Cautare

554 de rezultate pentru "paine" (2.90 secunde)
Ar trebui sa mancam paine fara gluten? ... - Ar trebui sa mancam paine fara gluten sau ar fi mai bine sa o evitam?
Producatorul Finn Crisp este numarul doi in lume in productia de paine crocanta si lider in industria de panificatie din Finlanda si Țarile Baltice. ... paine crocanta traditionala (din secara si din tarate de secara) si paine crocanta subtire (din secara, cu multicereale sau cu chimen, coriandru si usturoi).
Un alt fel de mancare este kulich, o paine traditionala facuta din oua, drojdie, smantana si unt.
Medicii recomanda cosumul de 100 grame de paine pe zi. ... Romanii consuma, 250 grame de paine pe zi.
Alianta n-a inteles ca daca face circ trebuie sa dea si paine. Din pacate insa, romanilor nu le este oferit, in acest moment, decat circ.
In ziua praznicului, nu este bine sa dai pasarilor cerului paine, pentru ca risipesti sporul casei, si nu trebuie sa strici cuibul pasarilor care au pui, oricat de zgomotoase ar fi ele, deoarece se crede ca in familie vor fi necazuri tot anul.
Aveam paine si branza la noi. ... Am lasat bicicleta in sant si le-am dat paine din palma. Ramasesem langa unul din ei si luandu-1 de dupa gat, mi-am lasat capul pe grumazul lui.
"Nu foame de paine, nici sete de apa, ci foame de auzirea cuvantului Domnului" (Amos 8,11). ... Ca precum dorea Petru acea paine trupeasca, asa doreau aceia pe cea sufleteasca.
Ori, inchipuiti-va banalul gest de a taia o paine in felii. Este nevoie de un cutit foarte bun pentru a taia felii subtiri de paine.
Berceanu a adaugat ca Voiculescu a propus cu aceasta ocazie si modificarea TVA-ului la paine, "ca saracii si sarmanii sa aiba de unde sa-si ia paine".
Pasarile salbatice din parcuri au iesit cu bine din iarna, doar ca oamenii inca nu au invatat ca nu este bine sa le dea paine.
Se administraza cate 40 picaturi, de 3 ori pe zi, luate pe o bucata de paine uscata. ... Consumul de paine se introduce in a 2 -a luna de la inceperea tratamentului.
Daca ar fi si paine, sa fie circ si paine, ar fi perfect. Pe de alta parte, si cei care nu vin la vot isi merita soarta, pentru ca nu incearca sa schimbe ceva.
Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a declarat ca introducerea unei cote reduse de TVA la paine nu reprezinta deocamdata o decizie a Guvernului, ci o propunere ramasa la stadiul de ipoteza, in timp ce ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a inclus reducerea TVA-ului la paine printre posibilele masurile pentru prevenirea cresterii pretului.
Tariceanu a fost intampinat cu paine, sare si slanina de catre organizatori, respectiv Camera de Comert si Industrie Maramures. ... Imi face placere intotdeauna sa incep masa cu o tuica buna sau cu o horinca buna, sa mananc o paine gustoasa si o slanina cu ceapa", a spus Tariceanu.
"Exista locuri in care oamenii sunt alimentati numai cu aparente, paine si circ. ... Acesta mai sustine ca, in momentul de fata, comuna Cumpana este "sufocata de aparente, paine si circ".
Nastase a facut, astfel, aluzie la subtitlul volumului doi al "Codului Zambaccian", respectiv "Termo-panem et circenses", care parafrazeaza un celebru dicton latin, respectiv "paine si circ", si face trimitere, printr-un joc de cuvinte, la nu mai putin celebrele termopane de care a fost legat numele sau.
Tinerii trebuie lasati sa intre in paine cat mai repede, pentru ca daca stam sa se coaca aceasta paine, o sa se arda si nu mai avem nimic.
Cu toate ca majoritatea primariilor si, in general, institutiile publice din judet au vistieriile goale si abia reusesc sa achite iluminatul public sau lefurile angajatilor, Primaria Targu Jiu continua traditia anilor trecuti, in care a oferit paine si circ pe banii statului si ai unor firme prietene si de casa.
Unul care isi toarna verisoarele la securitate ca sa castige o paine este desigur rau, dar totusi bun, daca stii cum sa-l vinzi. ... Eram obligat sa castig si eu o paine/ Felix si-a ingrozit verisoara cu turnatoriile/ CNSAS:
google-analytics.com