Cautare

732 de rezultate pentru "oprirea apei craiovahey1" (7.71 secunde)
oprirea activitatii de vanzare a produselor din tutun pentru 13 unitati economice care comercializau tigarete in locuri interzise de actele normative in vigoare si retragerea de la comercializare a unor sortimente de tigarete, in valoare de cca 19.000 de lei lei noi (care erau comercializate la bucata sau in unitati comerciale amplasate in incinta unitatilor de invatamant preuniversitar, in curtile acestor imobile, precum si pe trotuarele sau pe aleile de acces in aceste unitati);
Chiar daca nu comporta riscuri nucleare, explozia unei astfel de tevi supusa la presiuni foarte mari ar conduce automat la oprirea computerizata a intregului Reactor nr.2 si la pierderi financiare uriase.
Soc puternic dupa oprirea finantarilor Una dintre ipotezele utilizate in studiu se refera la oprirea finantarilor de la UE din 2014.
Pe lista celor sapte societati s-au aflat Agrogal, unde s-a dispus oprirea functionarii instalatiilor electrice deoarece nu exista un electrician autorizat, societatea Brates Prut, unde inspectorii de munca au interzis utilizarea substantelor fitosanitare din grupele 1 si 2 din cauza lipsei autorizatiei de toxicitate.
In urma constatarii unor deficiente, pe langa amenzi contraventionale, s-au mai dispus oprirea temporara de la comercializare a 49.032 jucarii si oprirea definitiva pentru 134 jucarii, considerate a fi periculoase.In timpul controlului, inspectorii ANPC au cautat in magazine si piete acele jucarii care sunt de natura sa afecteze siguranta celor mici, acordand in acelasi timp atentie etichetarii corespunzatoare a tuturor jucariilor comercializate.
In conditiile in care s-ar conveni oprirea negocierilor si continuarea lor in primul trimestru al anului viitor, ar trebui semnat un act aditional care sa se prevada prelungirea, in anumite conditii, a valabilitatii actualului contract care expira la 1 ianuarie.
Potrivit lui Boc, grupuri mixte alcatuite din angajati ai Politiei si Garzii Financiare pot cere oprirea mijloacelor de transport si documentele care justifica provenienta marfii. "Si politistul, si Garda Financiara au dreptul sa ceara oprirea oricarui tir si sa intrebe care este documentul justificativ", a mentionat el.
Reprezentantii societatii mai spun ca "orice alta decizie (relocarea, taierea ca fier vechi, oprirea pe o perioada nedeterminata), in afara celei de vanzare in vederea punerii in functiune, este neeconomica si antisociala".
OPRIREA CREDITARII. ... OPRIREA FONDURILOR UE. In urma unor controale la Autoritatea de Management pentru fonduri europene din cadrul Ministerului Dezvoltarii sI Turismului, au fost oprite decontarile de la Comisia Europeana pentru proiectele acestui minister.
pe windows 7 Pornirea modului hibernate powercfg /hibernate on (fara ghilimele) Oprirea modului hibernate powercfg /hibernate off (fara ghilimele) Pe sistemul de operare Windows xp si Windows vista modul Hibernate este activ de la instalare, pe windows xp atit dezactivarea cit si activarea se pot face foarte simplu din control panel, pe Windows vista, optiunea hibernate poate fi dezactivata cu ajutorul cammand-urilor de mai jos:
Presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a depus la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti o contestatie prin care cere suspendarea procedurii de incinerare, potrivit unor documente obtinute de Romania TV.
"Interventia brutala a premierului a dus la oprirea unei anchete de coruptie.
Gazprom analizeaza optiunile cu privire la oprirea livrarilor de gaze catre tarile "neprietenoase" si evalueaza posibilele consecinte, a informat publicatia rusa Kommersant, citata de Reuters.
Politistii au trecut la oprirea autoturismului si legitimarea celui care conducea autoturismul, ocazie cu care s-a stabilit ca fiind L. ... Politistii au trecut la oprirea autoturismului si legitimarea celui care conducea autoturismul, ocazie cu care s-a stabilit ca fiind S.
Patriarhul Kirill al Bisericii Ortodoxe Ruse cere oprirea focului in Ucraina pentru Craciunul pe rit vechi Concret, seful Bisericii Ortodoxe din Rusia cere o incetare a focului, vineri, 6 ianuarie, de la ora 12 ziua la miezul noptii.
Focuri de arma pentru oprirea unui sofer, baut, drogat si cu permisul suspendat, in Targu Mures. A lovit cateva masini si a rupt trei copaci
In caz contrar energia inimii va fugi cãtre exterior, ceea ce poate duce la lipsa de energie a inimii si chiar la oprirea acesteia. ... Teama si spaima afecteazã ficatul si vezica biliarã (ficatul corespunde lemnului, iar rinichii apei:
asistenta tehnica, realizarea statiei de pompare a apei si canalizare in Constanta, a statiei de epurare Constanta Nord, statia de epurare din Eforie Sud si conducta de descarcare in mare.
Economie de electricitate pe sanatatea locuitorilor din Medgidia Situatia catastrofala din punctul de vedere al calitatii aerului respirat de locuitorii Medgidiei, generata de evacuarea zecilor de tone de praf inecacios provenit de la fabrica companiei Lafarge, s-ar putea datora - spun specialistii APM - politicii echipei manageriale a Romcim de scadere a consumurilor de energie electrica, aspect ce conduce la oprirea functionarii electrofiltrelor, echipamente energofage, dar care diminueaza considerabil raspandirea prafului in aerul existent in zona orasului de pe malul canalului.
Cauza aparenta a opririi este un defect al robinetului de reglare de rezerva, care a condus la scaderea nivelului apei in generatorul de abur respectiv“, precizeaza sursa citata. ... “Oprirea grupului nu a afectat nivelul de securitate nucleara a centralei.
google-analytics.com