Cautare

864 de rezultate pentru "papa francisc discurs" (2.70 secunde)
Papa Francisc, cand a fost numit Papa a zis in primul lui discurs: "Rugati-va pentru mine, ca eu sa am putere sa ma rog pentru voi!".
despre participarea la Sinodul dedicat tinerilor, convocat de Papa Francisc, care se va desfasura in octombrie 2018 la Roma, cu tema Tinerii, credinta si discernamantul vocational; ... Francisc Ungureanu, Secretar General al CER.La deschiderea lucrarilor a luat parte si Nuntiul Apostolic in Romania, Mons.
Papa Francisc isi incheie, astazi, vizita istorica in Mongolia. In discursurile sale, de ieri, Suveranul Pontif a salutat puterea religiei de a rezolva conflictele si de a promova pacea, cu referire la atitudinea Moscovei.
Presedintele Traian Basescu "nu mai are nimic de spus" si acest lucru se observa daca analizam "stufosul si plictisitorul" discurs sustinut, ieri, in plenul Parlamentului, explica analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
Nici Ceausescu n-a fost in stare sa tina un asemenea discurs" Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca discursul de azi, din Parlament, al presedintelui Basescu a fost "un delir grandomaniacal", in care seful statului a vorbit despre orice, mai putin de "cresterea viermilor de matase".
Despre Marian Munteanu, jurnalistul spune ca acesta are discurs de Mesia si ca nu este cu adevarat interesat sa conduca Primaria Capitalei. ... El vine cu un discurs de Mesia. ... Are discurs de salvator al neamului. ... Este un discurs periculos.
De pilda, Papa Ioan Paul II, in 1999, la intrebarea unui copil daca exista extraterestri, a raspuns: ... In 2014, si Papa Francisc a spus ca el ar fi dispus sa boteze extraterestri:
Un preot ortodox grec l-a numit eretic pe papa Francisc.
De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti. Calugaritele posteaza pe Tik Tok despre viata lor din manastiri.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
Mica Valahie Aceeasi origine romana a romanilor din sudul Dunarii era invocata de Ionita cel Frumos, tarul Taratului Romano-bulgar, in corespondenta sa cu papa Inocentiu al III-lea. ... Sa nu uitam ca aceasta corespondenta cu Papa a fost initiata de mitropolitul ortodox, Vasile de Tarnovo.
Pe langa liderii mondiali care cer incetarea focului si respectarea integritatii teritoriale a Georgiei, Papa Benedict al XVI-lea a cerut, ieri, "deschiderea fara intarziere a unor coridoare umanitare intre Osetia de Sud si Georgia, astfel incat mortii sa poata fi ingropati cu demnitate, ranitii sa primeasca ingrijirile adecvate, iar cei care vor sa li se alature apropiatilor, sa poata sa o faca".
Putin a fost unul dintre putinii sefi de stat care n-a participat la funeraliile ultimului papa; ... cel american si cel rus, care a avut un punct maxim cu ocazia alegerii precedentului papa.
Putin a fost unul dintre putinii sefi de stat care n-a participat la funeraliile ultimului papa; ... cel american si cel rus, care a avut un punct maxim cu ocazia alegerii precedentului papa.
Pentru ca - observa cineva - Papa a fost simtit ca un adevarat preot de sat, al satului global de care vorbim azi, iar la moartea parohului unei comunitati se cuvine ca toata obstea sa ia parte si sa-si incline fruntea.
Biserica Ortodoxa Romana a salutat alegerea facuta la Vatican exprimandu-si speranta ca drumul deschis de raposatul Papa va ramane deschis in privinta viitorului relatiilor intre cele doua Biserici surori. ... Si totusi, infailibilitatea noului Papa, ca si a Papei Wojtyla, are amprente umane adanci.
Summit-ul s-a bucurat de o audienta uriasa, cum nu s-a prea intalnit la o reuniune a organizatiei internationale in ultimile decenii, si prin aceea ca a fost onorat de prezenta Papei Francisc. De altfel, cu aceasta ocazie, Suveranul Pontif, a rostit un discurs istoric.
"Daca pana la momentul ultimului discurs (de miercuri seara - n.r.) mai aveam indoieli in privinta scorului din Parlament, dupa acel discurs am spus ca votul parlamentarilor va fi categoric. ... Ei bine, acest tip de discurs duce inevitabil spre dictatura", ne-a declarat deputatul UDMR Lakatos Péter.
Presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, face o vizita la Bucuresti in perioada 8-9 iunie, el sustinand miercuri un discurs in fata Camerelor reunite ale Parlamentului Romaniei.
'Daca Basescu a sperat sa se intample o minune si sa revina in gratii cu un discurs bun, ei bine, minunea nu s-a produs. Nu am inteles de ce s-a dus Basescu la Parlament sa tina un discurs.
google-analytics.com