Cautare

232 de rezultate pentru "operatii" (2.54 secunde)
In 2010 ai realizat in jur de 265 de operatii, numar foarte mare pentru un neurochirurg rezident. Cum este inapoi in Romania?
In 1978, dupa operatii de evaluare, Agentia de Informatii a Apararii a formalizat rezultatele, utilizandu-le in programul operational GRILL FLAME, cu sediul la Fort Meade, Maryland.
Asistam la operatii in sectia de Chirugie, iar luni dimineata mergeam la un internist de exceptie, la domnul dr. Calota si participam la vizita.
El a adaugat ca Iorgovan ramane la tratament intensiv si a subliniat ca, "deocamdata, nu se pune problema unei operatii".
El era baptist sau nu stiu ce religie avea si cind intra in salaa isi faacea cruce si se ruga, Eu eram director la spital si mi-au spus caa el isi face cruce si se roagaa in sala de operatii.
Aflat si el la Scoala de Vara a TNL, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, a pledat pentru retragerea trupelor din teatrul de operatii din Irak si pentru participarea firmelor romanesti la reconstructia economica a acestei tari.
Drapelele Uniunii Europene au fost trimise deja in teatrele de operatii, unde vor fi organizate activitati festive dedicate momentului, in functie de conditiile specifice existente, se arata in comunicatul remis joi, de MApN.
Premierul a afirmat ca Romania are un rol recunoscut in teatrul de operatii din Afganistan, unde are 645 de militari.
Suntem impreuna cu aliatii nostri si, asa cum noi contam pe ei in teatrele de operatii, inclusiv in Afganistan, asa si ei conteaza pe noi.
Lumea insasi este acest razboi continuu si campul de operatii il reprezinta omul. Iata si de ce am apelat la un termen militar precum e atacul".
"Salile de operatii arata foarte frumos, numai ca ploua in ele. Un sistem de interfoane, cum este cel din spital, se pune la usa unui bloc.
Potrivit specialistilor, bypass-ul aorto-coronarian este una dintre cele mai frecvente operatii din chirurgia cardiaca a adultului, care se practica in boala coronariana ischemica, asa-numita angina pectorala.
Foarte interesant, discutiile au vizat si progresele facute de israelieni in domeniul crearii unei inimi artificiale, formate din material uman, Ion Iliescu avand, cum se stie, 5 stenturi plantate in urma unei operatii pe cord, de acum cativa ani.
Informatiile si documentele pe care le-am prezentat opiniei publice, in cea de-a doua jumatate a anului 2009, se refereau exact la acest tip de operatii ilegale si condamnate, ca atare, pe plan international.
Ministrul Apararii le transmite un gand bun catre camarazii aflati in misiuni in teatrele de operatii, multumindu-le pentru modul exemplar in care isi desfasoara misiunile departe de tara si de familii.
Intr-un moment greu, cand trebuia sa anunte masuri dure la adresa partenerilor sai de guvernare de la UDMR in privinta incalcarii Constitutiei, Traian Basescu a gasit drept remediu tot Constitutia, pe care a intins-o pe masa - cum ii cerea candva unei ziariste - si a supus-o unei operatii cosmetice, de schimbare de sex.
Prin operatii estetice. Sau, unde nu se vor gasi destui bani sau destul curaj sau destui doctori, sa se treaca din nou la operatiunea de vopsire.
El a tinut sa sublinieze ca militarii romani sunt foarte bine priviti in teatrul de operatii din aceasta tara. "Militarii vostri sunt vazuti foarte bine de toti generalii, am mai discutat despre asta", a spus Gitenstein.
El controleaza toate aceste operatii de mare anvergura politica. Uniunea Social Liberala nu a inventat inca nimic in acest domeniu.
Este motul vizibil al unei operatii extrem de vaste si cu numeroase implicatii de natura politica, declansate de Palatul Cotroceni.
google-analytics.com