Cautare

732 de rezultate pentru "oprirea apei craiovahey1" (3.03 secunde)
Oprescu si-a exprimat ingrijorarea cu privire la posibilitatea populatiei de a suporta costul apei calde si a caldurii in perioada urmatoare, mai ales in perioada de iarna.
Pentru asigurarea apei calde menajere si a caldurii in aceste centre, CJ a apelat la fondurile puse la dispozitie prin programele Ministerului Mediului si Padurilor (MMP), realizand un proiect in valoare de 4,1 milioane de lei, pentru implementarea unor tehnologii revolutionare.
Pentru a asigura prospetimea apei, filtrarea este indispensabila. ... De aici veti putea deduce atat costurile estimative pentru curatarea si purificarea apei, cheltuielile legate de umplerea, golirea si reumplerea piscinei, capacitatea, forma si dimensiunile piscinei.
Am aplicat metodele mele, constand in energizarea apei cu modulatorii bio-fito-dinamici. ... Irig undeva la 12 ore, iar prin panourile pentru energia apei economisesc 60% din gazul pe care il utilizam inainte.
O astfel de practica identificata si adusa la cunostinta noastra de consumatori o reprezinta mentiunea inscrisa pe ambalajul apei minerale Aqua Carpatica produsa de SC Carphatian Springs SA.
Iar apa cu care ar stropi ar ajunge sa o cumpere la un pret de 7 ori mai mare decat cel al apei potabile de la robinetele din MADR.
FGH Fluid Grup Hagen din Carei, Satu Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
Pentru a evita formarea baltoacelor, drumurile prezentau o usoara inclinatie laterala care sa permita scurgerea rapida a apei de ploaie in rigole. Au fost prevazute pe margine si bazine din piatra pentru recuperarea apei.
Are loc Slobozitul Paresimilor, slobozitul ritual al apei pentru morti, o fata sau baiat, dupa cum e decedatul femeie sau barbat, cara 44 galeti cu apa, apoi se pun doua lumanari incrucisate, se aprind la toate patru capetele se pun pe o troaca si se slobozesc in fantana, pentru apa mortilor.
Nimic deosebit, clipocitul apei in recipient exct acelasi ca in alte nopti. ... Broasca se ridicase, mai inota cu labele usor, din ce in ce mai usor, ridicase capul deasupra apei, pana cand nu s-a mai vazut nici o miscare, poate doar un efort, ultimul, de a se impotrivi.
Tablourile reprezinta barci ancorate la malul apei. ... Dragoste si nostalgie pentru Calarasi Viceprimarul a copilarit intr-un bloc din centrul orasului aflat pe malul apei si astfel se explica atractia pentru peisaje cu barci.
Cand vom intelege ca bolile degenerative ale adultilor sunt cauzate de acumularile de deseuri acide, nu va mai fi nici un mister ca utilizarea apei alcaline ionizate ne imbunatateste sanatatea. ... Publicam mai jos o descriere a folosirii apei pentru cititorii nostri.
Din pacate, aceste masuri nu sunt intocmai respectate, in plus si cei care vin la piscina contribuie la contaminarea apei. ... Otita de piscina poate fi prevenita prin folosirea dopurilor pentru urechi care limiteaza patrunderea apei si a microbilor.
Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 25 si 27 de grade. ... Temperatura apei marii, 24 - 26 de grade.
Apa alcalina se obtine cu adaos de picaturi de lamaie intr-un pahar cu apa plata, pahar de sticla , nu de plastic (plasticul modifica aceasta calitate a apei), sau adaugam 10 picaturi speciale pentru obtinerea apei alcaline , se gasesc pe site-urile cu produse bio", a scris Andreea Marin.
• Drumul de piatra de langa Bimini - o sectiune de "drum" pavat cu pietre dreptunghiulare de mari dimensiuni - neacoperit de nisip din cauza curentilor oceanici foarte puternici pe acel platou (situat deasupra apei in perioada glaciara);
"Proiectul va conserva si reface aceste zone umede si lunci, vitale pentru oameni si natura", spune Andreas Beckmann, Director Regional la WWF Programul Dunare-Carpati." Totodata, incercam sa generam o miscare regionala care promoveaza conservarea si refacerea zonelor umede, dar si utilizarea durabila a apei." "Impreuna pentru Dunare" este cel mai amplu program pe care Fundatia Coca-Cola il sustine in Europa.
Temperatura apei de iesire: ... Presiunea apei: 9 bar (± 1 bar) 5. Timp: 25 secunde (± 2,5 secunde) 6.
Pe masura ce crestem, procentul apei in corp scade: ... Pai din cate stim, singurul element capabil de ascensiune e apa, prin circuitul apei in natura!
Ajuns deaspra lacului Siutghiol, elicopterul a pierdut din altitudine, coborand aproape de luciul apei, apoi s-a prabusit in lac. ... Conform unui scafandru aflat la fata locului, vizibilitatea in apa este foarte slaba, de cel mult jumatate de metru, iar adancimea apei este de 4-5 metri.
google-analytics.com