Cautare

232 de rezultate pentru "operatii" (4.32 secunde)
In acest scop, pentru a da o aparenta de legalitate acestei operatii, vor fi invocate nu sondajele de opinie, asa cum, in mod imprudent si chiar natang, a anuntat Roberta Anastase, ci rezultatele recensamantului.
Proiectul prevede ca exceptie vor face cheltuielile de protocol si cu deplasarile in strainatate pentru proiectele finantate din fonduri externe nerambursabile, pentru participarea fortelor armate la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman.
Si premierul grec, Antonis Samaras, a fost spitalizat pentru a fi spus unei operatii, in urma unei dezlipiri de retina.
Poate nu grav ranit din perspectiva lui, a omului care face transplant de inima si operatii pe cord deschis. Dar grav din punctul de vedere al starii generale a lui AN.
Au sprijinit armata in momentele grele, preaderarii la NATO, au impartasit cu noi si emotiile, si suferintele pierderilor din teatrele de operatii, au impartasit cu noi totusi gandul ca Romania, la granita de Est a Aliantei, are si responsabilitati alaturi de aliati in spiritul apararii unor valori universale comune", a declarat Corneliu Dobritoiu.
Supusa acestei operatii, declaratia lui Dan Voiculescu in chestiunea suspendarii nu poate fi redusa la propozitia simpla - Felix vrea suspendarea lui Traian Basescu.
Astazi avem tehnica de lupta capabila sa faca fata amenintarilor asimetrice specifice teatrelor de operatii in care am dislocat efective.
Ce va iesi la capatul acestei operatii pe viu? Chiar daca tandemul de la varful PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, isi freaca satisfacuti mainile, din motive diferite, pentru ca au reusit sa doboare Guvernul Ponta, victoria dreptei este otravita.
Membrii Congresului au multumit presedintelui Klaus Iohannis pentru relatia substantiala de Parteneriat Strategic dintre Romania si SUA si pentru rolul stabilizator pe care Romania il are in regiune, fiind apreciate contributiile semnificative ale tarii noastre la securitatea euro-atlantica, inclusiv prin participarea la diversele teatre de operatii.
De asemenea, Rompetrol Logistics executa operatii de incarcare - descarcare titei si produse petroliere in Portul Midia. In anul 2004, compania mentionata a inregistrat o cifra de afaceri de 34 de milioane de USD.
Licitatia a fost adjudecata de firma Gimar Microtech SRL, care a oferit pretul cel mai mic, respectiv de 12,3 RON / total operatii, fara TVA, in timp ce firma Digital a oferit un pret de 50 RON si General Comtrust aproape 80 RON.
Singura achizitie serioasa a fost facuta de Ministerul Sanatatii cu bani imprumutati de la Banca Mondiala, in baza unui program de reabilitare a serviciilor de imagistica, salilor de operatii si laboratoarelor de analize medicale din spitale, intocmit in 1998 de Directia de Sanatate Publica Dolj.
Riduri, pungi sub ochi, cicatrice inestetice, nasuri si urechi prea mari, sani lasati, kilogramele in plus, toate sunt rectificate prin operatii.
BlueGene, care functioneaza in cadrul Departamentului Energetic (DOE)/IBM din Rochester USA, contine 65,536 de procesoare si a reusit sa parcurga 280,6 trilioane de operatii pe secunda, conform benchmark-ului Linpack.
Octavian Dan, directorul general al Federatiei Patronilor Bihor, ne-a declarat ca, incepand cu 1 ianuarie 2007, sistemul in lohn a disparut practic de pe piata autohtona, firmele care s-au ocupat cu aceasta activitate aduc marfa din Vest, cele mari realizeaza produsele si le vand tot in Vest, cele mici fac numai cate una sau doua operatii.
In timp ce medicul poate ucide un singur om, printr-o eroare facuta in timpul unei operatii, un arhitect sau un inginer constructor poate ucide sute de oameni daca in proiectul unei constructii in care se vor afla, dupa terminarea ei sute de persoane se strecoara o eroare grava, acea cladire putandu-se prabusi la un seism sau in alte situatii in care structura ei ar trebui sa reziste daca nu ar fi existat eroarea respectiva.
Furnizorii, imblanziti Potrivit unei informari a Directiei Proiecte si Programe de Dezvoltare a Primariei Craiova, detinatorii de utilitati din zona de lucru a proiectului "vor repara sau inlocui, dupa caz, pe cheltuiala proprie retelele ce le apartin si care necesita aceste operatii", desi, cu numai cateva zile in urma, CEZ Electrica a anuntat, prin purtatorul de cuvant, ca nu va plati pentru mutarea sistemelor de alimentare a iluminatului public de pe raza proiectului.
In vederea fabricarii, prelucrarii, vanzarii, cumpararii, tranzactionarii si marcarii bijuteriilor, orice persoana fizica sau juridica trebuie sa depuna la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor o cerere prin care solicita autorizarea efectuarii unor operatii cu metale pretioase sau cu aliajele acestora.
Un nou centru de contact BCR va fi lansat odata cu noile facilitati ale contului curent, prin intermediul caruia clientii vor avea posibilitatea sa efectueze diferite operatii si sa beneficieze de asistenta specializata prin intermediul telefonului si al postei electronice.
un nou Centru de Contact BCR prin intermediul caruia clientii vor avea posibilitatea sa efectueze multiple operatii si sa beneficieze de asistenta specializata prin intermediul telefonului si prin e-mail;
google-analytics.com