Cautare

864 de rezultate pentru "papa francisc discurs" (2.78 secunde)
Cu aceasta ocazie, Papa Francisc le-a transmis tinerilor din lumea intreaga un mesaj cu tema: ... Papa Francisc ii indeamna apoi pe tineri:
O jurnalista ITV News a anuntat din greseala decesul Papei Francisc. Papa a primit in vara o masca de Spiderman de la super-eroul Marvel.
Papa Francisc a condamnat in termenii cei mai duri de pana acum invazia ruseasca in Ucraina pe care a numit-o "o agresiune armata inacceptabila" si a spus ca Mariupol, asediat cu brutalitate de invadatori, este un "oras martir", dar si ca orasele ucrainene risca sa fie "reduse la a fi niste cimitire" relateaza Reuters.
Papa Francisc a vizitat, ieri, 19 copii refugiati ucraineni aflati la Spitalul de Copii Bambino Gesu din Roma. Tinerii pacienti au fugit din Ucraina in primele zile ale razboiului, care a inceput pe 24 februarie, cand Rusia a invadat Ucraina.
Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a lansat un apel la adresa sefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril I al Moscovei, pentru a-si uni eforturile in vederea incheierii ostilitatilor din Ucraina.
Papa Francisc sustine ca regula celibatului este una temporara. Celibatul le-a fost impus preotilor catolici in secolul al XI-lea. Biserica din Germania i-a cerut Papei anularea casatoriei.
Papa Francisc a fost internat, miercuri, la spitalul Gemelli din Roma, unde va fi supus unei operatii abdominale, a anuntat Vaticanul intr-un comunicat, potrivit Reuters.
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
  ' Papa marcheaza aniversarea printr-un discurs sever Papa Benedict al Saisprezecelea a marcat a 50-a aniversare a Uniunii Europene printr-un discurs sever in care i-a acuzat pe mai marii europeni ca isi reneaga radacinile crestine.
Mariustuca.ro / Papa Francisc sarbatoreste cei 88 de ani impliniti joi de Benedict al XVI-lea (Autoare: ... Am vorbit despre moarte de mai multe ori, papa si cu mine, desi este o persoana foarte discreta si rezervata.
Papa il lasa in functie pe cardinalul Rainer Maria Woelki. ... Anul trecut, Papa l-a trimis pe cardinal in vacanta duhovniceasca.
Papa a fost intampinat de premierul Trudeau in Quebec. Papa a ajuns in estul Canadei dupa ce a vizitat provincia Alberta. Papa a incercat sa reabiliteze imaginea Bisericii Catolice.
Dupa ce a fost ales in 2013, Papa Francisc si-a semnat o scrisoare de demisie. La 86 de ani, Papa pare a fi intr-o stare buna, in ciuda problemelor la genunchi.
O data ce sicriul a fost asezat, aplauzele s-au facut auzite pe vasta esplanada in semn de respect pentru Benedict al XVI-lea, considerat un erou pentru conservatorii romano-catolici. Este singurul papa care a abdicat, in ultimii 600 de ani. Ceremonia este oficiata de papa Francisc.
Vizita la Papa a fost amanata O vizita la Roma a fost totdeauna pentru presedintii romani si un prilej de a se intalni cu Papa.
Papa Benedict al XVI-lea marcheaza finalul unui an dificil Papa Benedict al XVI-lea a marcat luni finalul unui an dificil, spunand ca, in ciuda atator pierderi de vieti omenesti si a nedreptatilor din lume, bunatatea va birui, transmite Associated Press.
Papa Benedict a demisionat dupa ce a aflat de existenta unui grup de homosexuali la conducerea Bisericii Catolice Suveranul Pontif a decis sa-si inainteze demisia in aceeasi zi in care a fost informat despre existenta unei puternice factiuni gay, aflata in structurile de conducere ale Vaticanului.
Noul Papa Benedict al XVI-lea va gasi o fereastra de patru-cinci ore in programul sau supraincarcat si va onora cu sfanta sa prezenta Adunarea Ecumenica a Bisericilor Europene, care va avea loc anul viitor la Sibiu in septembrie.
Dupa ce Papa Ioan Paul al II-lea a reusit sa promoveze anual intalniri internationale pentru dialog si pentru depasirea disputelor religioase, organizand sinoade ecumenice, Zile mondiale de rugaciune pentru pace, la care participau reprezentanti ai tuturor religiilor, succesorul sau pe scaunul papal isi cam face de cap.
Nu impartasesc criticile si reprosurile, Ponta a avut un discurs echilibrat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, vineri pentru Hotnews.ro, ca discursul lui Victor Ponta la investirea Cabinetului Ungureanu au fost unul echilibrat care s-a delimitat clar de fosta guvernare. ... "A fost un discurs echilibrat.
google-analytics.com