Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (4.34 secunde)
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. Ceremonia de acordare a distinctiei va avea loc la 4 noiembrie a.c., in Aula Magna a Universitatii.
Psihiatrii si "cititorii" in vise, toti isi au radacinile in studii mai noi sau mai stravechi ale viselor, aceasta activitate cerebrala care nu-i este straina omului, probabil, inca de la inceputuri.
Fostul presedinte liberal, actualul consilier prezidential Theodor Stolojan, s-a lansat in aceste ultime doua zile intr-o serie de declaratii mai mult decat deranjante pentru actuala conducere a PNL.
De asemenea, Seful Executivului va fi primit la Vatican de Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea, si va avea o intrevedere cu cardinalul Tarcisio Bertone, Secretar de Stat al Sfantului Scaun.
Dezvaluirile Papei despre Iisus risca sa arunce in aer lumea crestina Inainte de a demisiona din functia papala, Benedict al XVI-lea a facut mai multe anunturi care risca sa arunce in aer crestinatatea despre venirea Mantuitorului pe Pamant.
De-a lungul anilor Roma a fost numita Caput mundi (Capitala lumii), La Citta Eterna (Orasul etern), Limen Apostolorum (Pragul apostolilor), La Citta dei sette colli (Orasul celor sapte coline).
Atto Melani, spion in Italia al Regelui Soare, personaj principal al romanului Imprimatur de Monaldi & Sorti (Humanitas, 2004), nu este doar un personaj istoric real, ci si autor al acestui raport senzational privitor la alegerea papilor in secolul al XVII-lea.
Biserica Ortodoxa a fost dintotdeauna de principiul "Sa dam cezarului ce este al cezarului si Lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu". Dar, ca sa ai posibilitatea de a da mai mult Domnului in afara de rugaciune, dragoste si smerenie, trebuie sa ciupesti sau sa apelezi la daniile cezarului.
Inmormantarea grandioasa de care a avut parte “ultimul cruciat al lumii crestine“, cel care a purtat iubirea hristica pe intreaga planeta, a fost prilejul pentru peste un milion de pelerini adunati in Piata San Pietro sa scandeze un slogan surprinzator pentru niste funeralii in rit catolic:
In dimineata zilei de joi, leii grei ieseau in lume. Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
In dimineata zilei de joi, leii grei ieseau in lume. Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Papa a acuzat cuplurile care nu-si doresc copii, dar vor animale de companie, ca sunt "egoiste". Suveranul Pontif a deplans faptul ca animalele de companie "iau uneori locul copiilor" in societate.
Papa - Braun, Harut, Dawa, Tiganasu - Dican, Edjouma, Papa - Tircoveanu, M. Roman II, Jaja Rezerve: Contra - D.
Papa 7, Seroni 84 Echipele de start. ... Papa, Dican, E. ... Bolboasa - Obedeanu, De Amorim, Iana, V. Dumitrache, Longher, I.
Reactiile musulmane violente star-nite de discursul Papei Benedict al XVI-lea la Regensburg s-au mai potolit, dar relativa acalmie care pare sa se fi instalat nu poate insela. ... De la Cruciade pana la razboaiele din spatiul ex-iugoslav. Iar secolul XXI a inceput-o, din acest punct de vedere, prost.
Papa Benedict al XVI-lea va fi ingropat alaturi de 90 de Papi in cripta bazilicii Sf. ... Aproape 200.000 de oameni au venit inca de luni la Vatican. Papa Benedict al XVI-lea a murit la varsta de 95 de ani, dupa ce a fost rapus de boala.
Chiliman - Moisescu pe post de Stoica - Stolojan Conform unor informatii care circula deja in mediul online, luni, ar urma ca un grup de membri PNL exclusi sau schimbati din diferite functii sa transforme platforma online "Romania Liberala" intr-o platforma politica prin care se va incerca ruperea unui segment din PNL.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Tinerii au pornit, sambata dupa-amiaza, plini de speranta spre centrul Baniei. Au protestat impotriva acordului ACTA cu masti, pancarte si mesaje sugestive, asa cum au facut oameni din toata Europa in ziua de 11 februarie.
google-analytics.com