Cautare

1199 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (2.54 secunde)
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare:
Acest fapt este confirmat de alegerea cardinalului Joseph Ratzinger in fruntea Curiei Papale, in scaunul pontifical.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Ce spune Elena Udrea despre intrarea unei tinere bistritence, fosta "fata de la pagina 5", in PMP Printre femeile care s-au alaturat Elenei Udrea in PMP se numara si Anca Alina Moldovan, o bistriteanca sexy care a facut parte din echipa lui Dan Negru de la "Te pui cu Blondele" si a pozat provocator intr-un tabloid.
25 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. ... Istoria Romaniei a fost marcata de-a lungul ei de numeroase evenimente in care libertatea si democratia erau mai aproape ca oricand si, odata dobandite, nu mai putea fi pierdute.
Cum s-a nascut ziarul Libertatea (Autor : Dan Constantin) In fiecare sfarsit de decembrie din ultimii 22 de ani imi aduc aminte de orele de mare tensiune ale zilei de 22 decembrie 1989.
INTRE LIBERTATE DE EXPRIMARE SI BLASFEMIE. ... Pana la moarte pentru LIBERTATEA DE EXPRIMARE A BLASFEMIILOR, dar pentru GRABNICA RESTRANGERE A DREPTURILOR FUNDAMENTALE de frica terorismului Masacrul de la Paris este ingrozitor, dar asta inseamna, oare, sa reactionam apasand si mai mult pe pedala blasfemiei?
Suveranul Pontif a adresat un mesaj presedintelui Iohannis dupa tragedia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Clubul Colectiv din Bucuresti Textul integral al mesajului Papei Francisc:
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DIICOT, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional si racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, i-a inlocuit din functii pe directorul general al Transelectrica, Stelian Gal, si pe directorul general al Romgaz, Francisc Toth, cu Adrian Baicusi si, respectiv, Marcel Piteiu. ... El a adaugat ca deocamdata nu a inlocuit si alti directori de la companiile controlate de Ministerul Economiei.
Peste 200 de preoti si 20 de episcopi au concelebrat la Sfanta Liturghie solemna de beatificare a monseniorului Vladimir Ghika (1873 - 1954), care s-a desfasurat duminica, la ora 11.00, la Romexpo, informeaza Agerpres.
Joi, 11 mai 2017, la orele 16:00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, vaavea loc lansarea albumului IUBIRE DULCE, NU PLECA!
Primaria Capitalei, obligata sa darame controversatul imobil Cathedral Plaza Instanta a decis printr-o hotarare definitiva si irevocabila demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza, deoarece aceasta a fost construit fara sa respecte prevederile legale.
Primaria Capitalei, obligata sa darame controversatul imobil Cathedral Plaza Instanta a decis printr-o hotarare definitiva si irevocabila demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza, deoarece aceasta a fost construit fara sa respecte prevederile legale.
Daca un copil este conceput in aceasta stare de neconditionare a parintilor, exista certitudinea, nu numai posibilitatea, ca acel copil nu va fi deloc conditionat. Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le intelegi - nu pot sa aduc dovezi pentru ele, pentru ca ele sunt dincolo de dovezi.
Seful statului a anuntat ca nu va promulga Codurile daca ele vor fi adoptate in forma actuala, aducand atingere libertatii presei.Presedintele Traian Basescu a declarat marti seara ca sustine libertatea absoluta a presei si ca, daca prin noile reglementari se va pune problema "sechestrarii unei televiziuni sau a unui ziar", va trimite legea inapoi in parlament."Nu am vazut despre ce e vorba, inteleg ca e o reactie la presa, ca se incearca incriminarea.
Romania se afla pe locul 60 din 141 de tari in topul Forbes privind cele mai atractive economii din perspectiva mediului de afaceri, cu o pozitie mai jos decat Botswana si surclasata de Ungaria sau Bulgaria, economia romaneasca inregistrand scorurile cele mai slabe la regimul fiscal si inovatie.
Dupa 22 de ani de politica, mi-am ingradit singur libertatea Mesajul lui Adrian Nastase din inchisoare Sambata, la targul de carte Gaudeamus, a avut loc lansarea volumului lui Adrian Nastase, "Exercitii de libertate".
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
google-analytics.com