Cautare

732 de rezultate pentru "oprirea apei craiovahey1" (2.98 secunde)
Lungimea simpla a retelei de distributie a apei potabile La sfarsitul anului 2009, lungimea simpla a retelei de distributie a apei potabile era de 60.456,4 km, cu 3.647,2 km mai mare pe total tara fata de situatia existenta la sfarsitul anului precedent, potrivit datelor INS.
Filtrarea creste siguranta apei si ii reda caracteristicile native Apa din retelele oraselor se distribuie in stare potabila, insa se poate contamina pe traseu, din cauza starii necorespunzatoare a conductelor din retelele de distributie.
pentru energizarea apei si pentru alimentele pastrate in frigider. ... Dispozitivul de energizare a apei se intrebuinteaza cel mai comod, lipindu-l cu scotch pe dosul unui suport pentru pahare - din carton, lemn, sticla sau ceramica, materialul nu conteaza.
includerea sportului in programul obisnuit, consumul de alimente care permit o drenare buna a apei si a toxinelor, practicarea regulata a masajului sau automasajul zilnic al picioarelor. ... Nutritionistii acorda o atentie speciala gestionarii apei din organism.
Secretul consta, in primul rand, in efectul binefacator al apei, dar si in miscarile de pedalare sustinute de aceasta. ... Doar pe parte de recuperare medicala, WaterBike si-a demonstrat de-a lungul timpului in nenumarate randuri eficacitatea in recapatarea mobilitatii membrelor inferioare, prin aportul deosebit al apei.
Gunoaiele, molozul si mortaciunile sunt aruncate in padure sau pe malul apei. ... Pe malul apei sunt amplasate tot felul de constructii, de cotete, grajduri sau garaje. Ingradiri de tot felul care merg pana pe malul apei.
Totodata, din cauza apei adunate pe carosabil, doua drumuri nationale, sapte drumuri judetene si sase drumuri comunale au fost restrictionate traficului rutier.
Proaspata ministreasa a Mediului, Sulfina (prenume predestinat) Barbu, avertizeaza publicul bucurestean consumator a€“ si tot mai platitor a€“ a€žal apei potabilea€œ sa fie atenti cum o folosesc cand o obtin de la robinet.
Vechea uzina de apa a fost transformata in Muzeul Apei din Timisoara. Spatiile interioare au fost amenajate pentru a fi puse in valoare instalatiile de tratare a apei sau pompele folosite in trecut pentru alimentarea retelei orasului.
Peste 20 de organizatii neguvernamentale, printre care si Clubul Roman de Presa (CRP), APADOR-CH, Centrul de Resurse Juridice (CRJ), Agentia de Monitorizare a Presei (AMP), Transparency International (TI) si altele, au trimis ieri parlamentului o scrisoare deschisa prin care cer oprirea procedurii existente si retrimiterea codurilor la guvern, pentru a se face reale dezbateri publice pe acestea.
Guvernul a decis oprirea privatizarii Antibiotice Iasi, dupa ce, in urma cu o saptamana, Parlamentul a decis crearea unei comisii pentru anchetarea acestei privatizari.
Serviciul de asistenta de urgenta carduri va fi asigurat, in aceasta perioada, in sistem off-line. Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la cresterea calitatii serviciilor oferite.
oprirea unor contracte majore ale Romaniei, pe criterii neeconomice. ... oprirea procesului de dezinflatie; blocarea Acordului cu FMI; constructia bugetara defectuoasa etc.
In plus, primaria vrea sa interzica oprirea oricarui vehicul in unele perimetre, considerate cu statut special, si are de gand sa aplice amenzi usturatoare pentru orice abatere de la noile reguli.
"Comisia solicita Guvernului Romaniei ca prin Inspectoratul de Stat in Constructii sa revada printr-un control cronologic, amanuntit si riguros legalitatea si oportunitatea tuturor documentatiilor de specialitate referitoare la proiectarea, autorizarea si construirea imobilului Cathedral Plaza si sa dispuna oprirea deindata a realizarii constructiei", precizeaza raportul parlamentarilor.
Prima mutare Oprirea negocierilor intre cele doua forte politice a pornit de la nemultumirea social-democratilor, care ii acuza pe democrat-liberali ca au luat toate posturile de conducere la Societatea Nationala a Lignitului Oltenia si la Complexurile Energetice de la Rovinari si Turceni.
Noi nu puteam decat sa cerem oprirea codurilor si dezbaterea lor intr-un mod real.
Se pare insa ca din motive de securitate interna s-a dispus oprirea vizelor, si mai putin din cauza atacurilor care au loc pe acest teritoriu.
In sase cazuri s-a dispus oprirea temporara de la comercializare a 1.354 kg de bijuterii, in valoare de 24.846 de lei noi, pana la remedierea deficientelor, iar la doua societati s-a dispus oprirea activitatii pana la verificarea metrologica a cantarelor.
la noua agenti economici s-a dispus oprirea definitiva a folosirii produselor la prestarea serviciilor, iar la 38 de agenti economici s-a dispus oprirea temporara a folosirii produselor la prestarea serviciilor.
google-analytics.com