Cautare

223 de rezultate pentru "oprirea" (3.86 secunde)
Insa marea dezbatere se refera la oprirea in trafic fara motiv.
Noi trebuie sa descoperim oprirea spirituala. ... "OPRIREA" este o practica. ... A doua oprire este oprirea de la pacat. A treia oprire este oprirea de la mancarea care ne aprinde. ... Oprirea este stazis.
Ieri, pentru prima data în istorie, la ora 11.08, conducerea BVB a decis oprirea de la tranzactionare a tuturor cotatiilor, din cauza prabusirii actiunilor. ... La scurt timp dupa oprirea BVB, a fost oprita tranzactionarea si la bursa de Marfuri de la Sibiu.
Agentia Europeana a Medicamentului recomanda evitarea bromocriptinei pentru oprirea lactatiei Medicii trebuie sa renunte la prescrierea medicamentelor care au ca substanta activa bromocriptina (care stopeaza lactatia), recomanda Agentia Europeana a Medicamentului.
- (1) Oprirea vehiculelor pe drumurile publice se realizeaza prin executarea semnalelor regulamentare de catre politistul rutier sau, dupa caz, de catre politistul de frontiera, atunci cand constata incalcari ale normelor rutiere ori in situatia in care exista indicii temeinice despre savarsirea unei contraventii ori a unei fapte de natura penala, pentru identificarea persoanelor care au comis astfel de fapte si a bunurilor care fac obiectul urmaririi, precum si pentru verificarea detinerii de catre conducatorii vehiculelor a documentelor prevazute de lege.
Peste 20 de organizatii neguvernamentale, printre care si Clubul Roman de Presa (CRP), APADOR-CH, Centrul de Resurse Juridice (CRJ), Agentia de Monitorizare a Presei (AMP), Transparency International (TI) si altele, au trimis ieri parlamentului o scrisoare deschisa prin care cer oprirea procedurii existente si retrimiterea codurilor la guvern, pentru a se face reale dezbateri publice pe acestea.
Guvernul a decis oprirea privatizarii Antibiotice Iasi, dupa ce, in urma cu o saptamana, Parlamentul a decis crearea unei comisii pentru anchetarea acestei privatizari.
Serviciul de asistenta de urgenta carduri va fi asigurat, in aceasta perioada, in sistem off-line. Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite.
oprirea unor contracte majore ale Romaniei, pe criterii neeconomice. ... oprirea procesului de dezinflatie; blocarea Acordului cu FMI; constructia bugetara defectuoasa etc.
In plus, primaria vrea sa interzica oprirea oricarui vehicul in unele perimetre, considerate cu statut special, si are de gand sa aplice amenzi usturatoare pentru orice abatere de la noile reguli.
"Comisia solicita Guvernului Romaniei ca prin Inspectoratul de Stat in Constructii sa revada printr-un control cronologic, amanuntit si riguros legalitatea si oportunitatea tuturor documentatiilor de specialitate referitoare la proiectarea, autorizarea si construirea imobilului Cathedral Plaza si sa dispuna oprirea deindata a realizarii constructiei", precizeaza raportul parlamentarilor.
Prima mutare Oprirea negocierilor intre cele doua forte politice a pornit de la nemultumirea social-democratilor, care ii acuza pe democrat-liberali ca au luat toate posturile de conducere la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia si la Complexurile Energetice de la Rovinari si Turceni.
Noi nu puteam decat sa cerem oprirea codurilor si dezbaterea lor intr-un mod real.
Se pare insa ca din motive de securitate interna s-a dispus oprirea vizelor, si mai putin din cauza atacurilor care au loc pe acest teritoriu.
In sase cazuri s-a dispus oprirea temporara de la comercializare a 1.354 kg de bijuterii, in valoare de 24.846 de lei noi, pana la remedierea deficientelor, iar la doua societati s-a dispus oprirea activitatii pana la verificarea metrologica a cantarelor.
la noua agenti economici s-a dispus oprirea definitiva a folosirii produselor la prestarea serviciilor, iar la 38 de agenti economici s-a dispus oprirea temporara a folosirii produselor la prestarea serviciilor.
oprirea activitatii de vanzare a produselor din tutun pentru 13 unitati economice care comercializau tigarete in locuri interzise de actele normative in vigoare si retragerea de la comercializare a unor sortimente de tigarete, in valoare de cca 19.000 de lei lei noi (care erau comercializate la bucata sau in unitati comerciale amplasate in incinta unitatilor de invatamant preuniversitar, in curtile acestor imobile, precum si pe trotuarele sau pe aleile de acces in aceste unitati);
Chiar daca nu comporta riscuri nucleare, explozia unei astfel de tevi supusa la presiuni foarte mari ar conduce automat la oprirea computerizata a intregului Reactor nr.2 si la pierderi financiare uriase.
Soc puternic dupa oprirea finantarilor Una dintre ipotezele utilizate in studiu se refera la oprirea finantarilor de la UE din 2014.
Pe lista celor sapte societati s-au aflat Agrogal, unde s-a dispus oprirea functionarii instalatiilor electrice deoarece nu exista un electrician autorizat, societatea Brates Prut, unde inspectorii de munca au interzis utilizarea substantelor fitosanitare din grupele 1 si 2 din cauza lipsei autorizatiei de toxicitate.
google-analytics.com