Cautare

262 de rezultate pentru "operatie" (3.47 secunde)
Apoi, in 2010, Mitica Popescu a incasat o lovitura si pe plan profesional, nemiloasa si nedreapta, cand, in urma unui accident stupid, artistul a suferit o operatie la umar si s-a trezit scos din toate spectacolele de teatru pentru ca nu-si mai putea misca bratul care devenise inert.
Avea 10 cm, stiam ca imi voi pierde ambele ovare in operatie, dar medicii au ales sa-mi scoata doar o trompa.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Arheologii sustin ca tunelul principal a suferit o operatie de restaurare intre secolele al XVII-lea si al XVIII-lea, in perioada voievodului Matei Basarab si a urmasilor sai la tron.
Andreea Balan a ajuns din nou pe masa de operatie, la cateva zile dupa operatia de cezariana, iar acum ar putea fi supusa unei noi interventii chirurgicale, din cauza unor hematoame.
- Dupa operatie, s-a chemat salvarea chiar si in timpul filmarilor de la Bravo, ai stil, si producatoarea noastra pe care o iubesc si o ador a avut grija de mine si m-am simtit si aici ca sunt iubit si apreciat, pentru ca simti nevoia sa vezi ca oamenilor cu care lucrezi le pasa de tine, mai ales ca simteam ca dau coltul.
Medicii nu au crezut nicio clipa ca imi voi mai reveni. Inainte de prima operatie eu eram complet paralizat...", a povestit Sergiu Nicolaescu cumplitul episod care i-a marcat definitiv viata.
Femeia avea 6 copii si nu era la prima operatie estetica: isi pusese implanturi mamare, in urma cu 3 ani, la aceeasi clinica privata.
Malpraxisul se intampla in toate tarile lumii, iar acolo (in Statele Unite ale Americii) pacientii sunt despagubiti, spre deosebire de Romania, unde nu se intampla acest lucru", a comentat Raed Arafat in cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV, referitor la cazul tinerei de 37 de ani, care a murit recent dupa o operatie de liposuctie efectuata intr-o clinica de chirurgie plastica din Romania.
- Prinderea sutienului reprezinta practic un gest cotidian nu numai necesar oricarei femei, ci si util celor care au suferit operatie la san.
"Am intrat in sala de operatie o celebritate si am iesit o anonima. A fost ca si cum as fi intrat in programul de protectie a martorilor sau ca si cum as fi fost invizibila".
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
Noul ciclu politic al Romaniei, cel postdecembrist, a inceput printr-o operatie de marginalizare teribila a asa numitei generatii Labis, iar unii dintre acestia au fost chiar supusi unui tip aparte de epurare:
"Pot sa le spun copiilor mei ca nu trebuie sa se teama ca ma vor pierde din acest motiv." De asemenea, actrita a lasat de inteles ca, dupa mastectomie, a acceptat o operatie de reconstructie a sanului, asigurandu-le pe femei ca "rezultatele pot fi foarte frumoase.
Faptul ca nu detineti o competenta medicala care sa va ajute sa intelegeti circuitul de functionare a unei unitati medicale de urgenta, a unui spital, a felului in care ajung si sunt distribuite medicamentele pentru grupele de boli in functie de gravitatea lor si de prioritate, care este prioritatea intre analizele pentru toti si actul medical din camerele de garda si salile de operatie si ATI, modul in care trebuie sa arate si sa functioneze serviciul de Ambulanta de care depinde viata fiecaruia dintre noi la nivel de secunda si pana la banala carie, a carei durere, cu siguranta ca v-a necajit si pe dumneavoastra, macar o data in viata si care nu a putut fi ostoita cu lipsa calmantelor, lipsa bugetului si urari de mai bine, nu va scuza rigiditatea si lipsa de perspectiva din pozitia pe care o detineti.
Prima operatie de implant cohlear Nucleus bilateral a fost realizata unui copil de numai 11 luni de catre o echipa de medici romani, vineri, 5 iulie 2013, la Spitalul "M.S.
Algoritmul de tratament pentru pacientii cu GIST primar - tumori primare si recidivante In cazul tumorii primare fara metastaze se opereaza tumora direct si, dupa operatie, se administreaza imatinib adjuvant timp de un an.
Operatie in premiera in Romania La Spitalului Judetean Timisoara a avut loc, luni, in premiera nationala o interventie chirurgicala asupra varicelor prin criogenie.
In cazul chistului hidatic se impune operatie. "In fecale cainelui nedeparazitat exista oua de troxocara. Ouale ajung pe sol si pot fi preluate de om, odata cu praful de pe strada.
In primul rand, incurajam din ce in ce mai mult orice operatie de transplant care se face la cel mai inalt nivel.
google-analytics.com