Cautare

53 de rezultate pentru "oxford" (2.67 secunde)
Ponta a prezentat si o parte a raportului Oxford Analytica potrivit caruia, presedintele, Traian Basescu, vrea sefia Senatului pentru a-si consolida un regim de putere personala. Oxford Analytica este una din cele mai prestigioase firme de consultanta si analize strategice din lume. Oxford Analytica are drept clienti:
Adrian Nastase publica pe blog un articol intitulat "Remember Oxford Analytica?", pe care il puteti citi in continuare. ... Asta daca nu aveti de gand sa raspundeti cu Oxford Analytica.
Chiar tranzitoriu, accidentul cerebral e periculos Romania se plaseaza pe locul al II-lea la nivel mondial in privinta deceselor prin infarctul cerebral Dupa un accident vascular cerebral (AVC), in decursul a cinci ani, calitatea vietii unei persoane este alterata cu aproxiamtiv 60%, avertizeaza un studiu efectuat la Universitatea Oxford din Marea Britanie.
Teoretic, comenteaza specialistii "Oxford Analytica", nu ar trebui sa existe un motiv de ingrijorare, pentru ca negocierile de aderare au fost inchise, iar Tratatul a fost deja semnat pe 25 aprilie.
'Analistii Oxford Policy Management sustin ca proiectul va avea o contributie la PIB de 19 miliarde de euro.
Cum se vede presa romaneasca de la Oxford: ... Acestea sunt cateva dintre observatiile referitoare la Romania intr-un raport dat publicitatii in cadrul programului "Media si democratie in Europa Centrala si de Est" al Universitatii din Oxford.
Cel putin asta spun cercetatorii de la Oxford care au realizat un studiu controversat. ... Statul in picoare este un bun excercitiu fizic pentru acesta, a spus Muir Gray, profesor la Universitatea Oxford.
Opiniile lui Terrile sunt impartasite si de Nick Bostrom, directorul Institutului pentru viitorul umanitatii al Universitatii din Oxford. ... Profesorul Peter Millican, care preda filozofie si informatica la Universitatea Oxford, crede ca aceasta viziune este gresita.
O alta problema constatata de cei de la Biroul de Iluminat Public este estomparea luminii la trecerile de pietoni de pe bulevardul Lapusneanu, intre City Mall si Hotel Oxford de catre ramurile pomilor.
Aceste studii de faza I (prima din cele trei care trebuie indeplinite pentru ca un vaccin sa poata primi autorizarea de comercializare) sunt realizate de Oxford Vaccine Groupe al Universitatii britanice Oxford.
Liz Truss a condus filiala Partidului Liberal Democrat la Oxford. ... Dupa Oxford, Truss a intrat in Partidul Conservator "cand era clar la moda".
Spuneam ca astazi am participat la forumul economic organizat de Unimpresa, Asociatia Oamenilor de Afaceri Italieni din Romania, si acolo se punea intrebarea "Unde e Romania, unde va Romania dupa criza?" Ei bine, domnule presedinte, acolo, din situatii pe care le-au prezentat, atat profesori la Oxford, cat si specialisti ai Comisiei Europene, reiese ca Romania nu sta atat de rau, sta mai bine decat se astepta cred ca oricine din acea sala, dar, toti spuneau, cu o singura conditie:
Oxford argintiu este un astfel de pantof ce te scoate din anonimat. Sunt potriviti tinutelor uni, in special celor inchise la culoare.
Vizitatorii vor gasi la stand o zona dedicata cartilor in limba engleza, titluri noi si reduceri substantiale de pana la 50% la cartile Oxford University Press.
Terminase de realimentat avionul de vanatoare, la 9000 metri altitudine, deasupra Marii Nordului, cand a fost anuntat de la punctul de control din Londra ca radarul a observat o aeronava neidentificata, la 300 de metri deasupra unei zone intre Oxford si Stonehenge.
E.A. Milne, distins cosmolog si crestin de la Oxford, a mers chiar mai departe, spunand:
Milne, de la Oxford, se intreba daca intruparea lui Dumnezeu, asa cum s-a petrecut conform perspectivei crestine, a fost oare un eveniment unic, sau a fost reluata pe fiecare dintr-un numar de nenumarate planete?
Terminase de realimentat avionul de vanatoare, la 9000 metri altitudine, deasupra Marii Nordului, cand a fost anuntat de la punctul de control din Londra ca radarul a observat o aeronava neidentificata, la 300 de metri deasupra unei zone intre Oxford si Stonehenge.
Universitatea Oxford. Oamenii de stiinta de la prestigioasa universitate britanica afirma ca este cert: cainii sunt mai inteligenti decat pisicile.
Sfarsit de veac in Romania, scris la Oxford in 12-13 noiembrie 1989: Sfarsit de veac in Romania, sfarsitul inevitabil al unei vitrege vremi romanesti, care a purtat nume atat de mincinoase, incat ajunge sa le rostesti pe dos ca sa rostesti adevarul.
google-analytics.com