Cautare

17862 de rezultate pentru "papa francisc face declarartii" (3.35 secunde)
Papa Francisc, scriitoarea JK Rowling, fotbalistul Cristiano Ronaldo, rapperul american Jay-Z si vedetele de televiziune Ant&Dec si-au pierdut marcajul albastru pe reteaua de socializare.
Recent, Papa Francisc vorbea despre acest extraterestru numit Isus, iar media anunta ca Vaticanul pregateste un comunicat oficial pentru momentul in care existenta unei civilizatii extraterestre va fi confirmata oficial.
Presedintele Statelor Unite ale Americii si Papa Francisc se numara printre cei care au adoptat aceasta moda in diferite ipostaze, insa Ellen DeGeneres, gazda Premiilor Oscar din acest an, a reusit sa bata toate recordurile duminica trecuta.
Astfel, antropoloaga britanica Jane Goodall, care apare in noul logo, si-a exprimat speranta ca intr-o zi va discuta despre mediul inconjurator cu Papa Francisc, iar tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care, la doar 17 ani, a primit premiul Nobel pentru pace pentru 2014, si activista siriana Muzoon Almellehan si-au exprimat dorinta de a continua sa sustina cauza potrivit careia fiecare fata trebuie sa mearga la scoala.
Monseniorul Vladimir Ghika (1873-1854) a fost declarat martir de Papa Francisc, la 27 martie 2013, si beatificat la 31 august acelasi an, in cadrul unei Sfinte Liturghii solemne care a fost prezidata la Bucuresti de Card.
Papa Francisc va celebra prima sa mesa de Inviere, in piata Sfantul Petru, de la Vatican, in fata a mii de credinciosi.
Imaginati-va daca la TV stirea privind conclavul care l-a ales pe Papa Francisc, in 2013, ar fi fost prefatata cu glume si cu tema muzicala din filmul Life of Brian (o satira la adresa religiei crestine, cenzurata sau chiar interzisa in anumite tari).
Papa Francisc a canonizat doua calugarite palestiniene (Autoare: Magda Marincovici) Pentru prima data, la Catedrala Sfantul Petru, Suveranul Pontif a canonizat doua calugarite palestiniene.
Summit-ul s-a bucurat de o audienta uriasa, cum nu s-a prea intalnit la o reuniune a organizatiei internationale in ultimile decenii, si prin aceea ca a fost onorat de prezenta Papei Francisc.
Vaccinarea este un act de iubire, spune episcopul Antonio Napolioni. Acum un an, Papa Francisc a deschis campania de vaccinare la Vatican.
In Piata Sfantul Petru din Vatican are loc slujba de Florii oficiata chiar de Papa Francisc. Sfantul Parinte a fost externat ieri din spitalul Gemelli din Roma, unde a fost internat din cauza unor dificultati de respiratie
Premierul urmeaza sa aiba convorbiri cu premierul italian, Georgia Meloni, si va fi primit in audienta de Papa Francisc, la Vatican.
Papa Pius. ... Sunt doar doi-trei ametiti care nu isi gasesc locul" La randul sau, deputatul PNL George Dragomir si-a exprimat speranta ca ultimele declaratii ale lui Theodor Stolojan sa nu degenereze, pentru a nu face rau partidului.
Premierul Emil Boc va face o vizita in Italia, la mijlocul lunii septembrie, la invitatia omologului sau Silvio Berlusconi. Totodata, Boc va fi primit in audienta la Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea si va avea intrevederi cu presedintii Senatului, Camerei Deputatilor si cu primarul Romei.
Pentru ca creierul are un fel de "RAM" sau un fel de hard disk de capacitate uriasa (spre deosebire de cele al computerelor actuale) ale carui "date" trebuie sterse (delete) periodic pentru a face loc altor informatii, in fiecare zi mereu si mereu altele.
Descoperirea si aparitia lui in anul 2005, inaintea alegerii unui nou Papa (Papa Benedict al XVI-lea, Pontificat 19 aprilie 2005 - 28 februarie 2013), au avut rolul parca sa ne aduca aminte ca suntem martorii unei istorii recurente care se face si se desface mereu peste capetele noastre.
Dragostea si inalta apreciere pe care le-a acordat-o lumii ortodoxe latine din Gradina Maicii Domnului s-a manifestat si atunci cand, inainte de a face primul pas pe pamant romanesc, fostul Suveran Pontif a sarutat tarana, gest de suprema apreciere a spiritualitatii si sfinteniei acestor meleaguri.
Papa a acuzat cuplurile care nu-si doresc copii, dar vor animale de companie, ca sunt "egoiste". ... "Poate ca asta ii face pe oameni sa rada, dar este o realitate", a incercat el sa continue in ciuda unor rasete in public.
Spusele Suveranului Pontif si feluritele interpretari/rastalmaciri care li s-au dat induc ideea unei tendinte periculoase, ce-si face loc in razboiul mondial impotriva terorismului la care a chemat presedintele Bush:
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. ... Fostul cardinal Ratzinger, actualmente Papa Benedict al XVI-lea, a acceptat distinctia din partea Universitatii Babes-Bolyai.
google-analytics.com