Cautare

21203 de rezultate pentru "papa francisc a convocat cel de al treile consiliu" (4.55 secunde)
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica intitulata "MESAGER INTRE CER SI PAMANT", pe care o puteti citi in continuare.
Viorel ROMAN) Alegerea crestinului Donald Trump, dupa Barack Hussein Obama, primul afro-mahomedan presedinte al USA, a generat la Hillary Clinton, la globalistii si la minoritarii privilegiati un soc si refuz al realitatii.
Papa Francisc ii indeamna la solidaritate pe sportivii participanti la JO 2016 Papa Francisc s-a adresat miercuri sportivilor care vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro pentru a-i indemna sa termine cursa impreuna si sa obtina ca premiu o civilizatie in care domneste solidaritatea, informeaza agentia EFE.
Lucretia Borgia - Continuare - Legenda neagra Ca dealtfel tot restul familiei, de-a lungul secolelor, Lucretia a fost subiectul a numeroase calomnii si acuzatii.
Arhiepiscopul de Canterbury, liderul Bisericii Anglicane, a declarat ca poarta discutii cu Papa Francisc si Patriarhul Tawadros al II-lea, care conduce Biserica Ortodoxa Copta din Alexandria, pentru ca Pastele sa fie sarbatorit in aceeasi zi a fiecarui an, punand astfel capat uneia dintre cele mai mari dispute dintre confesiunile crestine.
Atitudine SOCANTA a Suveranului Pontif. Papa Francisc vrea sa mestece frunze de coca Suveranul Pontif Papa Francisc a anuntat ca va mesteca frunze de coca in timpul vizitei sale in Bolivia.
MISCAREA DE REZISTENTA: Salutul papei Francisc adresat pelerinilor din Romania (Autoare: MAGDA MARINCOVICI) La audienta jubiliara de sambata, papa Francisc a adresat un salut special credinciosilor din Romania care participa la pelerinajul la Roma, organizat in zilele 9-11 septembrie 2016 de Conferinta Episcopilor din Romania:
Papa Francisc, indemn la colaborare impotriva terorismului Peste 50.000 de oameni au asistat in Piata Sfantul Petru la discursul de Anul Nou al Suveranului Pontif.
Papa Francisc l-a implorat pe Putin sa "opreasca aceasta spirala de violenta si moarte". Papa Francisc s-a rugat duminica si pentru locuitorii din Florida si Cuba. Papa Francisc:
PAUL IOAN) Unul dintre numeroasele capitole ale teoriei conspiratiei il reprezinta cel care face referire la documentele secrete ale Vaticanului. ... Iisus si regele Abgar Un secret absolut ar ascunde documente legate direct de Iisus Hristos, si anume scrisoarea trimisa de regele Abgar al V-lea lui Iisus si raspunsul acestuia.
Papa Francisc a binecuvantat magazinul de discuri al prietenilor sai din Roma. Papa a primit un CD cu muzica clasica. Papa asculta Beethoven, Mozart, Bach si tango argentinian. Si in 2015 si 2016, Papa a fost vazut in magazinele din Roma.
Papa Francisc a rostit mesajul in Slujba din Ajunul Craciunului. Suveranul Pontif i-a indemnat pe cei 1,2 miliarde de catolici din intreaga lume sa caute simplitatea si simtul dreptatii intr-o societate intoxicata de aparenta si narcisism.
Mariustuca.ro / Papa Francisc avertizeaza:Exista un atasament prea mare fata de computer. ... Magda Marincovici) Cu putin timp inainte de intoarcerea la Roma din vizita la Sarayevo, sambata, 6 iunie 2015, Papa Francisc a tinut traditionala conferinta de presa la bordul aeronavei oficiale.
Papa Francisc a luat o decizie istorica. El ii indeamna pe toti preotii sa absolve pacatul avortului, in Anul Jubiliar al Milei, din 8 decembrie. Suveranul Pontif a luat o hotarare curajoasa, care nu se adeseaza politicienilor, ci tuturor preotilor romano-catolici, potrivit site-ului Time.
Papa Francisc in Romania. ... Acesta e miracolul de fapt (Autor:
Steagul ucrainean i-a fost adus Papei din orasul Bucha. Papa Francisc: ... Papa Francisc: ... Acesti copii au fost nevoiti sa fuga pentru a ajunge intr-un loc sigur.
Papa Francisc a parasit spitalul din Roma unde a fost internat. Papa Francisc transmite ca este inca in viata. Pontiful a fost internat din cauza unor probleme respiratorii.
Papa Francisc are din nou probleme de sanatate, nefiind in stare sa vorbeasca in fata credinciosilor adunati sa il asculte. Mai mult chiar, suveranul pontif nu a mai putut sa se urce din nou in masina cu care venise in piata Vaticanului.
Marius Tanase) - Suveranul Pontif s-a intors la Roma, dupa vizita sa istorica de 3 zile in Romania si, in timpul zborului de intoarcere, si-a exprimat ingrijorarea pentru prezentul si viitorul Batranului Continent, scrie presa internationala.
Ioan Paul al II-lea, mai aproape de sfintenie:
google-analytics.com