Cautare

32550 de rezultate pentru "papa francisc face declarat" (3.77 secunde)
De asemenea, Seful Executivului va fi primit la Vatican de Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea, si va avea o intrevedere cu cardinalul Tarcisio Bertone, Secretar de Stat al Sfantului Scaun.
Data nasterii lui Christos nu este singura controversa pe care a aduce Papa.
Se spune ca papa a adus aici si moaste ale sfintilor martiri dar pare imposibil, pentru ca in Roma era interzis ca ramasitele urmane sa ramana in oras. ... In piata din fata monumentalei constructii se afla o fantana egipteana, impodobita cu un obelisc, ridicata de papa Clement al XI-lea.
Acelasi lucru s-ar intampla oricine ar fi la putere. Dupa vechea vorba "Pupa-l in bot si papa tot!".
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Papa - Braun, Harut, Dawa, Tiganasu - Dican, Edjouma, Papa - Tircoveanu, M. Roman II, Jaja Rezerve: Contra - D.
Papa 7, Seroni 84 Echipele de start. ... Papa, Dican, E. Florescu - Mailat, M. Roman II, Jaja Silva; Rezerve: M.
Papa Benedict al XVI-lea va fi ingropat alaturi de 90 de Papi in cripta bazilicii Sf. ... Papa Benedict al XVI-lea a murit la varsta de 95 de ani, dupa ce a fost rapus de boala.
Papa Pius al VI-lea a declarat ca moartea individului este moartea creierului si nu stopul cardiac. ... Deosebirea dintre doi tenori care au aceeasi valoare o face creierul. - Se va putea face vreodata transplant de creier? ... Asta ma face sa nu-mi para rau ca am trecut prin etape grele.
Afirmatia primarului Francisc Boldea, din deschiderea evenimentului: ... O organizatie puternica si o echipa castigatoare cu siguranta vor face ca "USL pe locul 3 pe buletinul de vot sa ocupe locul 1 la alegerile din 9 decembrie 2012!", ne-a declarat senatorul Ilie Sarbu.
Este cea a Republicii, care nu recunoaste niciun cult dar care, in acelasi timp, face ca aceste culte sa poata trai din plin, in Franta, in libertate.
xxx Cartea Scoala Zeilor - Stefano Elio D Anna face parte din categoria Dezvoltare Spirituala a librariei online Libris.ro si este scrisa de Stefano Elio D`Anna. Cartea a fost publicata la editura ELENA FRANCISC PUBLISHING.
Producatorul de gaze Romgaz Medias si compania britanica Aurelian Oil&Gas vor semna miercuri un contract de explorari in Polonia, a declarat directorul general al companiei de stat, Marcel Piteiu.
Organizatia Internationala pentru Protectia Animalelor a declarat, in anul 1931, la Florenta, Italia, data de 4 octombrie ca Zi Mondiala a Animalelor. ... Ziua de 4 octombrie nu a fost aleasa intamplator, fiind data la care a fost canonizat protectorul animalelor, Sfantul Francisc de Assisi (1181/1182-1226).
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
Francisc Iosif Rainer, intoarcere pe celalalt sens al Sos. ... Punctele de predare/primire a stafetei se va face in urmatoarele puncte:
5, iar in 1963 joaca in comedia regizorului Geo Zaizescu Un suras in plina vara, unde alaturi de tanara si frumoasa actrita Florina Luican, se face remarcat atat de critici, cat si de public.
Pentru noi, subsemnatii HoriaTurcanu si Elena Francisc, face parte din Calatoria Inimii si din drumul nostru. Este o carte care dubleaza experienta directa a ceea ce suntem cu adevarat, o carte fara de care noi nu am fi fost ceea ce suntem, iar Calatoria Inimii nu ar fi existat.
Au fost eliberati astfel din functia de secretar de stat Tudor-Alexandru Chiuariu (Departamentul pentru Lupta Antifrauda din cadrul Cancelariei prim-ministrului), Cristian Mihai Carausu (Departamentul de Implementare Programe si Ajustare Structurala din cadrul Cancelariei), ßtefan Francisc-Csutak (Ministerul Integrarii Europene), Dan Cristian Stoica (Ministerul Justitiei), Constantin Popescu (Ministerul Mediului).
google-analytics.com