Cautare

865 de rezultate pentru "papa francisc discurs" (5.02 secunde)
Un discurs sincer. ... Cand vine vorba despre discurs politic, parca nu ma mai satur. ... Ce discurs! Ce lectie de constitutionalism!
Un discurs peremizat Nu numai "Seara presedintilor" din 19 noiembrie de la Antena 1, ci si turneul de la sfirsitul saptamanii trecute prin Transilvania sunt dovezi elocvente ca discursul electoral al lui Traian Basescu este monocard.
Suveranul Pontif a adresat un mesaj presedintelui Iohannis dupa tragedia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Clubul Colectiv din Bucuresti Textul integral al mesajului Papei Francisc:
Alaturi de Ioan-Aurel Rus, au mai fost trimisi in judecata, in acelasi dosar, si Francisc Forrai, Mircea-Andrei Lucaciu si Viorel-Sorin Lechintan, toti din judetul Bistrita-Nasaud, in legatura cu infractiuni la legea privind frontiera de stat si legea privind prevenirea si combaterea criminalitatii organizate.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, i-a inlocuit din functii pe directorul general al Transelectrica, Stelian Gal, si pe directorul general al Romgaz, Francisc Toth, cu Adrian Baicusi si, respectiv, Marcel Piteiu.
Printul Vladimir Ghika, primul pas pe treapta catre sfintenie "Credinciosii au avut la dispozitie peste 7.000 de scaune, iar altarul care a fost pregatit va avea o cruce foarte inalta, de peste 10 metri, pentru ca acest spatiu expozitional sa devina o biserica in toata regula si pentru ca toti crestinii sa traiasca un moment de inaltare spirituala, de apropiere de Dumnezeu si in acest perimetru generos", a anuntat purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, parintele Francisc Dobos.
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gaandul la istoria genului:
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Recent, Papa Francisc vorbea despre acest extraterestru numit Isus, iar media anunta ca Vaticanul pregateste un comunicat oficial pentru momentul in care existenta unei civilizatii extraterestre va fi confirmata oficial.
Presedintele Statelor Unite ale Americii si Papa Francisc se numara printre cei care au adoptat aceasta moda in diferite ipostaze, insa Ellen DeGeneres, gazda Premiilor Oscar din acest an, a reusit sa bata toate recordurile duminica trecuta.
Astfel, antropoloaga britanica Jane Goodall, care apare in noul logo, si-a exprimat speranta ca intr-o zi va discuta despre mediul inconjurator cu Papa Francisc, iar tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care, la doar 17 ani, a primit premiul Nobel pentru pace pentru 2014, si activista siriana Muzoon Almellehan si-au exprimat dorinta de a continua sa sustina cauza potrivit careia fiecare fata trebuie sa mearga la scoala.
Duminica, 12 mai, chiar in ziua in care s-au implinit 1900 de ani de la inaugurarea columnei, delegatia a participat, in Piata Sfantul Petru, la Messa oficiata de Papa Francisc I, care, conform traditiei, a rostit binecuvantarea Urbi et Orbi in mai multe limbi, intre care si limba romana.
In predica de la slujba de beatificare de la Romexpo, Eminenta Sa Cardinalul Angelo Amato, prefect al Congregatiei Cauzelor Sfintilor, reprezentant al Papei Francisc, elogia figura monseniorului Vladimir Ghika, marcand trei aspecte ale caritatii lui pastorale:
Monseniorul Vladimir Ghika (1873-1854) a fost declarat martir de Papa Francisc, la 27 martie 2013, si beatificat la 31 august acelasi an, in cadrul unei Sfinte Liturghii solemne care a fost prezidata la Bucuresti de Card.
Papa Francisc va celebra prima sa mesa de Inviere, in piata Sfantul Petru, de la Vatican, in fata a mii de credinciosi.
Imaginati-va daca la TV stirea privind conclavul care l-a ales pe Papa Francisc, in 2013, ar fi fost prefatata cu glume si cu tema muzicala din filmul Life of Brian (o satira la adresa religiei crestine, cenzurata sau chiar interzisa in anumite tari).
Papa Francisc a canonizat doua calugarite palestiniene (Autoare: Magda Marincovici) Pentru prima data, la Catedrala Sfantul Petru, Suveranul Pontif a canonizat doua calugarite palestiniene.
Iubiti frati si surori, Craciun fericit! Christos s-a nascut pentru noi, sa tresaltam de bucurie in ziua mantuirii noastre! Sa deschidem inimile noastre sa primeasca harul acestei zile, care este el insusi:
Vaccinarea este un act de iubire, spune episcopul Antonio Napolioni. Acum un an, Papa Francisc a deschis campania de vaccinare la Vatican.
google-analytics.com