Cautare

554 de rezultate pentru "paine" (3.23 secunde)
Cand pensionarii nu au bani de paine, iar Boc le reproseaza de doua ori pe an ca ingroapa statul in datorii din cauza lor, cum se vor unifica sistemele de pensii din cele doua tari? ... In loc de paine, ofera poporului circul mare cu Moscova.
Cata paine pe masa pune... ... Stadionul Cluj Arena, oricat de spectaculos este, nu pune paine pe masa romanilor... Prin urmare, domnule Prim-Ministru, va intreb:
Dupa reducerea TVA la paine, Guvernul are in vedere reducerea TVA la legume-fructe, produse bio si, incepand cu 2015, la carne. ... TVA) la grau si la paine, la panificatie.
Experienta de la paine are parti pozitive si parti mai putin pozitive.
In ceea ce priveste consumul mediu de paine si produse fainoase, s-a inregistrat o scadere de la 168,2 kilograme pe cap de locuitor in 2003, la 158,2 kilograme anul trecut, datele referitoare la consumul de paine fiind valabile doar pentru populatia urbana.
„Imi amintesc ca plateam o paine 2,50 lei, iar acum o paine costa 60 de bani. Sistemul de valori din 1959 reflecta elementele unei tari comuniste.
Aproape 30% din pretul pe care il platim pe o bucata de paine ii revine comerciantului. Astfel, daca producatorii isi pun un adaos de pana la 150 de lei vechi la o paine, comerciantii au un profit de 500 pana la 1.500 de lei vechi.
Daca o paine costa 2,5 lei in 1990, iar astazi costa 5.500 de lei vechi, inseamna ca in 2005 ne permitem circa 1.338 de paini in timp ce in 1990 puteam cumpara cu salariul mediu 1.480 de paini.
Craiovenii nu vor scapa insa asa de usor, deoarece pentru 2006 se preconizeaza scumpiri la paine (10%), imbracaminte (5%), alcool (4-5%). ... - gaze naturale 17% - energie electrica 1,85% - paine 10% - imbracaminte 5% - alcool 4-5% - CFR 5-7%
Si pentru ca meniul sa fie complet, la sfarsitul lui mai au fost atestate si cateva produse de panificatie (Paine pe vatra, Turtite pe vatra si Colaci si prescuri oltenesti).
Cei mai loviti de intrarea in vigoare a noilor norme par a fi producatorii de paine si carne.
Si mai ingrijorator este faptul ca daca productia interna de grau nu va acoperi necesarul pietei interne, atunci se va recurge din nou la solutia importarii graului din afara, lucru ce va determina si o crestere considerabila a pretului la paine.
El a afirmat ca nici daca Romania nu ar avea grau deloc, nu ar trebui sa creasca pretul la paine, pentru ca acesta este mult mai ridicat decat in alte state.
„Preturile la pâine si carne nu au crescut deloc în ultima perioada si nici nu am fost informati în acest sens“, a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket Craiova.
„Preturile la pâine si carne nu au crescut deloc în ultima perioada si nici nu am fost informati în acest sens“, a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket Craiova.
Ministrul a mai spus ca in cursul acestei saptamani guvernantii vor discuta cu reprezenzantii patronatului din sectorul panificatiei, cu scopul de a ajunge la un consens favorabil pentru cumparatorul de paine. ... Nu-i voi lasa sa vina si sa pretinda ca au argumente pentru cresterea pretului la paine.
In ultimul timp au fost facute mai multe solicitari catre Guvernul Romaniei pentru reducerea TVA-ului la paine si la produsele alimentare de baza, argumentandu-se ca in acest fel producatorii vor putea pastra preturile la acelasi nivel si nu vor mai fi majorari, sau chiar vor scadea preturile.
Guvernul a fost cel care a decis, saptamana trecuta ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), Inspectia Muncii si Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) sa inceapa o serie de actiuni de control la producatorii de paine, in vederea combaterii evaziunii fiscale.
Pornim cu stangul in 2008, cu un grau foarte scump, care ne va obliga sa avem preturi la paine la cote foarte inalte, ceea ce va determina o scadere a vanzarilor", a precizat presedintele Rompan.
O decizie a Comisiei Europene de suspendare a taxelor de import pentru cereale ar putea tempera cresterea pretului la paine in Romania, sustin reprezentantii firmelor de panificatie.
google-analytics.com