Cautare

232 de rezultate pentru "papa francis" (3.07 secunde)
Papa Francisc pledeaza pentru unitatea europeana, titreaza The New York Times, amintind ca el incearca sa imbunatateasca relatiile dintre Biserica Romano-Catolica si cea Ortodoxa.
Noul Papa Benedict al XVI-lea va gasi o fereastra de patru-cinci ore in programul sau supraincarcat si va onora cu sfanta sa prezenta Adunarea Ecumenica a Bisericilor Europene, care va avea loc anul viitor la Sibiu in septembrie.
Dupa ce Papa Ioan Paul al II-lea a reusit sa promoveze anual intalniri internationale pentru dialog si pentru depasirea disputelor religioase, organizand sinoade ecumenice, Zile mondiale de rugaciune pentru pace, la care participau reprezentanti ai tuturor religiilor, succesorul sau pe scaunul papal isi cam face de cap.
Papa Francisc l-a implorat pe Putin sa "opreasca aceasta spirala de violenta si moarte". Papa Francisc s-a rugat duminica si pentru locuitorii din Florida si Cuba. Papa Francisc:
Papa Francisc ste al doilea suveran pontif care viziteaza Romania. Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea in 1999. ... Conform surselor, un anunt oficial despre vizita Papei Francis va fi facut vineri, 11 ianuarie 2019.
/ Dar pina cind o sa reinvii din moarte / Si versul meu si ochii-or sa te poarte, in care se poate recunoaste si viziunea filosofului contemporan cu poetul, Francis Bacon, despre mitul antic al lui Orfeu actualizat ca erou civilizator in mitul modern al lui Faust, care descopera un motiv mai serios si un sentiment mai adinc al inevitabilei necesitati de a muri ce ii impinge pe oameni sa nazuiasca cu atita ardoare spre un alt fel de vesnicie, eternizindu-si numele prin actiuni, prin infaptuiri sau prin servicii, care lasa o indelungata amintire (7).
Daca il credem pe Francis Thackeray, cercetator de la Universitatea Witwatersrand din Johannesburg (Africa de Sud), Shakespeare se poate sa se fi confruntat cu efectele nedorite ale cocainei si atunci a trecut la canabis pentru proprietatile ei stimulative.
La cinematografele din Romania puteti viziona filmul Red Sparrow, in regia lui Francis Lawrence. Cu: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker, Ciaran Hinds Gen film:
Filmul Game Night (2018) - Jocul de-a detectivii, in regia lui John Francis Daley, si a lui Jonathan M.
Papa Francisc a spus, in timpul unei liturghii de dimineata, in mai 2014: ... Papa Ioan Paul al II-lea a spus si Papa Benedict al XVI-lea a repetat-o:
Mica Valahie Aceeasi origine romana a romanilor din sudul Dunarii era invocata de Ionita cel Frumos, tarul Taratului Romano-bulgar, in corespondenta sa cu papa Inocentiu al III-lea. ... Sa nu uitam ca aceasta corespondenta cu Papa a fost initiata de mitropolitul ortodox, Vasile de Tarnovo.
  ' Papa marcheaza aniversarea printr-un discurs sever Papa Benedict al Saisprezecelea a marcat a 50-a aniversare a Uniunii Europene printr-un discurs sever in care i-a acuzat pe mai marii europeni ca isi reneaga radacinile crestine.
Pe langa liderii mondiali care cer incetarea focului si respectarea integritatii teritoriale a Georgiei, Papa Benedict al XVI-lea a cerut, ieri, "deschiderea fara intarziere a unor coridoare umanitare intre Osetia de Sud si Georgia, astfel incat mortii sa poata fi ingropati cu demnitate, ranitii sa primeasca ingrijirile adecvate, iar cei care vor sa li se alature apropiatilor, sa poata sa o faca".
Mariustuca.ro / Papa Francisc sarbatoreste cei 88 de ani impliniti joi de Benedict al XVI-lea (Autoare: ... Am vorbit despre moarte de mai multe ori, papa si cu mine, desi este o persoana foarte discreta si rezervata.
Mariustuca.ro / Papa Francisc avertizeaza:Exista un atasament prea mare fata de computer. ... Magda Marincovici) Cu putin timp inainte de intoarcerea la Roma din vizita la Sarayevo, sambata, 6 iunie 2015, Papa Francisc a tinut traditionala conferinta de presa la bordul aeronavei oficiale.
Papa Francisc a luat o decizie istorica. ... Desi Biserica Catolica considera avortul ca fiind un pacat grav, iar cei care il comit sunt excomunicati, Papa Francisc este a transmis intr-o scrisoare publicata online ca:
Papa Francisc in Romania.
Putin a fost unul dintre putinii sefi de stat care n-a participat la funeraliile ultimului papa; ... cel american si cel rus, care a avut un punct maxim cu ocazia alegerii precedentului papa.
Putin a fost unul dintre putinii sefi de stat care n-a participat la funeraliile ultimului papa; ... cel american si cel rus, care a avut un punct maxim cu ocazia alegerii precedentului papa.
Pentru ca - observa cineva - Papa a fost simtit ca un adevarat preot de sat, al satului global de care vorbim azi, iar la moartea parohului unei comunitati se cuvine ca toata obstea sa ia parte si sa-si incline fruntea.
google-analytics.com