Cautare

262 de rezultate pentru "operatie" (3.42 secunde)
Dupa operatie, a observat ca-i lipsea! L-a rugat imediat pe Arhanghelul Mihail sa aiba grija de bunurile ei si a trimis binecuvintari si dragoste divina persoanei care luase geanta.
Prin aceasta operatie, desecretizarea tuturor documentelor britanice OZN se considera incheiata. Dr. David Clarke, un fost reporter, este in prezent sef de curs si conferentiar de jurnalism la Universitatea Hallam din Sheffield, predand legislatia pentru mass-media si tehnici de investigare.
FARCAS) Scriam saptamana trecuta ca pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
FARCAS) Scriam in numerele trecute din revista Magazin ca, pe 20 iunie 2013, s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie inceputa in 2008.
Acum are 95 kg! Isi doreste sa faca o operatie, prin care sa indeparteze sortul de burta ramas in urma regimului.
Daca problema este mai avansata, se poate lua in discutie si necesitatea unei interventii mai agresive asupra inimii, mergand chiar pana la operatie.
In prima faza presedintele decisese sa faca aceasta operatie in tara, alegandu-se chiar si o echipa de medici pentru aceasta interventie.
Purtatorul de cuvant al presedintiei, Adriana Saftoiu a declarat ca seful statului "va sta in spital aproximativ o saptamana, iar cheltuielile pentru operatie vor fi suportate de familia Basescu".
Umflarea poate fi superficiala, din cauza unui efort sau poate fi dramatica, ajungand la dimensiuni considerabile si la alte probleme in plus generate dfe acest lucru.Nu prea se stie cum de unora li se intampla si altora nu, dar pericolul ramane ani multi dupa operatie si nu prea poate fi prevenit.Se poate ameliora prin cateva tehnici, dar nu se poate vindeca.
Presedintele Traian Basescu va fi externat astazi si se va intoarce in tara in cursul dupa-amiezii cu o aeronava speciala, a anuntat purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
Fara indoiala, sunt probleme care nu pot fi eliminate decat printr-o operatie, de pilda un sept cu o deviatie extrema.
Ma uitam la mobilierul vechi, la vechile sali de operatie la patrimoniul din vechea cladire, dar odata cu aceasta intamplare mi-am dat seama ca nu mai am scapare.
Nu poti concepe un copil dupa un an de raporturi sexuale neprotejate Ai probleme erectile sau de ejaculare sau alte probleme ale functiilor sexuale Ai dureri, simti un disconfort sau iti este umflata zona testiculelor Ai in familie o istorie de probleme sexuale sau la nivelul testiculelor sau a prostatei Ai suferit o operatie la nivelul stomacului, testiculelor, penisului sau al scrotului Infertilitatea la barbati este un proces complex.
Aceasta operatie nu ar fi posibila in cazul in care corpurile s-ar roti in jurul unei stele mai luminoase. - Planetele potential locuibile, de dimensiunile Pamantului, din apropierea unor stele pitice ultrareci, sunt singura optiune pentru a cauta semnele vietii, a spus Gillon.
fibroscop, aparate de ventilatie mecanica, videolaringoscoape, dispozitive pentru prevenirea si corectia hipotermiei, defibrilatoare, ecografe de inalta performanta, sisteme de intubatie dificila, camera gamma pentru interventiile chirurgicale oncologice, generatoare cu frecventa pentru ablatie varicelor, platforma electrochirurgicala, electrocautere, masa de operatii de inalta performanta, 5 incubatoare performante si doua ventilatoare pentru suport respirator pentru nou-nascuti, echipamente necesare pentru salvarea vietii copiilor nascuti prematur, microscop operator de inalta performanta si o masa de operatii cu functie comuna full accesorizata pentru interventii coloana si craniu, sistem de digitalizare carestream clasic, Aparat rx fluoroscopie si grafie digitala cu detector digital dinamic, Aparat Rx grafie digital, Aparat radiologie digitala cu asamblu port tub suspendat, set motoare ortopedice, masa de operatii cu extensii ortopedice si aparat de radiologie mobil, ecran de protectie cu plumb, monitoare sala de operatie, electrocardiografe, frigider cu doua compartimente (Farmacie), statie centrala de monitorizare, Monitor RCV.
Era ca si cum dispozitivul ar fi realizat aceasta operatie demonstrativ, doar pentru ei, intrucat lamele nu se roteau. Nu se auzea nici un zgomot.
Thompson, care a patronat un timp aceasta operatie, afirma ulterior: - Ne-am convins ca vederea la mari distante era un fenomen real, nu o inselatorie chiar daca nimeni nu stia cum sa-l explice.
Se sugereaza ca ele ar reprezenta un extraterestru mort, recuperat de dupa accidentul de la Roswell si intins pe o masa de operatie.
Prima operatie era sa se asigure ca totul este autentic. De pilda, cutare videoclip infatisand un OZN a provenit cu adevarat de la o sursa oficiala si bine identificata?
Dar ulterior, in interviurile pe care le-a dat, el a spus ca intentia sa a fost, de la bun inceput, sa le poata folosi pentru a arunca o lumina asupra unui proiect necunoscut marelui public, o operatie ascunsa a Departamentului Apararii pentru colectarea si analizarea observatiilor OZN, proiect pe care el insusi l-a condus timp de 7 ani.
google-analytics.com