Cautare

262 de rezultate pentru "operatie" (2.60 secunde)
A doua parte a tratatului este dedicata cancerului gastric, cu o rata de supravietuire la cinci ani dupa operatie in 90% dintre cazuri.
Si chiar daca se ajunge tot la o operatie de extirpare a unei tumori, de exemplu, aici am reusit sa diminuam inflamatia tumorala pana la stadiul la care a putut fi operata", spune dr.
Insa foarte rar se ajunge la operatie. Aplicarea gimnasticii medicale si procedeele fizioterapeutice remit simptomele zgomotoase, de ameteli si dureri, in interval de citeva saptamini.
mai putine zile de spitalizare post-operatie, refacerea mai rapida a pacientului ¬ in 2-3 saptamani ¬, comparativ cu 6 saptamani in cazul interventiei clasice si, important, scade intensitatea durerilor.
Studiul atent al acestei carti ne ajuta sa descoperim ca marturiile sincere despre aceste vindecari au numeroase elemente comune, in care apar in mod repetat descrieri semnificative ale unor mese de operatie, sunt mentionate prezentele unor fiinte extraterestre benefice care sunt echipate in mod asemanator cu medicii umani, sunt descrise anumite seringi ce sunt folosite pentru a se face injectii si sunt relatari despre anumite fascicule luminoase de diferite tipuri.
Nu suntem interesati sa raportam o operatie, ci sa vedem daca pacientul a supravietuit, daca s-a reintegrat in societate - de fapt, calitatea vietii pacientului".
Cele sapte persoane aflate la bordul aeronavei, doi membri ai echipajului si cinci medici, se deplasau la Oradea pentru o operatie de prelevare de organe pentru transplant.
Aceasta operatie nu necesita chirurgie cardiaca. Cateterul este ghidat prin ecografie, este inserat in artera femurala sub o usoara anestezie.
Prin aceasta operatie, desecretizarea tuturor documentelor britanice OZN se considera incheiata. In urma acestui anunt au fost bineinteles numeroase comentarii.
supravietuirea la un an de la operatie a fost de peste 77% la primii 200 de pacienti transplantati, iar urmatorii 300 au ajuns la aproape 84%.
La sase-opt saptamani dupa operatie se poate opta pentru o proteza externa din silicon care poate fi folosita pana cand este posibila si se doreste operatia de reconstructie a sanului.
Copiii cu malformatii congenitale pot fi operati cu succes de zece ori mai ieftin in Romania Copiii cu malformatii congenitale pot fi operati cu succes de zece ori mai ieftin in Romania, comparativ cu clinicile din strainatate, unde o astfel de operatie poate ajunge la 50.000 de euro, bani pe care de cele mai multe ori parintii nu ii au si atunci apeleaza la ajutorul statului.
o clinica medicala, un laborator de cercetare, o sala de operatie din spital, un centru de radio-diagnostic, un centru de radioterapie oncologie, un laborator de histopatologie, un laborator de analize medicale, o unitate de primiri urgente, o sectie de anestezie si terapie intensiva si o expozitie de produse si echipamente medicale.
Una peste alta, suntem multumiti‘, spunea dr Spataru, dupa operatie. Ceea ce credem ca a ajuns si la urechile tinerei mame, care se afla in ingrijire medicala, dupa operatia de cezarina, intr-un spital din Brasov.
Dispune de medici, psihiatri si psihologi, care ar putea face aceasta operatie, pentru a da un aviz profesional celor afirmate de martor, dar pana in momentul interviului nu a fost efectuata nici o regresie hipnotica.
Prin aceasta operatie o multime de documente au fost "redactate", stergandu-se informatiile care raman in continuare secrete, alte documente fiind retinute in intregime.
Cu toate acestea, se vor continua examenele periodice si screeningul pentru depistarea cancerului mamar (o operatie de remodelare poate masca recurenta unui cancer la nivelul mamografiei).
Astfel, cu banii pe care mama ei ii economisise pentru nunta, ea are de gand sa faca o operatie estetica de peste 40.000 de lire pentru a arata ca idolul ei, actrita americana Demi Moore.
Beuran se gandeste ca interventia chirurgicala este laborioasa, cu grad inalt de dificultate, ca pacientul este pe masa de operatie chiar 6 ore, dar, din pacate, prognosticul este unul rezervat.
In acelasi timp cu o eventuala operatie, la cerere, se poate face reconstructie mamara de catre medicul plastician. Reconstructia mamara se efectueaza la cerere, nefiind in acest moment decontata de catre CNAS).
google-analytics.com