo interdictie din partea Tribunalului de a candida la o functie in stat stiripesurse.ro informeaza:
Florian Pittis si 18 fotografii de la acest eveniment artistic, de la Vama Veche. ... Trei zile de papa pentru suflet, trei zile de bucurie! ... 2018 la cel putin pe atat! Am uitat sa zic cine e-n spate, de atatia ani, in afara de domnul mentionat in capu' la lista:
La Editura Corint a aparut cartea Mese si meniuri regale - eleganta, fast si bun gust de Stefania Dinu.
Si in timp ce "trecem si peste asta”, zbuciumul TVR continua, acuzatiile zburda, manipularea a fost demonstrata… ura si la gara!
Asa ca, in timp ce unii erau in doliu dupa Papa, altii isi delectau privirile cu nunta printului Charles cu vechea sa dragoste, Camilla Parker. ... La randul lui, invinuitul Hayssam afirma ca nu are legatura cu rapirea, asa cum s-a speculat.
Papa, Edjouma - Braun, E. Florescu, Santos - Ongenda Rezerve: M. Contra - Patache, M. Roman, Kage, Fili, D. Croitoru, Petkovski, Tircoveanu, Souza
ca popor ortodox, tin doliu si pentru Papa, fiind tristi zile la rand ca a murit sarmanul om de boala si batranete, fac mare tam-tam din rapirea ziaristilor in Irak, manifestandu-si solidaritatea cu mic, cu mare (unii doar de dragul de a da bine la opinia publica), dar realizeaza tarziu in noaptea constiintei ca sunt o gramada de semeni de-ai nostri, conationali pe deasupra, care au trait si traiesc clipe grele fara a putea fi acuzati ca au vreo parte de vina in fasa naturii dezlantuite.
Mare e Gradina Domnului, dar si mai mare pare Gradina Maicii Domnului, cuvinte cu care a definit raposatul Papa Ioan Paul al II-lea plaiurile carpatice, cand a pasit pe pamant romanesc.
Pap - Braun, Racovitan, Dawa, Tiganasu - Papa, Edjouma - Kage, Ongenda, Petkovski - Fili. Rezerve: M. Contra, Seroni, Dragu, Florescu, D.
google-analytics.com