Cautare

212 de rezultate pentru "papa la soni" (2.79 secunde)
Frumoasa vedeta a fost invitata la Festivalul Romanilor din Israel, acolo unde a cantat si prezentat evenimentul. ... "La Mormantul Sfant m-am rugat pentru Iisus Hristos si Fecioara Maria, am spus rugaciuni pentru ei si apoi pentru mine.
Papa Francisc, in direct la Expozitia universala EXPO MILANO 2015 (Autoare:
De-a lungul anilor Roma a fost numita Caput mundi (Capitala lumii), La Citta Eterna (Orasul etern), Limen Apostolorum (Pragul apostolilor), La Citta dei sette colli (Orasul celor sapte coline).
Atto Melani, spion in Italia al Regelui Soare, personaj principal al romanului Imprimatur de Monaldi & Sorti (Humanitas, 2004), nu este doar un personaj istoric real, ci si autor al acestui raport senzational privitor la alegerea papilor in secolul al XVII-lea.
Dovezile se inmultesc si multe informatii clasificate au ajuns la publicul larg. ... Rosana Ubanell, de la Voxxi News sustine ca Vaticanul va face o declaratie in 2015 in legatura cu viata extraterestra si implicatiile teologice pe care le are existenta unor fiinte inteligente in afara Pamantului.
Magda Marincovici) Mii de credinciosii romano-catolici din Bucuresti, printre care foarte multi tineri, preotii din parohiile bucurestene, calugari si calugarite din comunitatile religioase locale participa duminica, 20 martie 2016, la procesiunea de Florii pe care Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti o organizeaza si in acest an pe strazile capitalei, anunta Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuesti.
Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, ca aproape sigur Papa Francisc va vizita Romania in cursul anului viitor, el explicand ca vizita va coincide si cu momentul beatificarii a sapte episcopi greco-catolici martiri.
Surse prezidentiale au confirmat ca dupa sosirea pe aeroportul Otopeni, Suveranul Pontif va fi primit direct la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, apoi va merge la Palatul Patriarhal unde va avea o intalnire cu Preafericirea Sa, Parintele Daniel, Patriarahul Bisericii Ortodoxe Romane si cu Sfantul Sinod.
Dar, ca sa ai posibilitatea de a da mai mult Domnului in afara de rugaciune, dragoste si smerenie, trebuie sa ciupesti sau sa apelezi la daniile cezarului.
In mesajul de condoleante adresat Vaticanului, Pastorul Ortodoxiei romanesti, Prea Fericitul Parinte Teoctist depaseste tipicele formatului protocolar uzitat de obicei in asemenea situatii, caldura sufleteasca a dragostei crestine si aprecierile Prea Fericirii Sale razbatand din toate cuvintele si frazele legate de eminentul apostol plecat la Ceruri.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
Papa a primit in vara o masca de Spiderman de la super-eroul Marvel. Si vantul puternic i-a dat batai de cap la inceputul lunii, in Grecia.
Papa a acuzat cuplurile care nu-si doresc copii, dar vor animale de companie, ca sunt "egoiste". Suveranul Pontif a deplans faptul ca animalele de companie "iau uneori locul copiilor" in societate.
Papa - Braun, Harut, Dawa, Tiganasu - Dican, Edjouma, Papa - Tircoveanu, M. Roman II, Jaja Rezerve: Contra - D.
Papa 7, Seroni 84 Echipele de start. ... Papa, Dican, E. Florescu - Mailat, M. Roman II, Jaja Silva; Rezerve: M.
Papa Francisc a condamnat in termenii cei mai duri de pana acum invazia ruseasca in Ucraina pe care a numit-o "o agresiune armata inacceptabila" si a spus ca Mariupol, asediat cu brutalitate de invadatori, este un "oras martir", dar si ca orasele ucrainene risca sa fie "reduse la a fi niste cimitire" relateaza Reuters.
Papa Francisc a vizitat, ieri, 19 copii refugiati ucraineni aflati la Spitalul de Copii Bambino Gesu din Roma. Tinerii pacienti au fugit din Ucraina in primele zile ale razboiului, care a inceput pe 24 februarie, cand Rusia a invadat Ucraina.
Reactiile musulmane violente star-nite de discursul Papei Benedict al XVI-lea la Regensburg s-au mai potolit, dar relativa acalmie care pare sa se fi instalat nu poate insela.
google-analytics.com