Cautare

539 de rezultate pentru "papa francisc adam si eva" (8.27 secunde)
Chiar si specialistii cu origine aromana s-au integrat curentelor academice din tara in care locuiesc, ceea ce provoaca un semn si mai mare de intrebare printre aromanii din Romania, Albania, Macedonia si Grecia. Izvoarele si istoriografia ii mentioneaza sub diverse nume:
Presedintele Consiliului Uniunii Europene, cancelarul german Angela Merkel, presedintele Parlamentului European Hans-Gert Poettering si presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso au semnat la Berlin textul Declaratiei care marcheaza implinirea a 50 de ani de la crearea Comunitatii Economice Europene.
Medvedev a semnat armistitiul si i-a promis liderului francez, Nicolas Sarkozy, intr-o convorbire telefonica, retragerea trupelor in momentul in care zona - tampon dintre Georgia si regiunile separatiste Osetia de Sud si Abhazia vor ajunge fortele de mentinere a pacii, tot rusesti.
Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare:
Intransigenta celui care s-a ocupat de apararea dogmei catolice in perioada pontificatului Papei Ioan Paul al II-lea, fiind de fapt continuatorul ideilor reprezentate de Inchizitie, nelinisteste profund lumea liberala si libertina a Occidentului, care spera ca, o data cu plecarea la cele vesnice a Papei Wojtyla, Biserica Catolica va lasa mai libere tentatiile diavolesti ale homosexualitatii, ale avorturilor, ale celibatului preotesc, ale intrarii femeilor in casta pastorilor lui Christos.
Suveranul Pontif a adresat un mesaj presedintelui Iohannis dupa tragedia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Clubul Colectiv din Bucuresti Textul integral al mesajului Papei Francisc:
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DIICOT, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional si racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, i-a inlocuit din functii pe directorul general al Transelectrica, Stelian Gal, si pe directorul general al Romgaz, Francisc Toth, cu Adrian Baicusi si, respectiv, Marcel Piteiu. ... El a adaugat ca deocamdata nu a inlocuit si alti directori de la companiile controlate de Ministerul Economiei.
Peste 200 de preoti si 20 de episcopi au concelebrat la Sfanta Liturghie solemna de beatificare a monseniorului Vladimir Ghika (1873 - 1954), care s-a desfasurat duminica, la ora 11.00, la Romexpo, informeaza Agerpres.
Discul este editat de Casa de Discuri EUROSTAR, care a aniversat 25 de ani de la infiintare si a fost distinsa recent cu Premiul Discului la Gala Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pe anul 2016, editia a XXVII-a.
Primaria Capitalei, obligata sa darame controversatul imobil Cathedral Plaza Instanta a decis printr-o hotarare definitiva si irevocabila demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza, deoarece aceasta a fost construit fara sa respecte prevederile legale.
Primaria Capitalei, obligata sa darame controversatul imobil Cathedral Plaza Instanta a decis printr-o hotarare definitiva si irevocabila demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza, deoarece aceasta a fost construit fara sa respecte prevederile legale.
- Dupa ce Johannis a scapat de acuzatia de incompatibilitate, iata ca scapa si Basescu de dosarul Flota. ... raman in picioare alte 5 dosare si daca nici casa din Mihaileanu nu exista, atunci nimic nu mai exista! - In serialul DNA a intrat si Curtea Constitutionala:
Creatura are un corp mic, subtire, si un cap mare, deci s-a zis ca ar putea sa fie un extraterestru. ... Custodele actual al imaginilor este Adam Dew, fost jurnalist de sport.
Acesta a fost indemnul primit ieri de primarii doljeni care doresc dezvoltarea comunelor si realizarea investitiilor intr-un timp scurt. Acestia au fost sfatuiti sa nu mai astepte bani de la judet pentru drumuri, sedii de primarii sau alimentari cu apa si sa imprumute la banca. ... Craiova, Calafat si Bechet.
Partidul Liberal Democrat devine pe zi ce trece "mai puternic si mai bine reprezentat" in judetul Constanta.
Parlamentul a aprobat miercuri, cu 440 voturi pentru, componenta Comisiei pentru Cod electoral, aceasta numarand 15 membri, dintre care sase de la PSD, trei de la PNL, doi - PDL, cate un membru de la PP-DD, UDMR, PC si minoritatile nationale.
Potrivit site-ului Yahoo!News, reprezentantii agentiei s-au angajat astfel in cursa celor mai importante marci care si-au deschis reprezentante in jocul virtual de pe internet.
google-analytics.com