Cautare

519 de rezultate pentru "oroveanu cornel" (2.97 secunde)
Puteti citi in continuare aceasta cronica, realizata de catre Cornel Marinescu. ... Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si alte tinere talente in ale caricaturii;
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat ieri ca va candida ca independent la Primaria Capitalei, avand convingeri “de centru-dreapta, moderat de doctrina populara“. ... La noi, toti vorbesc de doctrina populara, dar nimeni nu stie ce reprezinta“, a afirmat Cornel Dinu.
Andrei Ioan Chiliman (Uniunea Social Liberala), Theodor Paleologu (Partidul Democrat Liberal), Gheorghita Liviu Goncea (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Mihai Alexandru Iorgulescu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Victor Dan Dumitrescu (Partidul Ecologist Roman), Ovidiu Ioan (PP-PS), Emil Marian Nae (Partidul Socialist Roman), Denes Aron (UDMR), Cristian Marius Balaneanu (Partidul "Totul pentru Tara"), Cristian Trasca (Partidul Poporului PP-LC), Gabriel Tiberian (PRM), Carmen Nonica Alistar (PNG-CD), Flor Pomponiu (Partidul ProDemo), Gheorghe Nedelcu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Gigel Andrabulea (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Claudia Mirela Costescu (Partidul Verde), Cornel Chiuaru (PNDC) si Zaharia Theodor Cristian Nicolau (Forta Civica).
Ziarul independent Expres apare la Bucuresti in februarie 1990, avandu-i pe Cornel Nistorescu, in functia de director, si pe Ion Cristoiu, in functia de redactor-sef. ... Pe de alta parte, saptamanalul independent Expres Magazin apare la 24 iulie 1990, cu Cornel Nistorescu - director general, si Radu Budeanu - redactor-sef.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
Cornel MIHALACHE) (continuare) Sa ne intoarcem la nota de fundamentare scrisa de dl Vlad Alexandrescu in ceea ce priveste Cumintenia Pamantului. ... xxx Cornel Mihalache este regizor si jurnalist TV.
Cazul Cornel Buta (Autor: ... FARCAS) Prin scrisori, casete audio si convorbiri telefonice, incepute in 1996, Cornel Buta (C.B.) din Brasov mi-a relatat mai multe contacte stranii cu fiinte extraterestre. ... O fiinta energetica Cornel Buta relateaza:
Daca iese Basescu si dizolva Parlamentu' sa vezi tu atunci cum da de pamant cu toti hotii care au fost la putere", sari in vorba Cornel Opris (45 de ani), nepotul lui Ghita, de la casa vecina.
Deputatului liberal Cornel Popa i-a fost conferit titlul de cetatean de onoare al municipiului Marghita pentru merite deosebite in sprijinirea realizarii obiectivelor de investitii de interes local si implicarea in dezvoltarea sociala si edilitara a urbei.
Daca Ilie Bolojan a confirmat asteptarile, Radu Tarle a fost surpriza placuta Sediul PNL Bihor gazduit ieri o conferinta de presa la care a participat alaturi de presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa si de vicepresedintele Valeriu Boeriu si secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre.
Desi nu au facut nominalizari, atat senatorul Cornel Popa, cat si vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, au declarat ca au existat tatonari din partea reprezentantilor celor doua partide care formeaza alianta guvernamentala, dar ca ele nu au avut niciun rezultat.
Cornel Nistorescu se intreba, la rubrica "Ce vreau sa spun", din Cotidianul.ro, "Cine demisioneaza?" din cauza ratarii aderarii la spatiul Shengen. Puteti citi in continuare raspunsul dat de Cornel Nistorescu la intrebare.
Tribunalul Dolj a respins ieri doua recursuri formulate de Cornel Andrei, edilul din comuna Carna, judecat pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata Judecatoria Segarcea a dispus pe 4 august mentinerea arestului preventiv al inculpatului, iar o zi mai tarziu, aceeasi instanta i-a respins primarului o cerere de eliberare sub control judiciar.
Nu sa mai stam in Parlament, dar nu are rost nici sa candidam", a spus Ponta, comentand declaratia unui senator PNL, Cornel Popa, potrivit careia parlamentarii opozitiei ar trebui sa demisioneze in bloc in urma numirilor recente facute de actuala putere la o serie de institutii controlate de Parlament.
Prin introducerea cotei de lapte se regleaza cererea si oferta din piata", a declarat Cornel Popa, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... Acest procent ne situeaza pe primul loc in regiunea Oltenia", a declarat Cornel Popa.
Spre exemplu, cel mai mare retailer mondial de mobilier, care deschide in primavara un magazin si in Romania, are preturi cu cel putin 10% mai mici decat ceilalti competitori, potrivit lui Cornel Oprisan, directorul de retail al companiei.
"O data cu integrarea Romaniei in UE, deschiderea si circulatia turistica de care vom avea parte impun aceste dotari", a declarat Cornel Bunget, reprezentantul in regiune al ANT. ... Nu au rampe de acces hotelurile pentru tineret, vilele, pensiunile si hostelurile", a spus Cornel Bunget.
"Doljul este un judet cu potential, insa trebuie valorificat cat mai mult si mai bine", a declarat Cornel Bunget, reprezentantul in regiune al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).
Circulatia turistica este însa direct influentata de infrastructura“, a declarat Cornel Bunget, reprezentantul în regiune al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT). ... În prezent, în Craiova putem vorbi de turism de business“, a afirmat Cornel Bunget.
„Guvernul a declarat starea de calamitate naturala în 34 de judete, printre care si Doljul“, a declarat Cornel Popa, directorul executiv general al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
google-analytics.com