Cautare

21197 de rezultate pentru "papa francisc a convocat cel de al treile consiliu" (4.08 secunde)
Selfie este o fotografie autoportret, realizata digital, cel mai des pentru a fi postata pe retele de socializare.
Pagini de istorie locala: O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I).
Sedinta de ieri a Consiliului Judetean Dolj s-a transformat intr-un adevarat circ, marcat de alierea liberalilor cu pesedistii. Scandalul a culminat cu parasirea salii de catre democrati, enervati de respingerea propunerii facute de partid pentru un reprezentant al consiliului la societatea de drumuri.
In cel mai scurt timp, viceprimarul Adrian Vlad isi va intra in drepturi, iar Stefan Galbau isi va strange jucariile si va pleca acasa din Primaria Navodari, sunt de parere social-democratii.
Inmormantarea grandioasa de care a avut parte “ultimul cruciat al lumii crestine“, cel care a purtat iubirea hristica pe intreaga planeta, a fost prilejul pentru peste un milion de pelerini adunati in Piata San Pietro sa scandeze un slogan surprinzator pentru niste funeralii in rit catolic:
1.900 de ani de la inaugurarea Columnei lui Traian de la Roma ar fi putut sa devina unul dintre acele evenimente care sa promoveze durata noastra in Europa si sa intareasca adevarata imagine a Romaniei, cu trecutul si valorile ei nationale.
Semn profetic de reconciliere si pace. Fericitul Vladimir va fi celebrat liturgic in fiecare an, in ziua de 16 mai (Autoare : ... Cu un nume de vita domneasca inscris in calendarul romano si greco-catolic.
Christos s-a nascut pentru noi, sa tresaltam de bucurie in ziua mantuirii noastre! ... Isus este ziua luminoasa care a rasarit la orizontul umanitatii. Zi de milostivire, in care Dumnezeu Tatal a revelat omenirii duiosia sa imensa. Zi de lumina care risipeste intunericul fricii si al nelinistii.
Primaria va cheltui in secret aproximativ 300 de miliarde de lei din bani publici pentru mult trambitata modernizare a centrului Craiovei, fara sa aiba avizele de mediu necesare.
Dascalii gorjeni au inceput sa isi primeasca salariile, la bancomate formandu-se cozi de zeci de persoane. Profesorii gorjeni au inceput de ieri sa isi ia salariile. La bancomatele din Targu Jiu s-au format cozi, cadrele didactice fiind nevoite sa astepte si cate o ora pentru a ridica lefurile restante.
Conducerea PNL a decis, in sedinta Biroului Politic Central care s-a reunit la inceputul acestei saptamani, sa o propuna pe Dida Dragan membru in Consiliul de Administratie al TVR.
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru oras in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Consiliul Judetean (CJ) si Institutia Prefectului din Dolj au de partea lor cate o institutie care le imparte dreptatea in razboiul administrativ pe care il duc de trei ani.
Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat astazi dupa sedinta Birourilor permanente reuniteale celor doua Camere caplenul Parlamentului voteaza maine noul consiliu de administratie al TVR, informeaza NewsIn.
8 Martie, Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita printr-un logo special de catre motorul de cautare Google. ... La multi ani de Ziua Internationala a Femeilor!, care poate fi distribuit pe retelele de socializare Google+, Facebook si Twitter.
Iosif din Bucuresti se celebreaza o Sfanta Liturghie solemna in sarbatoarea Fericitului Vladimir Ghika, prezidata de PS Cornel Damian, Episcop auxiliar al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucuresti.
Papa Francisc a canonizat doua calugarite palestiniene (Autoare: Magda Marincovici) Pentru prima data, la Catedrala Sfantul Petru, Suveranul Pontif a canonizat doua calugarite palestiniene. Acest eveniment deosebit are loc dupa ce sambata, 16 mai, Suveranul Pontiv a primit vizita oficiala a presedintelui Statului Palestina, Mahmoud Abbas, impreuna cu suita.
Senatorul Laurentiu Florian Coca a sustinut o declaratie politica intitulata: Politici de dezvoltare durabila. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Saptamana trecuta a avut loc un eveniment de mare importanta pe plan international.
Vaccinarea este un act de iubire, spune episcopul Antonio Napolioni. Acum un an, Papa Francisc a deschis campania de vaccinare la Vatican.
In Piata Sfantul Petru din Vatican are loc slujba de Florii oficiata chiar de Papa Francisc. Sfantul Parinte a fost externat ieri din spitalul Gemelli din Roma, unde a fost internat din cauza unor dificultati de respiratie
google-analytics.com