Cautare

672 de rezultate pentru "operatii tumora de san cu vacum" (2.55 secunde)
ACTUALA GUVERNARE SPRIJINA PRIN MASURI CONCRETE LUPTA IMPOTRIVA CANCERULUI LA SAN. ... 1 octombrie este Ziua Internationala de Lupta impotriva Cancerului de San, o maladie teribila care afecteaza, din nefericire, un numar foarte mare de femei din Romania.
Magda Marincovici / mariustuca.ro) La Centrul Cardio-Chirurgie din cadrul Spitatului MS Curie, in ultimii doi ani, au fost efectuate 169 de interventii chirurgicale pentru malformatii congenitale de cord, de catre medici romani si italieni, in cadrul unui program intre Ministerul Santatii si Clinica San Donato.
Pentru cel de-al treilea an consecutiv, femeile din mediul rural vor beneficia de consultatii gratuite la san. Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) continua campania Nu am facut destul prin care isi propune sa le ajute pe femei sa constientizeze cat de important este sa mearga la medic constant.
Muzeul National al Taranului Roman isi deschide portile pentru public de Sfantul Nicolae Tot norodul:
Numarul femeilor depistate cu probleme la sani in cadrul campaniei Nu am facut destul este, de la an la an, in continua crestere.
Doliu in lumea televiziunii, dupa ce Rachael Bland, una dintre cele mai cunoscute realizatoare de la BBC, a murit din cauza cancerului la san. Ea fusese diagnosticata cu aceasta maladie in anul 2016. Rachael avea doar 40 de ani si luni anunta ca mai are cateva zile de trait.
'Diplomat rasat numa’ bun sa ocupe orice demnitate in stat, politicianul Cristian Diaconescu este, in realitate, o cutiuta cu surprize. In spatele baiatului finut se ascunde un individ cu o moralitate indoielnica gata oricand sa calce pe oricine in picioare pentru a-si atinge scopul si...
Interviu cu prof.univ.dr. Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Un reprezentant al PSD a citit in parlament textul Motiunii de cenzura, intitulata "OPRITI GENOCIDUL SOCIAL!". ... "Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Masurile de austeritate decise de Guvern nu sunt masuri anticriza;
Steve Jobs a demisionat de la conducerea Apple. VEZI ce spune in scrisoarea de adio si află ... de la conducerea grupului. ... de 56 de ani, a fost diagnosticat, in anul 2004, cu cancer la pancreas, iar de la inceputul acestui an s-a aflat in concediu medical.
Steve Jobs a demisionat de la conducerea Apple. VEZI ce spune in scrisoarea de adio si afla cine ii ia locul (Autor: Ana Zidarescu) Steve Jobs, patronul si fondatorul companiei Apple, demisioneaza de la conducerea grupului.
Traversezi o strada linistita si esti lovit de o masina condusa nebuneste: ... Opresti pe autostrada in plina zi, pentru a repara ceva la masina, purtand o vesta de culoare galbena si semnalezi cu panouri, conform Codului Rutier:
Legatura dintre cancerul de col si HPV! Cand stim ca e ceva mai grav ca o infectie La nivel global, peste 550.000 de femei au fost diagnosticate cu cancer de col uterin in 2018, iar peste 310.000 de femei si-au pierdut viata din cauza acestei boli.
Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie (Autoare: ... Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. ... Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie PROFESOR DOCTOR DIMITRIE GEROTA.
FARCAS) Printre cazurile OZN din istoria ufologiei romane merita sa rezum 3 exemple raportate de angajatii flotei noastre maritime si cercetate de Ion Hobana si Calin Turcu.
FARCAS) Pe 15 februarie 2017, la Congresul International OZN din Arizona, rockerul Tom DeLonge, de 42 de ani, fost sef al trupei Blink 182, a fost numit CERCETATORUL OZN AL ANULUI.
Dezlipirea de retina. Cit e de periculos?
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire. ... - Creierul are nevoie de aer curat, de mancare sanatoasa, fara grasime, dar cu un dulce bun, precum mierea.
Ministrul de externe Cristian Diaconescu a fost primit vineri de secretarul american de stat, Hillary Clinton, cu care a discutat, printre altele, despre modul in care Romania si SUA vor colabora pentru ca tara noastra sa fie inclusa in programul Visa Waiver, care permite deplasarea in SUA fara vize.
Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii din data de 25 Iunie 2012 La sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) s-au aprobat fortele si mijloacele Armatei Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru misiuni in afara teritoriului statului roman in anul 2013.
google-analytics.com