Cautare

21203 de rezultate pentru "papa francisc a convocat cel de al treile consiliu" (4.66 secunde)
Pentru ziaristii romani inca retinuti in Irak, in acea faimoasa rapire care a tinut prima pagina a ziarelor si a fost subiect fierbinte la TV cateva zile, dar si pentru moartea Papei.
NOUL PAPA este argentinian de origine italiana, cardinal din februarie 2001. Este primul iezuit care a devenit primatul Argentinei, potrivit Mediafax. Inainte de a fi preot a fost inginer chimist.
Vizita Papei Francisc in Romania va avea loc in data de 31 mai 2019.
Arhiepiscopul Romano-Catolic de Bucuresti, IPS Ioan Robu, a declarat, vineri, la Cluj, ca aproape sigur Papa Francisc va vizita Romania in cursul anului viitor, el explicand ca vizita va coincide si cu momentul beatificarii a sapte episcopi greco-catolici martiri.
Conducerea de la Kremlin a transmis, prin purtatorul de cuvant Dmitri Peskov, ca este pregatita sa discute cu Statele Unite ale Americii si cu Papa Francisc despre o solutie care sa duca la pace in Ucraina.
FARCAS) In decembrie 2017, Departamentul Apararii din S.U.A. a publicat un raport continand un punct de vedere credibil cu privire la observatiile OZN.
Papa Francisc a botezat 16 bebelusi, dupa un an de pauza din cauza pandemiei. Papa a botezat bebelusii in Capela Sixtina, reluand traditia veche a Vaticanului. Acesta a transmis mamelor ca este de datoria lor sa pastreze aceasta traditie.
Papa Francisc a vorbit despre importanta vaccinarii si imunizarii la nivel global. Papa a mai facut apel la accesul universal al vaccinului in tarile sarace.
Duminica, la Vatican, Papa a avertizat credinciosii in legatura cu razboiul nuclear. Suveranul a adus in discutie criza rachetelor cubaneze din 1962. Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. Audienta saptamanala a fost tinuta in sala Paul al VI-lea de la Vatican. Papa Francisc:
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina. Suveranul pontif a indemnat lumea sa-si aminteasca de poporul martir.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca reuniunea Consiliului National al formatiunii ar putea avea loc in luna februarie, stabilirea datei depinzand de perioada in care se reiau lucrarile Parlamentului si daca se convoaca o sesiune extraordinara.
Duminica, Procesiunea de Florii a credinciosilor romano-catolici (Autoare:
Papa Ioan Paul al II-lea a parasit lumea pieritoare \n rastimpul sfant dintre Pastele catolic si cel ortodox, adica \ntre doua Invieri. Inca un semn care - am spune - marturiseste stradania acestui Suveran Pontif - mai mare poate decat a predecesorilor - de a reconcilia bisericile crestine.
De fiecare data cand o conducere este inlocuita cu alta se ridica numeroase intrebari, printre care cea mai des auzita se refera la capacitatile noului lider, daca se va putea ridica el la "valoareaā€¯ precedentului.
Vaticanul a condamnat in mod vehement atentatele islamiste comise la Paris, soldate cu aproximativ 120 de morti si 200 de raniti, catalogandu-le drept violenta terorista nebuneasca. Monseniorul Federico Lombardi, purtatorul de cuvant al Suveranului Pontif a declarat:
Occidentul cu al sau acquis comunitar nu accepta decat ce ii convine - sa ne referim la dublul standard in ce priveste deciziile Curtii Constitutionale din Romania in 2012 si respectiv 2017.
anuntul legat de viata extraterestra! ... Bursa/ OCTAVIAN DAN) Anuntul oficial al existentei extraterestrilor va fi facut in anul 2015 - sustin mai multi specialisti care studiaza fenomenul.
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
google-analytics.com