Cautare

5729 de rezultate pentru "oprirea apei maine craiova" (2.82 secunde)
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei.
5 sfaturi pentru economisirea apei. ... Foloseste aceste sfaturi pentru economisirea apei, ca sa reduci facturile, dar si pentru a ajuta la o mai buna conservare a mediului inconjurator.
Insa marea dezbatere se refera la oprirea in trafic fara motiv.
In multe locuri lipseste bara de susținere de jur imprejur, la nivelul apei, nu este marcata adancimii apei, nu este respectat ritmul de primenire a apei de imbaiere, de golire/curațare si dezinfecție a bazinelor, nu este monitorizata calitatea apei de imbaiere, lipseste din dotare trusa de prim ajutor, nu este afisat numarul maxim de persoane ce pot utiliza simultan piscina, regulamentul privind utilizarea bazinelor/piscinelor nu este afisat la loc vizibil;
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
In 1767, apare si termenul de energie termo-solara, cand omul de stiinta elvetian Horace de Saussure a inventat "cutia fierbinte", in fapt cel dintai colector solar, iar in 1830 astrologul Sir John Hershel utilizeaza "cutia fierbinte" pentru a gati in timpul unei expeditii in sudul Africii, ori in anul 1891 cand are loc patentarea primului sistem comercial de incalzire a apei al lui Clarence Kemp.
Pe 22 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Apei.
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au descoperit ca regia nu a facturat 1,3 milioane metri cubi de apa livrata in punctele si centralele termice ale Regiei de Termoficare Craiova.
Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Consiliului Local (CL) Craiova s-a aflat si un punct privind prezentarea scrisorii pe care primarul Olguta Vasilescu a primit-o recent din partea FRF, in legatura cu aceasta oferta.
Daca mie cineva imi spune ca PNL are un candidat care este credibil si cu el se pot castiga alegerile la Craiova, pot sa le spun colegilor mei ca este o masura mai buna.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova. ... Craiova este o entitate sportiva care functioneaza sub tutela Consiliului Judetean (CJ) Dolj, fiind deci finantata din bani publici.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
Prin montarea convertizoarelor, s-a reusit reglarea presiunii apei pe conducte in functie de consumurile inregistrate. ... Unicitate la nivel national In ultimii doi ani, RAJA Constanta a reusit sa faca un pas important si la capitolul calitatea apei potabile.
In aceste zile, in statiunea Mamaia se desfasoara in paralel sedintele Comisiilor Economica si Juridica din cadrul Asociatiei Romane a Apei, la care iau parte reprezentantii economici si juridici ai celor mai mari operatori si regii de apa din tara, dar si invitati din partea Autoritatii Nationale de Reglementare a Serviciilor Comunale si bineinteles, reprezentanti de seama ai Asociatiei Internationale a Apei.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "ZIUA MONDIALA A APEI - 22 martie 2014 - "APA SI ENERGIA", pe care o puteti citi in continuare.
In 1993, Adunarea Generala a Natiunilor Unite a declarat data de 22 martie drept Ziua Mondiala a Apei. ... Si romanii au sarbatorit saptamana trecuta, alaturi de intreaga planeta, Ziua Mondiala a Apei.
22 martie - Ziua mondiala a apei. ... Anual, in data de 22 martie, se sarbatoreste Ziua Mondiala a Apei.
google-analytics.com