Cautare

232 de rezultate pentru "operatii" (3.87 secunde)
Cand Lyn i-a aratat mainile, foarte mari, cam la fel ca cele ale cenusiului, omuletul i-a permis sa faca pe panou cateva operatii, sub supraveghere stricta, cam asa cum ai tine un copil in poala si l-ai lasa sa miste volanul masinii.
Desi incidentul a fost mentionat in registrul de navigatie, ca si in raportul de operatii al zilei urmatoare, nu i s-a acordat o atentie speciala.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
Acestea pot fi folosite in scop preventiv pentru a preveni aparitia limfedemului in urma mastectoniei , a altor operatii sau dupa leziuni traumatice si mai ales in timpul zborului cu avionul sau atunci cand munca fizica produce umflarea zonei.
Dr. Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
in SUA si in alte tari dezvoltate asemenea operatii care la noi sunt subiect de mandrie pentru ca se fac una la doi ani sau cu mortalitate de numai 40 sau 50 la suta, adica aproape jumatate, acolo se fac pe banda rulanta, cu mortalitate de 1 la suta, spre exemplu.
Mariustuca.ro / Cum ar fi aratat Michael Jackson fara chirurgie estetica (Autoare: Magda Marincovici) De la primul album Of the Wall la ultimul Invincible, Michael Jackson a trecut prin numeroase transformari cu ajutorul chirurgiei estetice.
In cazuri avansate se fac operatii paleative, in special anus contra naturii, iar in cazurile inoperabile se face un tratament simptomatic cu preparate antispastice sau opiacee.
Este posibil sa revina unele probleme de sanatate pe care le credeau rezolvate sau sa afle ca trebuie sa se supuna unor operatii.
Ca raspuns, el a primit o scrisoare de la centrul de operatii NORAD. Aceasta preciza ca solicitarile de informatii cu privire la traseele necunoscute nu pot fi eliberate din cauza caracterului lor sensibil, din ratiuni de securitate nationala.
Fiica femeii, care a fost pacienta Monicai Pop, si-a pierdut vederea la un ochi in urma unei operatii, iar aceasta considera ca sefa Spitalului de Oftalmologie si colega acesteia, de la spitalul din Timisoara, doctor Ileana Zolog, sunt principalele vinovate.
Omul incearca sa cunoasca acest Univers prin simturile sale, limitate biologic, prelungite cu instrumente limitate tehnic, ca si prin cuvinte, operatii matematice si logice, ori prin teorii, toate limitate, atat de mintea noastra, cat si, mai ales, cultural.
Copii ale raportului au fost transmise apoi comandantului adjunct pentru cercetare stiintifica al RAF, directiei pentru operatii a RAF, ca si directiilor DI55 si DSTI din Ministerul Apararii.
Desi incidentul a fost mentionat in registrul de navigatie, ca si in raportul de operatii al zilei urmatoare, nu i s-a acordat o atentie speciala.
Erau prevazute si alte operatii complementare. (2) Intr-o a doua faza, invatacelul trebuie sa treaca prin tehnici noninvazive de control si sincronizare emisferica a frecventelor din creier (de pilda, a celor relevate prin electroencefalograma).
Ofiterul de operatii de pe Princeton le-a dat ordin lui Fravor si Slaight sa suspende exercitiul si sa zboare la aproximativ 60 de kilometri vest de locatia lor, catre aparitia neidentificata, si s-o investigheze.
daca povestea spusa de bunic este 100 la suta exacta, inseamna oare ca toate povestile despre corpurile extraterestre din morga s-au nascut din astfel de operatii de dezinformare, generate de razboiul rece?
Dar astrofizicianul a recunoscut ca Statele Unite au folosit OZN-uri false in operatii de culegere de informatii impotriva unui mare adversar strain, dar ele au fost, de fapt, elicoptere deghizate.
Bush si fost director de personal al Comitetului pentru Informatii al Senatului SUA, Jim Semivan, cu o cariera de 25 de ani si fost director de operatii al CIA, Steve Justice, fost director de programe pentru programele de miliarde de dolari ale Lockheed Martin Skunk Works, Dr.
Fiind numar transcendent, adica nu se poate obtine exact prin operatii algebrice cu numere intregi, PI nu este construibil geometric (aceasta este principala cauza pentru care cuadratura cercului nu poate fi rezolvata).
google-analytics.com