Cautare

554 de rezultate pentru "paine" (3.00 secunde)
Ti-e pofta de paine cu unt si gem, scoti gemul din debara. ... Astfel, mai degraba vei manca o fructa decat paine cu Nutella, daca aceasta din urma nu este la vedere.
paine, peste, fainoase, orez, cartofi, zahar, miere de albine. ... Pe parcursul unei saptamani, nu se mananca decat pepene verde cu paine neagra.
Concret, regimul mediteranean consta in fructe, legume proaspete sau uscate, alimente-cereale putin rafinate, in special, paine, la fiecare masa principala; aproximativ 450 g de fructe (echivalentul a 3 mere mijlocii), 200 g de legume (o farfurie), 400 g de paine, zilnic.
o felie de paine (30 g) sau 100-125 g de cartofi, paste, orez sau cereale fierte. ... tartina din paine integrala (40g);
Salata poate completa aceste mese, in orice cantitate, precum si o singura felie de paine. ... La cina repeta meniul insa in cantitate injumatatita, fara paine si supa.
Adica este ceva mai mult decat o felie de paine. ... Un pahar de vin are 80 de calorii, cat o felie de paine.
Ei consumau fructe uscate, paine din faina bruta si chiar paine din mei. Astfel, ei aveau acces, fara sa stie, la vitaminele necesare pentru o viata sanatoasa, ferita de boli, inclusiv amigdalina (B17).
Din dorinta de a se implica activ in solutionarea nevoilor comunitatii locale, Lidl Romania a donat catre World Vision Romania suma de 100.000 euro, pentru a sustine lansarea etapei pilot a proiectului Paine si Maine”.
Prin produsele variate, gama Cereal BIO readuce in actualitate beneficiile nutritionale ale unor cereale milenare, precum graul spelta, hrisca, amarath-ul, quinoa, regasite in intreaga gama, de la biscuiti si fursecuri, la cerealele pentru micul dejun, paleuri, paine nordica, paine crocanta taraneasca, sos pentru paste si umpluturi.
Prajeste doua felii de paine si unge-le cu miezul unui avocado. ... Ai nevoie de doua felii de paine integrala, un avocado, o lamaie taiata in jumatate, ulei de masline, sase rosii cherry si condimente (piper, sare).
Cei de la MamaPan au 12 sortimente de paine si 12 sortimente de patiserie, pe care le puteti achizitiona si de la standul acesteia, in cadrul Food Revolution, la Gradina Verona (inclusiv astazi).
Paine contine multi carbohidrati, cu adevarat prosteste! Exista medicamente care pot sa duca la limitarea capacitatilor intelectuale. Cat despre renuntarea la zahar, Alexandru Ganci mai spune, in baza informatiilor de la un biochimist si-n baza studiilor:
Bucurestenii si turistii sunt invitati la un ospat cu ceaune pline ce vor clocoti de zor cu cele mai gustoase tocanite de mistret, oaie inabusita la ceaun, carnuri aromate de vanat si pastrame in unt, bulz ciobanesc, mamaliga in paturi, iar gratarele vor sfarai pline de pastramuri, carnati si coaste haiducesti, cuptoarele vor coace de zor paine, pulpe de miel, purcei de lapte la cuptor, gaste si rate, iar protapurile vor sta rand si vor rumeni sute de kilograme de pastrama, berbecuti lasati la bait pentru ca aroma sa fie pe placul haiducilor si alte bunatati ce lasa gura apa oricarui gurmand.
In Liban, tara care se lauda candva cu renumele "Elvetia Orientului Mijlociu", oamenii au ajuns sa stea ore in sir la coada pentru a cumpara o paine.
Si cat de multa "paine" pe masa romanilor se va adauga in viitorul apropiat. Cat despre circ, si stramosii nostri care au emis maxima, si chiar si nemuritorul Caragiale, se vor fi simtind, in mod sigur, nesemnificativi.
Dupa ce a mancat o bucata de paine - buna-rea, dar o bucata de paine - alaturi de colegii de la Replica, a plecat.
Imagini greu de privit chiar si pentru inspectorii ANPC care au verificat o fabrica de paine si patiserie din Bolintin Vale.
Cum altfel, de cateva zile, o tara intreaga, intre inundatii si cautarea hranii primeste la schimb fotbal pe paine, condimentat cu injuraturi si acuze. ... Doar cu o bucata de paine si, poate, o conserva, mai mult sau mai putin expirata.
paine si chifle, muffins de patru feluri: ... - Eu nu am intolerante la alimente, dar de cand consum paine fara gluten si lactoza, am o stare mult mai buna la nivelul aparatului digestiv.
Politistii Biroului de Investigatii Criminale de la Politia municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat doi barbati care transportau cu cate o autoutilitara paine si alte produse de patiserie, pentru care nu aveau nici un act de provenienta.
google-analytics.com