Cautare

1198 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (2.86 secunde)
Anul acesta, Pastele catolic are loc cu cinci saptamani inainte de cel ortodox, care va fi celebrat pe 5 mai. Papa Francisc va celebra prima sa mesa de Inviere, in piata Sfantul Petru, de la Vatican, in fata a mii de credinciosi.
- Cele de mai sus reprezinta desigur o supra-simplificare. E drept, la ora actuala o multime de oameni considera religia un nonsens si o pun in aceeasi categorie cu perceptia extrasenzoriala, cu fantomele si cu indoitul lingurilor prin forta gandului.
Papa Francisc a canonizat doua calugarite palestiniene (Autoare: ... Succesiv, potrivit comunicatului emis de Sala de Presa a Sfantului Scaun, presedintele palestinian Abbas a avut o intrevedere cu cardinalul secretar de stat Pietro Parolin. ... Totodata, s-a vorbit despre procesul de pace cu Israel, anunta Radio Vatican.
Politici de dezvoltare durabila. ... Saptamana trecuta a avut loc un eveniment de mare importanta pe plan international. Ma refer la summit-ul dezvoltarii, care s-a desfasurat la Natiunile Unite in prezenta a peste 150 de sefi de stat si de guvern, de pe toate continentele.
Christos s-a nascut pentru noi, sa tresaltam de bucurie in ziua mantuirii noastre! ... Zi de milostivire, in care Dumnezeu Tatal a revelat omenirii duiosia sa imensa. Zi de lumina care risipeste intunericul fricii si al nelinistii.
Vaccinarea este un act de iubire, spune episcopul Antonio Napolioni. Acum un an, Papa Francisc a deschis campania de vaccinare la Vatican.
In Piata Sfantul Petru din Vatican are loc slujba de Florii oficiata chiar de Papa Francisc. Sfantul Parinte a fost externat ieri din spitalul Gemelli din Roma, unde a fost internat din cauza unor dificultati de respiratie
Twitter a inceput sa elimine bifele albastre prezente pe conturile verificate, unele dintre cele mai cunoscute personalitati din lume pierzand semnul de verificare. Papa Francisc, scriitoarea JK Rowling, fotbalistul Cristiano Ronaldo, rapperul american Jay-Z si vedetele de televiziune Ant&Dec si-au pierdut marcajul albastru pe reteaua de socializare.
Premierul urmeaza sa aiba convorbiri cu premierul italian, Georgia Meloni, si va fi primit in audienta de Papa Francisc, la Vatican. Seful executivului va discuta cu autoritatile si despre cei 1.200.000 de romani care locuiesc in peninsula, romani care cer sa fie recunoscuti oficial drept minoritate ligvinstica.
Daca un copil este conceput in aceasta stare de neconditionare a parintilor, exista certitudinea, nu numai posibilitatea, ca acel copil nu va fi deloc conditionat. Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le intelegi - nu pot sa aduc dovezi pentru ele, pentru ca ele sunt dincolo de dovezi.
Seful statului a anuntat ca nu va promulga Codurile daca ele vor fi adoptate in forma actuala, aducand atingere libertatii presei.Presedintele Traian Basescu a declarat marti seara ca sustine libertatea absoluta a presei si ca, daca prin noile reglementari se va pune problema "sechestrarii unei televiziuni sau a unui ziar", va trimite legea inapoi in parlament."Nu am vazut despre ce e vorba, inteleg ca e o reactie la presa, ca se incearca incriminarea.
Romania se afla pe locul 60 din 141 de tari in topul Forbes privind cele mai atractive economii din perspectiva mediului de afaceri, cu o pozitie mai jos decat Botswana si surclasata de Ungaria sau Bulgaria, economia romaneasca inregistrand scorurile cele mai slabe la regimul fiscal si inovatie.
Dupa 22 de ani de politica, mi-am ingradit singur libertatea Mesajul lui Adrian Nastase din inchisoare Sambata, la targul de carte Gaudeamus, a avut loc lansarea volumului lui Adrian Nastase, "Exercitii de libertate".
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
LIBERTATEA : ... Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta. Teo Trandafir a fost insotita, zilele trecute, la petrecerea Kanal D de lansare a grilei de toamna de Maia.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata " Libertatea de expresie si de informare in Europa ", pe care o puteti citi in continuare. Libertatea de expresie si de informare si libertatea mijloacelor de comunicare in masa sunt esentiale pentru existenta unei democratii veritabile si pentru procesele democratice.
Are prioritate LIBERTATEA presei sau simbolurile RELIGIOASE? ... Eu nu as apara ca libertate de expresie ceea ce au publicat jurnalistii francezi si conduita editoriala a publicatiei - Jurnalistii francezi au fortat nota intr-un mod cu care eu ca jurnalist nu sunt de acord.
RESPECT pentru libertatea religioasa a altora. Mesajul de solidaritate JE SUIS CHARLIE, combatut pe retelele de socializare de contra-curentul JE NE SUIS PAS CHARLIE Atacul sangeros asupra redactiei revistei satirice Charlie Hebdo a produs in retelele de socializare o manifestatie spontana de solidaritate cu ziaristii francezi.
Totodata, Boc va fi primit in audienta la Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea si va avea intrevederi cu presedintii Senatului, Camerei Deputatilor si cu primarul Romei.
google-analytics.com