Cautare

732 de rezultate pentru "oprirea apei craiovahey1" (3.08 secunde)
Pe 22 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Apei. ... Cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Apei 2016, in ziua de miercuri 22 martie 2017, se va desfasura un Simpozion, organizat de catre Administratia Nationala Apele Romane, sub egida Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor.
Ministrul Sanatatii, d-na Sorina Pintea, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca probele chimice prelevate de catre inspectori din 7 puncte de colectare a apei din Bucuresti sunt in limitele normale.
Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Constanta evalueaza in aceasta perioada calitatea apei de imbaiere de pe litoral, recoltand probe din cele 48 de puncte de pe plajele autorizate.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
Oamenii au folosit izvoarele calde, inca de acum cateva mii de ani, pentru furnizarea apei de imbaiere sau de gatit.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
Nuduri, gandesc eu privind in departare, absenta, la barca scapata de imbratisarea malului, intinzandu-si silueta pe luciul apei, sub zvacvnirile repezi ale luntrasilor. ... Se pornise si vantul ca doar de asta venisem aici pe malul apei sa fie unul prielnic.
Ziua Mondiala a Apei se sarbatoreste anual in data de 22 martie.
Decizia CET (Centrala Electro-Termica) Constanta de a opri programul de furnizare a apei calde ii va afecta pe turistii care aleg ca forma de cazare ofertele particularilor.
Ieri, pentru prima data în istorie, la ora 11.08, conducerea BVB a decis oprirea de la tranzactionare a tuturor cotatiilor, din cauza prabusirii actiunilor. ... La scurt timp dupa oprirea BVB, a fost oprita tranzactionarea si la bursa de Marfuri de la Sibiu.
Agentia Europeana a Medicamentului recomanda evitarea bromocriptinei pentru oprirea lactatiei Medicii trebuie sa renunte la prescrierea medicamentelor care au ca substanta activa bromocriptina (care stopeaza lactatia), recomanda Agentia Europeana a Medicamentului.
- (1) Oprirea vehiculelor pe drumurile publice se realizeaza prin executarea semnalelor regulamentare de catre politistul rutier sau, dupa caz, de catre politistul de frontiera, atunci cand constata incalcari ale normelor rutiere ori in situatia in care exista indicii temeinice despre savarsirea unei contraventii ori a unei fapte de natura penala, pentru identificarea persoanelor care au comis astfel de fapte si a bunurilor care fac obiectul urmaririi, precum si pentru verificarea detinerii de catre conducatorii vehiculelor a documentelor prevazute de lege.
Pe de alta parte, majoritatea descantecelor se fac cu ajutorul apei. ... Cu ajutorul apei ne putem schimba noi insine sau ii putem schimba pe altii. ... In acel moment comunica apei, cu ajutorul cuvintelor, adica al vibratiilor, un mesaj pozitiv de insanatosire.
Propunerile de legalizare a relatiei dintre Regia de Apa si Regia de Termoficare sunt diametral opuse, fiecare dintre cei doi furnizori din Banie incercand sa traga spuza pe turta lui in privinta facturarii apei incalzite si livrate populatiei.
O placa memoriala din 1913 a fost descoperita la statia de pompare a apei de la Facai, langa Craiova, in timp ce angajatii Regiei Apa defrisau un teren necalcat de zeci de ani.
Nu puteti sa periclitati locurile de munca a mii de oameni din cauza lipsei de responsabilitate, ma refer la achizitii, asa cum s-a intamplat in anii trecuti", a afirmat ministrul economiei.Un prim pas spre eficientizarea productiei de apa grea a fost majorarea pretului de vanzare al produsului catre rezervele statului cu 43 la suta, de la 1.428 lei/kg la 2.050 lei/kg.Datorii de 780 de milioane de leiPuritatea apei grele produse la Romag Prod este de 99,95 la suta.
Operatorii din domeniul sistemelor de gestionare a apei sustin ca pretul apei de la robinet ar trebui sa creasca, pentru a permite companiilor sa faca investitiile necesare indeplinirii standardelor europene in domeniu. ... Si aceste servicii sint de fapt o afacere ", sustine Florin Iliescu, vicepresedintele Asociatiei Romane a Apei.
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
HotNews.ro / Google marcheaza descoperirea dovezilor ca exista apa sarata pe planeta Marte printr-un logo special Motorul de cautare Google marcheaza, marti, descoperirea primelor dovezi ale existentei apei sarate pe Marte, printr-un logo special.
google-analytics.com