Cautare

1198 de rezultate pentru "papa francisc libertatea de agandi" (2.99 secunde)
Papa Benedict a demisionat dupa ce a aflat de existenta unui grup de homosexuali la conducerea Bisericii Catolice Suveranul Pontif a decis sa-si inainteze demisia in aceeasi zi in care a fost informat despre existenta unei puternice factiuni gay, aflata in structurile de conducere ale Vaticanului.
Noul Papa Benedict al XVI-lea va gasi o fereastra de patru-cinci ore in programul sau supraincarcat si va onora cu sfanta sa prezenta Adunarea Ecumenica a Bisericilor Europene, care va avea loc anul viitor la Sibiu in septembrie.
Dupa ce Papa Ioan Paul al II-lea a reusit sa promoveze anual intalniri internationale pentru dialog si pentru depasirea disputelor religioase, organizand sinoade ecumenice, Zile mondiale de rugaciune pentru pace, la care participau reprezentanti ai tuturor religiilor, succesorul sau pe scaunul papal isi cam face de cap.
Sotul este dependent de sotie, sotia este dependenta de sot; ... fiecare il reduce pe celalalt la un bun de consum. ... De aceea iubirea, care ar putea deschide portile paradisului, deschide portile iadului.
Cum in filmul ala Flint era jucat de Woody Harelson, iar avocatul sau de catre Ed Norton, toti am gasit ca Flint e simpatic si dreptatea e de partea lui.
Lovitura majora pentru tabloidul Libertatea Unul din cele mai cunoscute titluri din presa din Romania, tabloidul Libertatea, a ramas fara pagina de Facebook dupa ce contul a fost blocat de reteaua de socializare, anunta paginademedia.
Episcopii catolici reafirma sustinerea pentru proiectul de modificare a Constitutiei Episcopii catolici transmit un indemn catre preotii si credinciosii catolici din Romania de a participa la Referendumul stabilit in zilele de 6-7 octombrie 2018, pentru modificarea articolului 48, alineatul 1, din Constitutia Romaniei.
Papa Francisc isi incheie, astazi, vizita istorica in Mongolia. In discursurile sale, de ieri, Suveranul Pontif a salutat puterea religiei de a rezolva conflictele si de a promova pacea, cu referire la atitudinea Moscovei.
Discursul Presedintelui Hollande fata de reprezentantii religiilor din Franta, care puncteaza aspecte sensibile Reprezentantii cultelor din Franta, printre care si presedintele AEOF, Mitropolitul ortodox Emmanuel, au fost prezenti pe 7 ianuarie la Palatul Elysee, unde Presedintele Francois Hollande a prezentat urarile sale cu aceasta ocazie, care se pot vedea in cele de mai jos.
Ca si in perioada ce a urmat publicarii initiale a caricaturilor ce il ridiculizau pe fondatorul religiei musulmane, si in urma evenimentelor tragice de astazi, aud tot felul de comentarii ce tradeaza stupizenie, superficialitate vinovata si deci o incapacitate de a intelege natura situatiei, altminteri extrem de grave (mai ales daca tinem cont ca recentele atacuri au loc intr-o Uniune Europeana care se clatina din temelii pe fondul crizei economice si a ascensiunii diverselor radicalisme, inclusiv cele de extrema dreapta, carora li se da astfel si mai multa apa la moara), cu care ne confruntam.
FARCAS) Am prezentat, in articolele anterioare, trei categorii de magii: fenomenul OZN, rapirile si vechile traditii, pentru a sustine ipoteza ca Pamantul e monitorizat, de mult timp, de hipercivilizatii. O a patra categorie de asemenea magii ar putea fi miracolele religioase.
In calitate de Ambasador al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta Sfantul Ioan de Ierusalim, Ramona Badescu a acordat in Israel si cateva distinctii si premii Dupa turneul din Italia in care a fost cu spectacolul "Pasiune", alaturi de trupa ei de napoletani, Ramona Badescu a poposit in Israel.
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
"Stiti de ce am nevoie pentru genunchiul meu? De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti. Calugaritele posteaza pe Tik Tok despre viata lor din manastiri.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. ... Sunt 320 de zile de razboi.
Chiar si specialistii cu origine aromana s-au integrat curentelor academice din tara in care locuiesc, ceea ce provoaca un semn si mai mare de intrebare printre aromanii din Romania, Albania, Macedonia si Grecia.
Presedintele Consiliului Uniunii Europene, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Parlamentului European Hans-Gert Poettering si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso au semnat la Berlin textul Declaratiei care marcheaza implinirea a 50 de ani de la crearea Comunitatii Economice Europene.
Medvedev a semnat armistitiul si i-a promis liderului francez, Nicolas Sarkozy, intr-o convorbire telefonica, retragerea trupelor in momentul in care zona - tampon dintre Georgia si regiunile separatiste Osetia de Sud si Abhazia vor ajunge fortele de mentinere a pacii, tot rusesti.
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
google-analytics.com