Cautare

232 de rezultate pentru "operatii" (2.90 secunde)
Am suferit 3 operatii la ochiul drept si a patra iese din discutie, nu mai am de ce sa o fac, pentru ca am ramas oarba, nu mai vad deloc cu ochiul drept.
Cariera actritei americane a cunoscut apoi un declin, ca urmare a celor doua operatii la nas pe care le-a suferit la inceputul anilor ‘90 si care i-au schimbat complet fizionomia.
Programul de operatii pro bono se va derula sub patronajul Clubului Regal al Medicilor.
Deci se impun macar doua operatii de reconstructie. Reconstructia de san poate fi realizata cu tesuturile proprii ale pacientei, cu proteze de diverse tipuri sau combinand aceste doua metode.
Interventia reprezinta o premiera pentru Romania, Iustin fiind primul pacient cu varsta de sub un an, care este supus unei operatii de implant cohlear Nucleus bilateral.
In alta ordine de idei, insa, de exemplu la Filantropia, care este un spital cu un nivel ridicat de educatie al pacientilor, as putea spune ca in 60% din cazuri chimioterapia e recomandata dupa operatii, in 20%, in cazurile de neoadjuvanta si restul, de 15%-20%, pentru metastaze.
efectarea de operatii laparoscopice cu incizii minime si cu perioade din ce in ce mai scurte de recuperare postoperatorie. La ora actuala, sistemul Da Vinci este folosit in interventii de chirurgie generala, urologie, ginecologie, chirurgie cardio-toracica.
Apoi, trebuie taiate la aceeasi dimensiune si in aceasi sala de operatii. Doctorii chirurgic au o ora la dispozitie sa le transplanteze.
Noi ne ocupam cu cura varicelor, avem peste 20 de mii de operatii si am incercat sa obtinem toata aparatura necesara pentru a putea efectua interventiile la nivelul cerintelor actuale", a precizat chirurgul, care s-a perfectionat in folosirea acestei metode in Germania.
In cifre, ar fi nevoie cam de 91 de persoane pentru tot ce inseamna compartiment de cardiologie, ATI, chirurgie cardiovasculara, sala de operatii, cateterism, angiografie.
Desi intalnirea cu straniul OZN a fost mentionata in registrul de navigatie, ca in raportul de operatii al zilei urmatoare, aparent nu i s-a acordat o atentie speciala.
• In raport se mai arata ca ROMATSA nu a manifestat un rol activ in cazul accidentului aviatic din Cluj, nu a luat masurile necesare pentru stabilirea zonei de cautare a aeronavei, nu a declansat operatiuni de cautare si nu a cerut sprijinul Centrului de Operatii Aeriene din MApN.
Germanul are leziuni pe ambele parti ale creierului. Schumacher e internat la spitalul din Grenoble, acolo unde a suferit dous operatii pe creier.
In plus, Scoala de Metafizica se ocupa cu magia, influentarea deciziilor atat ale conducatorilor cat si ale celor condusi (pe baza de comenzi platite), si vindecarea bolilor karmice si a celor cronice prin bioenergie / radiestezie / operatii cu lumina etc.
"Colegul si prietenul meu Leo Iorga trebuie sa se supuna unei operatii in regim de urgenta pe data de 9 mai 2014.
Luna controalelor in spitale este in legatura directa cu recentul scandal privind decontarile ilegale de operatii in Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica Repartorie si Arsuri, unde trei medici au fost arestati pentru fapte de coruptie.
Dupa ce, in ciuda unor operatii de cautare fara precedent, nu s-a reusit localizarea avionului, internetul a fost inundat de cele mai bizare explicatii.
Mark observa, pe blogul sau, ca "este clar ca si agentiile de informatii iau in considerare subiectul OZN, credintele care il deservesc, precum si comunitatea vocala care il inconjoara, pentru a le servi ca un domeniu util de operatii pentru activitatile lor specifice".
La acest spital, recent, sase din opt asemenea operatii au fost gratuite, restul au costat fiecare 5.000 de euro, de zece ori mai ieftin decat in strainatate.
Pentru miile de interventii chirurgicale de exceptie, printre care si efectuarea in premiera a acestei operatii de mare complexitate, Jurnalul National il desemneaza "Omul Zilei" pe profesorul doctor Mircea Radu Gorgan.
google-analytics.com