Cautare

732 de rezultate pentru "oprirea apei craiovahey1" (6.77 secunde)
Oprirea o poti face la partea arheologica ori la piata Navarino, mergi in jos, iti va aparea frumoasa Catedrala Sfanta Sofia, continuandu-ti plimbarea pe stradute ori chiar pe Egnatia care e cunoscuta cu miile de magazine scumpe si nu numai, iti va aparea in cale si Piata Aristotel (Platia Aristotelous), te vei "lovi" de terase, cafenele, fast food-uri, mici magazine cu tot felul de suveniruri, vestimentatie, banci, sectii de politie, hotele, piete, daca te dor piciorusele poti lua autobuzul 31 - il gasesti pe bulevardul Egnatia.
El a tinut sa traga acest semnal de alarma pentru ca populatia sa nu fie pacalita si sa semneze astfel de contracte, mai ales ca, din spusele acestuia, multe persoane au semnat sub presiunea exercitata de functionarii de la Apa-Canal, acestia sustinind ca, daca nu vor semna contractele, li se va sista furnizarea apei calde.
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
Autoritatea de reglementare in domeniul energiei si apei din Bulgaria a hotarat reducerea cu putin peste 5 % a pretului gazelor naturale de la 1 ianuarie 2011. Pretul agentului termic si al apei calde va scadea cu pana la 6 % in mai multe zone bulgare, in functie de consum.
m-am impotrivit uitandu-ma in susul apei. ... Vapoarele se lasau in josul apei, aplecate intr-o parte, fara motor, duse un timp de curent.
Amplasate in cadrul natural deosebit al padurii, pe malul lacului, este de la sine inteles ca ambele beneficiaza pe mici debarcadere pentru a-si primi oaspetii si pe calea apei. ... Prin poarta deschisa larg, vedeam cladirea inalta a hanului, iar in departare, luciul apei.
Regia Autonoma de Apa-Canal a Craiovei, pe langa asigurarea calitatii apei potabile monitorizeaza calitatea apelor uzate si pluviale de la 40 de agenti economici, apa care se deverseaza in canalizarea orasului.
(continuare) "Capitalul gigantic al Romaniei este dat de resursele naturale" - Vorbiti, alaturi de multi alti futurologi, de marea criza alimentara si a apei. ... - Criza apei si a hranei, din zona anilor 2020, va fi mult mai serioasa si mai devastatoare decat criza economico-financiara de acum.
La aceasta conferinta s-au purtat discutii pe probleme de mediu, inclusiv calitatea si cantitatea apei din Romania, pe inundatii si gestionarea acestora, eroziunea coastei Marii Negre, eforturile de restaurare a terenurilor mlastinoase din Delta Dunarii si de la Marea Neagra, managementul integrat al bazinelor de colectare a apei, mineritul regional, inchiderea minelor si managementul riscului materialelor periculoase in cadrul industriei de minerit din Romania.
Apa a izvorat din subteran si la cutremur asa zisul tavan s-a prabusit partial , lasand prin gaura formata sa patrunda razelele soarelui ,iar verdele copacilor de sus se reflecta in apa lacului si culoarea apei este incredibil de frumoasa .De aceea este bine sa ajungeti aici cam la ora amiezii.
Blindarea conductelor presupune realizarea de sapaturi si introducerea unei membrane cauciucate in conducte, pentru a opri circulatia apei. Precizam ca operatiunea va fi intreprinsa doar la blocurile care nu au contoare de apa calda.
Povestea apei Borsec, un brand romanesc de renume nutritiv si terapeutic. ... Astfel, in 1806, Zimmethausen si Eisner incep imbutelierea industriala a apei Borsec.
Luna duce lipsa de nitrogen, dar are vaste rezerve de hidrogen, sub forma apei inghetate de sub crusta craterelor intunecate, dar are si oxigen, silicon si metale precum fierul sau aluminiul.
xxx Cetatea a fost descoperita intamplator in anul 1955, cand capitanul unui vas fluvial a vazut in adancul apei sclipirea acoperisului unei biserici. ... Marian Neagu ne-a povestit ca marele actor Toma Caragiu a fost si el fascinat de universul apei la Calarasi.
Sase milioane de lei de recuperat de la asociatii "In cazul asociatiilor este mai dificil de oprit furnizarea apei, pentru ca nu avem voie sa o restrictionam mai mult de doua ore.
Logica lui Ionita Ultima reusita a fostului director general Liviu Mihai Ionita a fost intreruperea apei potabile in joia Inaltarii Domnului, pe motiv de lucrari la reteaua de alimentare.
Traian Basescu si-a adus aminte de exercitiile extrem de aspre pe care le-a facut cu nava "Mircea", in varful catargului, la 44 de metri deasupra puntii, in ruliu, deasupra apei.
- este vorba de 115.000 de lei pentru preluarea in reteaua de canalizare a orasului a apelor provenite din ploi si de 19.000 de lei reprezentand contravaloarea apei de baut de la tasnitorile publice si a apei utilizate de fantanile arteziene in cursul lunii noiembrie.
- este vorba de 115.000 de lei pentru preluarea in reteaua de canalizare a orasului a apelor provenite din ploi si de 19.000 de lei reprezentand contravaloarea apei de baut de la tasnitorile publice si a apei utilizate de fantanile arteziene in cursul lunii noiembrie.
Unele dintre aceste proiecte se refera la reabilitarea statiei de tratare a apei pentru Municipiul Bucuresti, reabilitarea si modernizarea serviciilor de apa si canalizare in orasul Baia Mare, reabilitarea si extinderea sistemelor de apa si canalizare in municipiul Drobeta-Turnu Severin.
google-analytics.com