Cautare

732 de rezultate pentru "oprirea apei craiovahey1" (2.58 secunde)
Cu aceasta ocazie, Florin Stadiu se va intalni cu Jean Francois Donzier, directorul general al Oficiul International al Apei, Pascal Bertaud, directorul de ape din Ministerul Ecologiei si Dezvoltarii Durabile, Albert-Louis Roux, profesor la Academia Apei, reprezentantii agentiilor de ape Seine Normandy si Loire Bretagne.
Datele obtinute in urma analizei parametrilor aerului si apei de mare (dioxid de sulf, monoxid de carbon, PH, salinitate, temperatura, azotul amoniacal, eventualii produsi petrolieri, etc.), efectuate cu un ultramodern autolaborator acreditat apartinand R.Q.C., vor fi puse la dispozitia publicului si a autoritatilor prin publicarea lor in mass-media si pe site-urile Rompetrol si „Mare Nostrum”.
Vanzarile au crescut chiar de peste patru ori La randul lor, oficiali ai Departamentului de Vanzari ai Grundfos Pompe Romania ne-au spus ca vanzarile au crescut considerabil in ultima perioada, desi la ei o pompa de evacuare a apei uzate costa in jur de 50 de euro.
costul mainii de lucru, cel al electricitatii, al produselor petroliere, al apei, al chiriilor, precum si cel al convorbirilor de telefonie fixa.
"Reprezentantii firmei Solel Boneh au facut doua foraje la 100 si la 60 de metri adancime si in urma analizei apei au decis ca nu se poate face magazia apei in Lunca Jiului.
2006, anul apei gratis in Amarastii de Jos O situatie si mai dramatica se inregistreaza in comuna Amarastii de Jos, unde, din cele 1.060 de gospodarii prin fata carora trece conducta de alimentare cu apa, nici una nu e racordata in prezent la retea.
Costurile totale estimate pentru realizarea investitiilor in domeniile calitatii apei potabile si epurarii apelor uzate urbane depasesc 14 miliarde de euro, in conditiile respectarii angajamentelor asumate prin procesul de negociere, declara recent ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu.
Din aceasta cauza, CE Craiova a somat ieri primaria si Regia Autonoma de Termoficare, unitatea care primeste energia termica si o distribuie mai departe populatiei sub forma de caldura si apa calda, ca va sista furnizarea materiei prime pentru incalzirea apei de consum si a locuintelor daca intelegerea parafata de CE si Termoficare nu va fi deindata indeplinita.
"Mostenirea pe care o avem la Mangalia in privinta centralelor termice si a retelei de distribuire a caldurii si apei calde, este una peste care nu putem trece prea usor.
Prin amenajarea unui sistem hidrologic format din baraje si alte elemente menite sa preia o parte din debitul marelui fluviu european se creeaza conditiile optime de debit si nivel al apei la canalul de aductiune necesar alimentarii cu apa de racire pentru functionarea simultana a Unitatilor 1, 2, 3 si 4 ale CNE Cernavoda.
Producatorii agricoli care cultiva legume, pepeni si ciuperci pentru consum au obligatia de a practica metode de cultivare sanatoase, astfel incat sa garanteze siguranta alimentara a consumatorilor, precum si protejarea apei si a solului.
Aproape 100 de agenti economici din Dolj nu au reusit sa obtina autorizatie din partea Directiei Apelor (DA) Jiu pe 2007 din cauza ca nu si-au instalat apometre pentru masurarea apei utilizate dupa extractia din subteran, prin puturi proprii, sau de la suprafata - rauri, lacuri - prin pompare, au aratat ieri reprezentantii DA Jiu.
Ca si cum temperaturile ridicate din aceasta perioada nu ar fi fost de ajuns, locuitorii satului Scarisoreanu sunt nevoiti sa indure si lipsa apei potabile. ... Lipsa apei potabile este problematica, intrucat in sat sunt foarte multe familii cu copiii, care se pot imbolnavi in orice moment.
Pe de alta parte, in comuna Chirnogeni, satul Credinta, se inregistreaza un nivel al apei scazut, astfel incat s-a dispus alimentarea din furajul localitatii Ciobanita.
In ceea ce priveste sursele necentralizate de alimentare cu apa, din totalul de 7.682 de fantani, doar 4.753 functioneaza la capacitate normala, in timp ce la 2.853 de puturi nivelul apei a scazut.
Potrivit estimarilor pe care le-am facut , contravaloarea apei reci furnizate in cursul lunii mai de societatea noastra consumatorilor casnici a fost in jur de 1.530.000 de lei", ne-a mai precizat Marin Costel.
Data fiind seceta care ameninta continentul european, autoritatile iau in calcul introducerea unui pret oficial al apei. ... El spune ca vrea sa eficientizeze consumul si economisirea apei prin invocarea unui principiu de "plati la utilizator" pana in 2010.
Conducerea Electrocentrale Galati a transmis o adresa catre conducerea Apaterm si catre primarul Dumitru Nicolae in care a solicitat o intalnire pentru a discuta pe tema celor 200 de milioane de lei datorate de societatea locala de furnizare a caldurii si apei calde.
Pentru a permite ecluzarea unor astfel de ambarcatiuni, ecluza de pe lacul Siutghiol va avea o lungime utila de 32 metri, lungimea de 8 metri, in timp ce adancimea apei pe prag la nivelul apei in lac va fi de 3,5 metri.
Acesta estimeaza ca in primavara anului viitor ar putea fi finalizata privatizarea Electrocentrale, societate care asigura agentul termic primar necesar producerii apei calde si a energiei termice catre locuitorii municipiului Galati.
google-analytics.com