Cautare

554 de rezultate pentru "paine" (8.40 secunde)
La finele "invaziei" zapezii, cand lucrurile au inceput sa intre pe fagasul normal, adica ieri 7 ianuarie a.c., s-au inecat si corabiile pentru patronii magazinelor ce au vandut constantenilor, in nesimtire, paine de 250g cu 2 RON, cand normal ea nu valora mai mult de 0,8 RON.
De anul trecut am bagat si pâine, ca asta se vinde zi de zi. ...   Profil de buticar În general, la magazinul de la coltul strazii gasesti produse alimentare, detergenti si, mai nou, pâine, pentru a atrage clientii cu un produs usor vandabil.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag, a inceput sa aplice amenzi austriecilor care au cumparat fosta fabrica de paine de la societatea Dobrogea SA deoarece au inceput demolarea constructiei fara a detine autorizatia de demolare.
Unul dintre motive era ca laptele avea gust de banane, bananele - de peste, pestele - de paine, painea avea gustul aerului din camera de hotel si toate gust de prezervativ cu arome. ... Si sa coaca pasta intr-o paine de mancat.
Pentru un kilogram de paine sunt necesare 750 de grame de faina si, pe masura faina scumpa va ajunge in brutarii, pretul painii va creste. ... "In aceste conditii, morarii au cumparat strictul necesar de grau, cat sa faca paine, fara sa mai vanda si faina.
Colegii din Camera Deputatilor au facut un crochiu de lege care va fi discutata in dialog cu producatorii de paine. ... E posibil sa fie unitati producatoare de paine care sa se inchida.
Potrivit datelor Rompan, dintr-un consum lunar de 180.000 de tone de paine la nivel national, piata fiscalizata acopera doar 35%, restul fiind autoconsum si piata neagra. Valoric, vanzarile de paine, incluzand piata neagra, sunt estimate la circa 1,3 miliarde de euro pe an.
paine traditionala cu adaos de vitamine, pizza, muffins cu ciocolata, mini tarte cu crema de vanilie, cheese cake, mousse de ciocolata, croissante frantuzesti cu unt etc.
De dimineata pana seara mancam criza pe paine, pe biscuiti si crizuimore Guvernatorul Bancii Centrale, Mugur Isarescu, a declarat ca romanii afiseaza un exhibitionism prea mare in contextul crizei zonei euro. ... O punem pe unt, pe paine, pe biscuiti si crizuim", a spus Isarescu.
• Daca vreti o silueta de invidiat trebuie sa renuntati la paine si la zahar. ... de la paine, biscuiti, produse de patiserie si pana la bomboane, ciocolata.
Ele lasa ca ofranda paine si oua sau paine cu sare si culeg planta. Tinerii fac hore in camp si, daca vremea este frumoasa, merg sa culeaga ghiocei.
in primele doua zile se recomanda post complet sau sa se manance putina paine si sa se bea apa spre seara.
Fie ca vorbim de paine, sunca, sosuri sau alimente de tip snacks, toate contin mai multa sare decat ar fi nevoie. ... Fie ca vorbim de paine, sunca, sosuri sau alimente de tip snacks, toate contin mai multa sare decat ar fi nevoie.
Pentru masa de pranz, o felie de paine prajita cu fasole batuta, o banana, un pumn de caise uscate si o felie de paine cu branza degresata.
brutarie nemteasca (covrigi pretzel, baghete, chifle, paine traditionala nemteasca).
paine, peste, fainoase, orez, cartofi, zahar, miere de albine. ... Pe parcursul unei saptamani, nu se mananca decat pepene verde cu paine neagra.
In loc de politici economice serioase, romanilor li se ofera paine si circ: ... Cantitatea de paine vanduta a scazut cu 25% fata de 1990, iar numarul cartilor, cu 85%.
cartofii prajiti, cartofii rumeniti la cuptor, chipsuri, cereale, paine prajita, biscuiti, paine alba, cafea. Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi spune ca "anumite alimente care contin acrilamida, chiar in cantitati mici, homeopate, pot fi mai periculoase decat cele care contin cantitati mari, daca sunt consumate zilnic.
Se pare ca monumentul pe care acesta l-a comandat este in spiritul lui Thomas Paine si a filozofiei sale rationaliste (deismul). Thomas Paine a trait intre 1737-1809.
cafea sau ceai neindulcite, o jumatate de grepfrut, o felie de paine integrala prajita si doua lingurite de unt de arahide Pranz: o jumatate de conserva de ton (mica, evident) si o felie de paine prajita Cina:
google-analytics.com