Cautare

262 de rezultate pentru "operatie" (3.01 secunde)
A urmat o alta operatie si alte tratamente cu citostatice, in fata carora realizatoarea TVR a cedat. "Nu mai vreau sa aud de tratamente, de citostatice.
Celalalt fundas dreapta, Marian Pleasca (21 de ani), a suferit o operatie la ligamente si va reveni abia sezonul viitor, astfel ca Pandurii mai are in lot un singur fundas dreapta de meserie, Florin Popete (34 de ani).
Raluca Dumitrascu s-a aflat la primul concurs oficial dupa o pauza de mai bine de un an, in care s-a refacut dupa o operatie de ligamente si menisc.
In vara, am trecut printr-o operatie la genunchiul stang, o fisura de cartilaj, dupa doua luni am participat la campionatul national cu brio, am luat aur la 1.500 si 5.000 m, apoi am inceput pregatirea pentru crosul national si selectia pentru crosul european.
Durerile la degetul lovit sint tot mai mari, afectindu-i metatarsianul. Decizia: operatie! - Octombrie 2012: Sufera o a doua interventie la degetul doi, pentru corectarea primei operatii
Castigatoarea titlului de Miss Bum-Bum a recunoscut ca fundul ei nu este 100% real, ci i-a adus cateva mici imbunatatiri, inclusiv o operatie de liposuptie, scrie Daily Mail.
Clinton a suferit la inceputul anului 2010 o interventie chirurgicala prin care i-au fost instalate doua stenturi in arterele sale coronare. In 2004, tot el a suferit o operatie de bypass. Sursa: obiectiv.info
In 2008, Chivu a suferit o operatie la umar si a avut mana imobilizata la propria nunta In 2007, el a fost lovit cu cotul in nas de un adversar, in timpul unui meci oficial si a fost nevoit sa se opereze, dupa ce a fost diagnosticat cu fractura a piramidei nazale.Un an mai tarziu, in 2008, resiteanul a fost operat la Milano la umar, iar la nunta sa cu Adelina Chivu din acelasi an a fost nevoit sa poarte o fasa care sa ii imobilizeze bratul.
O operatie facuta in acelasi an a aratat ca avea doua tumori in abdomen. In ciuda tratamentului pentru cancer, Rosalind Franklin a continuat sa munceasca.
"Pana acum, regula era sa o scoatem, Acum, cu experienta proprie si cea acumulata de la medicii straini, am ajuns si noi sa conservam splina in 60% dintre cazuri fara operatie, in 30%-35% sa facem implantul splenic si in 5% dintre cazuri, splenectomia", explica prof.
La ora 6 eram pe masa de operatie la rand cu revolutionarii despre care restul tarii auzea doar la Europa Libera.
Nu a mai putut canta si a fost nevoit sa recurga la operatie. Si nu oriunde, ci in Austria, acolo unde, in general, interventiile chirurgicale efectuate sunt o reusita.
O asemenea operatie poate da insa nastere menopauzei mai devreme decat de obicei. Desi este expusa unui risc mai mic de a face cancer ovarian, Angelina Jolie este hotarata sa mearga pana la capa si sa il elimine complet.
Acum, la sate, apicultorii recoltau mierea de albine, operatie numita "retezatul stupilor". Recoltarea mierii se facea numai de catre barbati curati trupeste si sufleteste, imbracati in haine de sarbatoare, ajutati de catre un copil, femeile neavand voie sa intre in stupina.
Cei de la Constanta credeau ca are criza biliara si i-au zis ca s-ar putea sa-i faca operatie laparoscopica de colecist.
In scurt timp am devenit prieteni, iar in anul 1986 prietenia s-a consolidat si mai mult cand, fiind in Bucuresti la hotel, in perioada anchetelor ordonate de fostul sef de partid am suferit o operatie extrem de grea la ficat, iar printre prietenii care m-au vizitat a fost si Angela, care in afara de incurajari mi-a adus o supa de legume facuta de mama ei.
"Barbatul meu este foarte suparat pe mine ca vreau sa fac aceasta operatie, era galben la fata aseara cand am intrat in casa.
Jean Paler a suferit o operatie la inima in decembrie 2012. Atunci, in urma unui preinfarct, medicii i-au montat stenturi.
Carmen Harra si-a inceput "cariera" de consilier in America cu actrita Candice Bergen, careia i-a spus in anul 1992 ca sotul ei va deceda si ca fiica sa va avea nevoie de o operatie pe cord.
Nu e o problema ca s-a expus la soare, soarele nu a fost atat de puternic weekend-ul asta cat sa-i dauneze. Oricum, la o saptamana dupa operatie se poate purta lejer sapca sau palarie".
google-analytics.com