Cautare

233 de rezultate pentru "papa francis" (3.52 secunde)
Biserica Ortodoxa Romana a salutat alegerea facuta la Vatican exprimandu-si speranta ca drumul deschis de raposatul Papa va ramane deschis in privinta viitorului relatiilor intre cele doua Biserici surori. ... Si totusi, infailibilitatea noului Papa, ca si a Papei Wojtyla, are amprente umane adanci.
Papa Francisc a botezat 16 bebelusi, dupa un an de pauza din cauza pandemiei. Papa a botezat bebelusii in Capela Sixtina, reluand traditia veche a Vaticanului.
Papa Francisc a vorbit despre importanta vaccinarii si imunizarii la nivel global. Papa a mai facut apel la accesul universal al vaccinului in tarile sarace.
Papa Francisc: ... Papa Francisc: "Acest steag vine din razboi, din orasul martir Bucha. Acesti copii au fost nevoiti sa fuga pentru a ajunge intr-un loc sigur.
Papa il lasa in functie pe cardinalul Rainer Maria Woelki. ... Anul trecut, Papa l-a trimis pe cardinal in vacanta duhovniceasca.
Papa a fost intampinat de premierul Trudeau in Quebec. Papa a ajuns in estul Canadei dupa ce a vizitat provincia Alberta. Papa a incercat sa reabiliteze imaginea Bisericii Catolice.
Duminica, la Vatican, Papa a avertizat credinciosii in legatura cu razboiul nuclear. ... Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. ... Papa Francisc: Istoria se repeta
Dupa ce a fost ales in 2013, Papa Francisc si-a semnat o scrisoare de demisie. La 86 de ani, Papa pare a fi intr-o stare buna, in ciuda problemelor la genunchi.
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
O data ce sicriul a fost asezat, aplauzele s-au facut auzite pe vasta esplanada in semn de respect pentru Benedict al XVI-lea, considerat un erou pentru conservatorii romano-catolici. Este singurul papa care a abdicat, in ultimii 600 de ani. Ceremonia este oficiata de papa Francisc.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina.
Papa Francisc a parasit spitalul din Roma unde a fost internat. Papa Francisc transmite ca este inca in viata. Pontiful a fost internat din cauza unor probleme respiratorii.
Papa Francisc are din nou probleme de sanatate, nefiind in stare sa vorbeasca in fata credinciosilor adunati sa il asculte. ... Papa Francisc are 87 de ani si o multime de probleme de sanatate.
Elena Stan • "Pace pe pamant va fi atunci cand vom pastra Spiritul Craciunului pe toata perioada anului!" Helen Steiner Rice • "Mi-as dori sa pun Spiritul Craciunului intr-un borcan si sa ma bucur in fiecare luna." Harlan Miller • "De Craciun, toate drumurile duc acasa." Marjorie Holmes • "Bucuria este adevaratul dar al Craciunului." Papa Benedict XVI • "Voi pastra Craciunul in inima si voi incerca sa-l tin cu mine tot anul." Charles Dickens • "Nimic nu este mai trist pe aceasta lume decat un om care se trezeste in dimineata ajunului si nu se comporta ca un copil." Erma Bombeck • "Cel care nu are Craciunul in inima, nu-l va gasi nici sub brad." Roy L.Smith • "Cel mai frumos cadou de Craciun este prezenta unei familii unite ca un pachet de cadouri." Burton Hillis • "Fie ca pacea sa fie cadoul tau de Craciun si binecuvantarea tot anul!" Anonim • "Craciunul este singura perioada a anului cand oamenii isi pot urma propriile impulsuri si isi pot exprima propriile sentimente, fara retineri.
Totodata, Boc va fi primit in audienta la Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea si va avea intrevederi cu presedintii Senatului, Camerei Deputatilor si cu primarul Romei.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. ... Fostul cardinal Ratzinger, actualmente Papa Benedict al XVI-lea, a acceptat distinctia din partea Universitatii Babes-Bolyai.
In anul 590, papa Grigore cel Mare a incercat sa sistematizeze cunostintele in materie de vise, elaborand o lucrare in care a clasificat visele in trei mari categorii:
Papa Pius. Dar nu se poate, decat daca actualul Guvern cade dupa o motiune de cenzura votata si de PD.
- Papa Francisc si toti iubitorii de pace condamna atentatele in cel mai radical mod. Crimele de la Paris sunt violenta terorista nebuneasca;
google-analytics.com