Cautare

672 de rezultate pentru "operatii tumora de san cu vacum" (3.71 secunde)
Veste TERIBILA pentru Cristi Chivu Cristi Chivu se va opera pentru a treia oara la degetul al doilea de la piciorul drept ai va fi nevoit sa urmeze o perioada de recuperare de cateva luni. Chivu este in ultimul an de contract cu Inter Milano.
Internationalul roman Cristi Chivu a suferit de-a lungul anilor 14 operatii: ... "A fost intotdeauna un geniu ca fotbalist, insa uneori a fost lipsit de noroc".
"Daca vorbim de slabire din punctual meu de vedere lipoaspiratia nu este o interventie chirurgicala de slabit ci de ‘’modelat ‘’ pentru ca elimina grasimea localizata in diferite zone ale corpului.
"Colegii din specialitatea respectiva, de obstetrica-ginecologie, trebuie sa clarifice aceasta situatie. ... Firmelor de asigurari le convine acest lucru si ajungem in situatiile astea:
Vedeta din imagini a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar a ajuns sa arate precum Frankenstein, dupa mai multe operatii estetice esuate. ... Vedeta s-a transformat din cel mai de succes fotomodel ale anilor ’70 si ’80 intr-un monstru si oripileaza la fiecare aparitie.
Lou Japp din Scotia, in varsta de 54 de ani, si-a pierdut un ochi si mare parte din jumatatea stanga a fetei, dupa ce a cazut in baie si a contactat fasceita necrozanta, o infectie bacteriana rara, scrie dailymail.co.uk.
Romania, campioana in Europa la numarul de donatori de organe Prof.
Transplantul de organe, la superlativ in medicina romaneasca In 2014, vor fi trei programe nationale de sanatate etalon, pentru cancer, diabet si transplant 2013 este un an record pentru transplantul de organe:
Spitalul "Bagdasar’Arseni", reabilitat si modernizat O unitate medicala unica in tara noastra in privinta bolilor neurochirurgicale tratate Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar Arseni" a fost renovat, fiind "cel mai modern spital public din Romania", a anuntat ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Lisa Connell este o femeie in varsta de 29 de ani care a aflat in urma unui control medical de rutina ca are o tumoare pe creier pe care nu o poate opera. ... Bolnava de cancer in stadiu terminal, face operatii estetice pentru a semana cu Demi Moore.
Mariustuca.ro / Grefa de cap pe un alt corp: ... Magda Marincovici) Un rus in varsta de 30 de ani, afectat de o boala rara, s-a oferit voluntar pentru a deveni primul pacient care sa beneficieze de o grefa de cap.
Toti au in comun o noua viata datorita unui transplant de organe. Pentru Gheorghe Penea ziua de 15 aprilie 2000 si profesorul Irinel Popescu sunt principalele date pe care le-ar inscrie intr-un nou certificat de nastere. "Este cel mai mare dar de la Dumnezeu pe care l-am primit atunci".
Chirurgii polonezi au reusit o grefa multipla de laringe, trahee, faringe, esofag, tiroida, muschi si piele (Autoare: Magda Marincovici) Chirurgii polonezi au reusit o grefa de mai multe organe ale gatului.
Gheorghe Burnei a efectuat, in premiera absoluta, o interventie chirurgicala de exceptie, printr-o metoda originala, care a salvat o fetita cu necroza capului femoral (Autoare:
Magda Marincovici) Saptamana trecuta profesorul doctor Mircea Beuran a efectuat 20 de interventii chirurgicale. Nimic suprinzator, daca tinem seama ca media de operatii realizate saptamanal de domnia sa este intre 20 si 22 de interventii.
Raluca Pietroiu, tanara care in urma cu patru ani a inceput lupta cu o boala crunta, s-a stins din viata in urma cu putin timp. Femeia era managerul unei companii de top si considerata una dintre cele mai frumoase femei de afaceri.
Pixee Fox a crescut in Suedia si este de profesie electrician. Insa tanara nu era multumita cu viata ei si nici cu felul in care arata, asa ca a luat-o de la capat in America. In Suedia, nimeni nu-si face operatii estetice.
De la 18 ani traieste in Republica Federala. Organele genitale i-au fost amputate in copilarie, procedura care s-a incheiat - conform traditiei multor state africane- cu infibulatia, adica unirea labiilor printr-o cusatura, cu scopul suprimarii oricarui contact sexual inainte de casatorie.
Ciondaneala dintre Spitalul de Urgenta (fost judetean) si Casa Asigurarilor de Sanatate (CAS) dureaza inca de la infiintarea acesteia din urma.
In ziua paradei militare din Rusia, Fortele pentru Operatii Speciale din NATO incep exercitiile in Romania si alte 13 tari. Exercitiile sunt planificate si coordonate de Comandamentul Statelor Unite pentru Operatii Speciale in Europa si ofera militarilor implicati ocazia de a testa tacticile de lupta.
google-analytics.com