Cautare

4478 de rezultate pentru "oprirea apei craiova" (3.22 secunde)
XXII/185 BIS, amendamentul asupra proiectului Legii Codului fiscal, prin care solicitam reducerea cotei TVA la 9% pentru livrarea apei potabile.
Apa trece, povestile locului raman isi doreste sa fie o experienta inedita, altfel decat expozitiile clasice din Romania, avand ca punct de pornire tematica Apei - element omniprezent in folclorul romanesc si care ne defineste identitatea.
Noi trebuie sa descoperim oprirea spirituala. ... "OPRIREA" este o practica. ... A doua oprire este oprirea de la pacat. A treia oprire este oprirea de la mancarea care ne aprinde. ... Oprirea este stazis.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
O placa memoriala din 1913 a fost descoperita la statia de pompare a apei de la Facai, langa Craiova, in timp ce angajatii Regiei Apa defrisau un teren necalcat de zeci de ani.
Satui sa astepte ca efectele bresei din canalul de aductiune CA1 din incinta Bistret - Nedeia - Jiu sa se faca simtite si sa scada nivelul apei, primarii din Macesu de Jos si Carna au adus motopompe pentru evacuarea apei.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
In scurt timp preturile gigacaloriei si apei potabile vor creste simtitor. ... Mai mult decit atit, edilul a mentionat si faptul ca tariful apei va fi majorat din cauza pagubelor provocate sistemului de apa si canalizare de inundatii, care au lovit judetul anul trecut.
Romanii investesc din ce In ce mai mult In echipamente de tratare a apei pentru consum si industrie.
Pe 22 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Apei. ... Cu ocazia celebrarii Zilei Mondiale a Apei 2016, in ziua de miercuri 22 martie 2017, se va desfasura un Simpozion, organizat de catre Administratia Nationala Apele Romane, sub egida Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor.
Ministrul Sanatatii, d-na Sorina Pintea, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca probele chimice prelevate de catre inspectori din 7 puncte de colectare a apei din Bucuresti sunt in limitele normale.
Un barbat care are domiciliul in Craiova si-a cumparat, in urma cu cativa ani, o casa neterminata, situata la intrarea in comuna Carcea. ... "Toti vecinii mei platesc impozit la Carcea, eu de ce sa platesc la Craiova?
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Furnizorul de scaune pentru autoturismele Ford B-Max care se vor produce in Banie, Johnson Controls, a inaugurat ieri noua fabrica de la Craiova, in prezenta a numeroase autoritati locale si centrale.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Johnson Controls a demarat recrutarile de personal pentru fabrica de la Craiova, care se va deschide chiar in incinta Ford. ... Furnizorii de componente si echipamente pentru autoturismele care vor fi produse la Ford au inceput sa se replieze in jurul fabricii din Craiova.
asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. ... Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el. ... Daca o iubesti, Craiova ti se pare frumoasa;
google-analytics.com